Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Požiūris @ 2013 04 09, 18:59)
Bet tai elektroninej nera tu trumparankoviu marskineliu?
Kokiu dar spalvu yra? Kokia kaina?
Tai gal jau ir daugiau ko atsirado?
Uzknisa, kol i el. parduotuve sukelia tai ir dydziu nebelieka. Turi jiems kas savaite skambint ir klaust, gal ko naujo turi ir griebt, kol vietines neispirko doh.gif

nera ju elektroninej parduotuvej dar schmoll.gif kaina 49lt
Mums zydru reikejo o ar yra kitokiu spalvu nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutkė: 09 balandžio 2013 - 18:04
QUOTE(Jutkė @ 2013 04 09, 18:02)
nera ju elektroninej parduotuvej dar  schmoll.gif kaina 49lt
Mums zydru reikejo o ar yra kitokiu spalvu nezinau  rolleyes.gif

Aj, jauciu apseisiu, voveriukas baisiai serga, nieko nespeju.
Jei liks ir jei sukels i el. parduotuve, rada pirksim. Tiktu mums gimtadieniskiems logotipams tokie viensplviai tik splvines gamos reiktu ivairesnes.
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 10, 08:33)
Taip biggrin.gif 

Bandysim pasirodyti, jei nebus didelis, pirkau rudeniui labiau smile.gif Ir nuolaida dave thumbup.gif

Nu matai, kaip gerai. As ji irgi su nuolaida buvau pirksu ir grazindama pasakiau, kad kainavo maziau, nei dabar puslapyej parduodami. Vietoj jo marskinelius issirinkau ir suma sumarum, butu reikej primoket kelis litus, bet, kaip jau minejau, happeakas nurase man tuos litus, tai gavos, kad irgi nuolaida gavau biggrin.gif

Beje, gavau vakar brolio pilka skelnes is rasakilos, tai tikrai labai fainos. Dabar tik klausimas, kaip nesiosis po tokiu komentaru g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 10 balandžio 2013 - 08:46
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 10, 08:45)
Nu matai, kaip gerai. As ji irgi su nuolaida buvau pirksu ir grazindama pasakiau, kad kainavo maziau, nei dabar puslapyej parduodami. Vietoj jo marskinelius issirinkau ir suma sumarum, butu reikej primoket kelis litus, bet, kaip jau minejau, happeakas nurase man tuos litus, tai gavos, kad irgi nuolaida gavau biggrin.gif

Beje, gavau vakar brolio pilka skelnes is rasakilos, tai tikrai labai fainos. Dabar tik klausimas, kaip nesiosis po tokiu komentaru g.gif

Kai panesiosit ir suzinosi mirksiukas.gif Manau turetu gerai mirksiukas.gif

Beje, gal gavai jau ziogo kelnes? idomu kaip jos realiai smile.gif Mano visa turta biggrin.gif zadejo siandien issiusti jau, tai pirmadieni-antradieni tureciau gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 10, 08:55)
Kai panesiosit ir suzinosi mirksiukas.gif  Manau turetu gerai mirksiukas.gif

Beje, gal gavai jau ziogo kelnes? idomu kaip jos realiai smile.gif  Mano visa turta biggrin.gif  zadejo siandien issiusti jau, tai pirmadieni-antradieni tureciau gauti smile.gif

Jau senai gavau ir i darza jau buvo su jom issuoliaves penktadieni. Ir prisisiot jau spejo lotuliukas.gif
O atrodo sakyciau identiskai, kaip happeako reklaminej foto tas berniokas. Nes pasniukstinejau, kad maniskio ir to modeliuko tas pats amzius ir kelniu dydis ko gero tas pats 3-4m.
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 10, 09:30)
Jau senai gavau ir i darza jau buvo su jom issuoliaves penktadieni. Ir prisisiot jau spejo lotuliukas.gif
O atrodo sakyciau identiskai, kaip happeako reklaminej foto tas berniokas. Nes pasniukstinejau, kad maniskio ir to modeliuko tas pats amzius ir kelniu dydis ko gero tas pats 3-4m.

Tu tas juodas ėmei žiogo? Ir jos taip platokai atrodo? Neaptemtos?
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 10, 10:40)
Tu tas juodas ėmei žiogo? Ir jos taip platokai atrodo? Neaptemtos?

As melynas emiau ir jos atrodo taip, kaip cia:
My Webpage

Jos nera laisvos, kaip treningines kelnes, bet ir nera aptemptos, kaip cia:
http://www.daiktaiva...ai-vaikams/1705

Esme, kad tiek toj foto, kur berniukas su melynom kelnem, tiek as pasirinkom didesni dydi, o ne tik tik is ilgio ir jos graziai visur pasiraukslejusios ir nera labai aptemptos. Kur mergaite su geltonom ziogo kelnem, ten dydis jau pagal koju ilgi parinktas ir gaunas aptemptos, kaip tympos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 10 balandžio 2013 - 11:09
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 10, 11:08)
As melynas emiau ir jos atrodo taip, kaip cia:
My Webpage

Jos nera laisvos, kaip treningines kelnes, bet ir nera aptemptos, kaip cia:
http://www.daiktaiva...ai-vaikams/1705
Esme, kad tiek toj foto, kur berniukas su melynom kelnem, tiek as pasirinkom didesni dydi, o ne tik tik is ilgio ir jos graziai visur pasiraukslejusios ir nera labai  aptemptos. Kur mergaite su geltonom ziogo kelnem, ten dydis jau  pagal koju ilgi parinktas ir gaunas aptemptos, kaip tympos.

O koks voveriuko ugis?
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 10, 11:13)
O koks voveriuko ugis?

Nu iki 100cm. Siaip senai kada bematavau ji, bet 98cm rubai tinkami dar.
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 10, 11:15)
Nu iki 100cm. Siaip senai  kada bematavau ji, bet 98cm rubai tinkami dar.

Dabar taip susimąsčiau, gal mums kol nevėlu irgi i didesnes pasikeisti. ..
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 10, 11:22)
Dabar taip susimąsčiau, gal mums kol nevėlu irgi i didesnes pasikeisti. ..

Mes rudens kolekcijos geltonai juodas turejom 1-2m dydi, nzn ar sios skiriasi savo ilgiu nuo praeitos kolekcijos, bet 1-2m mano voveriukui buvo tik tik ir jau buvo aptemptos, kaip tai mergaitei is reklamines foto. Tik tiek, kad anos storesnes buvo ir prikolnos, tai ganetinai dailiai atrode ir aptemptos. Bet didesniam vaikui aisku jau nesiziuretu.
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 10, 11:40)
Mes rudens kolekcijos geltonai juodas turejom 1-2m dydi, nzn ar sios skiriasi savo ilgiu nuo praeitos kolekcijos, bet 1-2m mano voveriukui buvo tik tik ir jau buvo aptemptos, kaip tai mergaitei is reklamines foto. Tik tiek, kad anos storesnes buvo ir prikolnos, tai ganetinai dailiai atrode ir aptemptos. Bet didesniam vaikui aisku jau nesiziuretu.

Uzklausiau Happeako ismatavimu abieju dydziu, tai visdelto pasikeitem i 3-4m dydi biggrin.gif 1-2 butu geros, bet jau nesidribusios smile.gif
Atsakyti