Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

Požiūri , man jau skambino neturi jie jų lotuliukas.gif verysad.gif Ai, bus dar ko pirkti, nėra ir nereikia .
Žiogo mes pirkom, pranešim kaip nešiosis . Nors prieš tai pirktos rudos, ir raudonos su rudu dryžuotos tai labai liux nešiojasi .
Brolio kelnės praeitos kolekcijos pasakiškai nešiojasi , dėl šitos kolekcijos nieko negaliu pasakyti nes negavom dydžio jau .
Dėl k okybės , ne viskas gerai nešiojasi tikrai . Perku daug ir žinau kad nevisi gerai dėvisi , tarkim garstyčių spalvos džempai mamoms, labai prasti , berniukų klasikinės kelnės buvo labai gražios, labai prastai dėvisi taip pat . Senieji džemperiai visai spalva praranda ,gan greit . O daugiau nelabai kuom nusivyliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 04 06, 12:12)
Požiūri , man jau skambino neturi jie jų  lotuliukas.gif  verysad.gif Ai, bus dar ko pirkti, nėra ir nereikia .
Žiogo mes pirkom, pranešim kaip nešiosis . Nors prieš tai pirktos rudos, ir raudonos su rudu dryžuotos tai labai liux nešiojasi .
Brolio kelnės praeitos kolekcijos pasakiškai nešiojasi , dėl šitos kolekcijos nieko negaliu pasakyti nes negavom dydžio jau .
Dėl k okybės , ne viskas gerai nešiojasi tikrai . Perku daug ir žinau kad nevisi gerai dėvisi  , tarkim garstyčių spalvos džempai mamoms, labai prasti , berniukų klasikinės kelnės buvo labai gražios, labai prastai dėvisi taip pat . Senieji džemperiai visai spalva praranda ,gan greit . O daugiau nelabai kuom nusivyliau  smile.gif

Idomu ar as gausiu, nes man niekas neskambino.
O tu jau buvai apmokejima padarius?
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 06, 13:14)

Tai gal tik vienas ir turejo gal tau pasiseks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2013 04 06, 12:27)
Tai gal tik vienas ir turejo gal tau pasiseks  biggrin.gif

Gal g.gif

Beje, tu gi irgi pilkas brolio kelnes turi. Kaip nesiojas? Kiek kartu skalbei? Rimtai prasta kokybe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 06, 13:35)
Gal g.gif

Beje, tu gi irgi pilkas brolio kelnes turi. Kaip nesiojas? Kiek kartu skalbei? Rimtai prasta kokybe? g.gif

Mes visa treninga turim ale dar nebuvom uzsideja,sergam namie sedim rolleyes.gif Bet kazkaip nesitiki man kad blogai nesiosis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutkė: 06 balandžio 2013 - 12:45
Na garstyciu spalvos dzempa as irgi turiu, tai man jis gerai nesiojasi, minkstas svelnus, nenusivele kolkas-tampiau visa ziema smile.gif

Mastau del gobtuvo dabar g.gif jauciu neiskesiu nenupirkus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mes namuose ir "drožiam" tas kelnes biggrin.gif Kaip tik šiandien labai atidžiai apžiūrėjau tas pilkas kelnytes...niu jos man po trijų skalbimų atrodo taip pat kaip ir naujos buvo g.gif , bet...jau sakiau, kad būtent jų medžiaga kitokia nei tų spalvotų
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 06, 14:32)
O mes namuose ir "drožiam" tas kelnes biggrin.gif Kaip tik šiandien labai atidžiai apžiūrėjau tas pilkas kelnytes...niu jos man po trijų skalbimų atrodo taip pat kaip ir naujos buvo g.gif , bet...jau sakiau, kad būtent jų medžiaga kitokia nei tų spalvotų

Kad namie dar turim cia tu kelniu...cia tu korejieciu nupirkau dar vienas kad jau mamkos taip jas griebia tai is vis ziaurios doh.gif po triju skalbimu ismest galima.O kiek tureja HP ne vienomis nebuvom nusivyle schmoll.gif Va kad tos HP klasikines prastai nesiojasi tai maciau bet gal jose yra sintetikos todel? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutkė: 06 balandžio 2013 - 13:39
Happeako būsimi bridziukai visai smagus pasirodė, kur FB foto yra smile.gif kai sulauksime ciupsime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 06, 16:14)
Happeako būsimi bridziukai visai smagus pasirodė, kur FB foto yra smile.gif kai sulauksime ciupsime smile.gif

Nu va, o aš jau sau buvau prižadėjus, kad gaunu marškinukus ir daugiau nieko neperku doh.gif lotuliukas.gif ...buvau pamiršus, kad dar bridžiukai bus
Atsakyti

i 
Žinutės ne į temą ištrintos.

Forume draudžiama "Šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas;
<...>

Jei toliau tai kartosis, bus skiriami įspėjimai.

Tema skirta atsiliepimam apie drabužėlius. Naujausiem pirkiniam yra atskira tema. Joje girkitės pirkiniais. Nes tokios žinutės neinformatyvios ir nevertos likti temoje ilgai:
"Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama".
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 06, 14:14)

Na visų pirma 5-6m. dydis paklausus , ir greit išperka einamas spalvas . Ne neapmokėjau , gavus mano patvirtinima man paskambino ir pranešė kad nėra ,taigi anuliavome užsakymą , vandė dar įpiršti elektrines, bet uii neeeee biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hap. @ 2013 04 06, 18:14)

Mes ir jau užsiprašėme , sakė bus greit , už poros savaičių thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Hap. @ 2013 04 06, 14:54)
Na garstyciu spalvos dzempa as irgi turiu, tai man jis gerai nesiojasi, minkstas svelnus, nenusivele kolkas-tampiau visa ziema smile.gif
Mastau del gobtuvo dabar g.gif  jauciu neiskesiu nenupirkus doh.gif  lotuliukas.gif

Matyt kaip kam, man jis apsivėlė dar neišskalbus jo g.gif ypač pažastys, ir pilvas ten kur trinasi daugiau .
Papildyta:
QUOTE(Jutkė @ 2013 04 06, 15:38)
  Va kad tos HP klasikines prastai nesiojasi tai maciau bet gal jose yra sintetikos todel? g.gif

Nežinau , nerašo nieko ant jų , bet labai nusivėlė, keliukai pašviesėjo .
Atsakyti