Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

Dar bijau girtis, bet jauciu gavau brolio kelnes pilkos spalvos 1-2m dydi thumbup.gif Visai netiketai radau kur jas parduoda, padariau jau pavedima, bet dar patvirtinimo laukiu ar tikrai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 05, 12:59)
Dar bijau girtis, bet jauciu gavau brolio kelnes pilkos spalvos 1-2m dydi thumbup.gif  Visai netiketai radau kur jas parduoda, padariau jau pavedima, bet dar patvirtinimo laukiu ar tikrai cool.gif

g.gif ir kur tu cia jas radai? gal ir as rasciau kepuriuka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hap.: 05 balandžio 2013 - 13:21
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 05, 13:59)
Dar bijau girtis, bet jauciu gavau brolio kelnes pilkos spalvos 1-2m dydi thumbup.gif  Visai netiketai radau kur jas parduoda, padariau jau pavedima, bet dar patvirtinimo laukiu ar tikrai cool.gif

Išduokite paslaptį kur radote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 04 05, 13:52)
Išduokite paslaptį kur radote  ax.gif

penki litai biggrin.gif

rasakiloj
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 05, 18:47)
penki litai biggrin.gif
rasakiloj

Niu geras thumbup.gif rimtai yra...tik kad aš jau viską hapeeake pirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 05, 18:54)
Niu geras thumbup.gif rimtai yra...tik kad aš jau viską hapeeake pirkau biggrin.gif

Bet pristatymas 13lt doh.gif Tai man tos kelnes 88lt atsiejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 04, 09:08)
Jau kai paciupinesit, praneskit ir mums blush2.gif  nes mes neturime tokios galimybes smile.gif  jieskau nusipirkti toki dryzuota kepuriuka, ar bent tokios medziagytes juoda, kolkas niekas nesiulo verysad.gif  gal happekas dabar pasiulys vel tokiu biggrin.gif
As is mumymon nupirkau svarkeli su kapisoniuku pavasariui, labai fainutis ir mielas thumbup.gif

parasysiu,kai visas apciupinesiu biggrin.gif

Gal kas turite tuos goptuvus vaikam is Hapeak,ar pasiteisino ? g.gif
kazkaip graziausiai ziurisi ant dzemperio,bet jis ir taip su kapisonu,tai kazkaip ne i tema antras doh.gif nelabai suvokiu kur ji nesioti unsure.gif
prie striukiu nelabai, prie paltuku ne i tema g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 05, 19:04)
parasysiu,kai visas apciupinesiu  biggrin.gif
kazkaip graziausiai ziurisi ant dzemperio,bet jis ir taip su kapisonu,tai kazkaip ne i tema antras doh.gif nelabai suvokiu kur ji nesioti  unsure.gif

Mes turejom, bet psikeitem i kita ruba, nes maniskis, nt pamatuojamas nesidave. Kaip as is vis ji sugalvojau pirkt, juk maniskis net kepuriu nemegsta doh.gif
Siaip ideja faina, bet tik geriems vaikams arba fotosesijoms. Jis tinka prie namu dzepu, jie be kapisonu. Dar prie bliuskuciu, bet jau tik, kaip stiliaus detale, nes kam prie plonos bliuskutes salikas su kapisonu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 05, 19:04)
kazkaip graziausiai ziurisi ant dzemperio,bet jis ir taip su kapisonu,tai kazkaip ne i tema antras doh.gif nelabai suvokiu kur ji nesioti  unsure.gif

Labai lauksiu. Bet sake, kad ilgokai dar uztruks, kol pasirodys kepuriukai, nes savaite dar tik sukirpimui atiduos.. verysad.gif

Mes gobtuvo neturim, bet man graziausiai jis atrode ant pilkojo brolio dzempo thumbup.gif Nors istikruju nezinau, ar vaiukui jis patogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 05, 21:04)

Mes turime, man jis labai fainas , Frodo ruda 4u.gif vaikui patinka , o derinau prie striukytes be kapišono , "zara šimtasiūlė" , prie džempo kai važiuojam tarkim į koki Akropoli apspiirkti biggrin.gif prie happeak palaidinių , manau daug kur jį uždėsiu pavasarį , man patiko ....
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 05, 18:58)
Bet pristatymas 13lt doh.gif  Tai man tos kelnes 88lt atsiejo doh.gif

Niu nepigiai biggrin.gif
Happeake gerai, kad gali rezervuoti ir palaukti kol dar kokia prekė atsiras ar kas patiks...aš visada perku tiek, kad nereiktų už siuntimą mokėt biggrin.gif ...žinot...suvalkietė, tai niu taip gaila tų 10 lt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 05, 20:43)
Niu nepigiai biggrin.gif
Happeake gerai, kad gali rezervuoti ir palaukti kol dar kokia prekė atsiras ar kas patiks...aš visada perku tiek, kad nereiktų už siuntimą mokėt biggrin.gif ...žinot...suvalkietė, tai niu taip gaila tų 10 lt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As happeke irgi visad perku taip, kad uz pristatyma nereiktu moket, tai ir buna, kad priperku daugiau nei reikia, bet toj rasakiloj taip netiketai uztikau, kad neperskaiciau taisykliu doh.gif Ten labai jau idomiai, krepsyje neraso, kad uz pristatyma moket reikes, o i darba skubejau, tai neturejau kada gilintis ir ieskot kur kas ir po kiek doh.gif Nu, bet nieko, svarbu gautume tas kelnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 05 balandžio 2013 - 21:00