Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Hap. @ 2013 04 02, 21:45)
Super foto. Kepuriukai sitie labai liuks. Mes būtent tokios, arba juodos norėjome, bet nebe gavome.  Mano mažasis nešioja tokios medziagytes ziogo kelnes ir jam labai gražiai atrodo jos ( jam dar nėra dvejų m.) o vyresnelis (8m.) jau nebetelpa i Happeako rūbus biggrin.gif bet ir nesimautu jis tokio stiliuko kelnių biggrin.gif

aciu 4u.gif

drinks_cheers.gif tai maziukam viskas grazu biggrin.gif
mano mazius,kai mazo ugio,tai jam irgi graziai kolkas visos kelnes smile.gif
O vat vyresnelis,jau nepasiduoda taip lengvai biggrin.gif jau su savo nuomone. drinks_cheers.gif

Man jau gaila,kad jie baigia issaugti jau ta amziu .. zinociau,kad bus bernas tai trecia gimdyciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 02 balandžio 2013 - 21:48
O kazin ar tures happeakas pilku kelniu (brolio ar draugystes) papildyma? g.gif O gal kokiu pilku naujienu bus, gal kas teiravotes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 03, 16:42)
O kazin ar tures happeakas pilku kelniu (brolio ar draugystes) papildyma? g.gif  O gal kokiu pilku naujienu bus, gal kas teiravotes? g.gif

Kovo 22 rašiau jiems dėl draugystės kelnyčių.
Atsakymas toks buvo: "Kelnyčių pilkų draugystės dar neaišku, ar beturėsime:)
Jei visgi bus papildymas, tai ne ansčiau, kaip mėnesio bėgyje."
Atsakyti
O man idomu, ar dzemperiu kokiu kitokiu dar tures? g.gif Gal kas teiravote? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 02, 21:02)
nu jau nene, tokiam dydeliam bernui tos elektrines,kaip pyzama atrodys doh.gif

jamkit pilkas drinks_cheers.gif

Nebeliko dydžio pilkų , tai visai neėmiau doh.gif
Erika, mes turim tokia kepša, labai faina , ant tavo berniuku ir atrodo thumbup.gif
Odėl žiogo kelnių , tai hmm, skonio reikalas, mes turim 3 biggrin.gif man gražu, vaikui patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 04 03, 20:33)
Nebeliko dydžio pilkų , tai visai neėmiau  doh.gif 
Erika, mes turim tokia kepša, labai faina , ant tavo berniuku ir atrodo  thumbup.gif
Odėl žiogo kelnių , tai hmm, skonio reikalas, mes turim 3  biggrin.gif  man gražu, vaikui patinka  blush2.gif

man tos kepures medziaga pati tobuliausia wub.gif wub.gif jau tokia tampri, tokia smagi wub.gif

laukiu kada naujos pasirodys,vaziuosiu ciupineti,kad vel tos medziagos nusiprikti kepure wub.gif

As tai mazius pas mumymoon aprengiau wub.gif jau kiek grozio pripirkau,atsidziaugti negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 04, 08:49)
man tos kepures medziaga pati tobuliausia wub.gif  wub.gif jau tokia tampri, tokia smagi  wub.gif

laukiu kada naujos pasirodys,vaziuosiu ciupineti,kad vel tos medziagos nusiprikti kepure wub.gif
As tai mazius pas mumymoon aprengiau wub.gif jau kiek grozio pripirkau,atsidziaugti negaliu biggrin.gif

Jau kai paciupinesit, praneskit ir mums blush2.gif nes mes neturime tokios galimybes smile.gif jieskau nusipirkti toki dryzuota kepuriuka, ar bent tokios medziagytes juoda, kolkas niekas nesiulo verysad.gif gal happekas dabar pasiulys vel tokiu biggrin.gif
As is mumymon nupirkau svarkeli su kapisoniuku pavasariui, labai fainutis ir mielas thumbup.gif
Atsakyti
Na nežinau aš iš Mummymoon tik sau perku , o vaikui man per brangu blush2.gif bent jau kas man patinka ir gražu , tai sakyčiau nepigu 4u.gif Nors kokybė tikrai gera, bent jau kiek pirkau sau ...
Mačiau buvo išparduodami 2012m. kolekcijos rūbukai , bet nieko nebegavau ,kaip visada biggrin.gif

i 
Tema skirta pokalbiams apie drabužėlius VAIKAMS, o ne suaugusiems. Moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 05 balandžio 2013 - 11:57
Uzklausiau ju del kepuriuku vaikams, tai sake kita savaite atiduos siuti...

i 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 05 balandžio 2013 - 11:56
O kepuryčių kaip laukiu , siaubas , nes labai jau reikia biggrin.gif Beje ta suknele man atrodo tokia ne iš plonų g.gif parašiau laiška,paklausiau .

i 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 05 balandžio 2013 - 11:57
kepuryciu ir as labai laukiu, pas mus jautikras pavasaris biggrin.gif Tik kazin kokios medizagytes jos bus g.gif nes turiu suaugusiu is sios kolekcijos, tai visai neplona..

i 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 05 balandžio 2013 - 11:58
Jau vien del savo kokybes ir ilgaamziskumo uzburia tas Happeakas thumbup.gif

i 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 05 balandžio 2013 - 11:59