Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 01, 23:13)

erikiuxxx, 01 Bal 2013 - 23:13, parašė:

erikiuxxx, 01 Bal 2013 - 23:13, parašė:

zuikio marskineliu sakekitu spalvu nebus

melynos kelnes tai maziukam liuks,bet dydesniem tai nepraktiskos ir kazkaip nelabai ziurisi..skonio reikalas  4u.gif

man pilkos tobuliausios  wub.gif
beryy , pas mus pilkos 5-6m,mano bernas kazkur 125cm, tai jam dar siek tiek laisvokos ,bet mazesniu nepirkciau,dydesniu tuo labiau drinks_cheers.gif

melynos kelnes tai maziukam liuks,bet dydesniem tai nepraktiskos ir kazkaip nelabai ziurisi..skonio reikalas  4u.gif

beryy , pas mus pilkos 5-6m,mano bernas kazkur 125cm, tai jam dar siek tiek laisvokos ,bet mazesniu nepirkciau,dydesniu tuo labiau drinks_cheers.gif

Šimtu procentų sutinku, kad pilka spalva pati geriausia thumbup.gif bet....bent jau mums labai prisireikė dar dent dvejų kelnyčių, o bele kur ir bele ko pirkt nenorėjau rolleyes.gif
Atsakyti
Nu, neatsispyrem eilini karta... Paemiau elektrines brolio kelnes 1-2m dydi ir ziogo melynas kelnes 3-4m. Ir dar gavom paskutinius marskinelius "zuikio garbes zodis" 3-4m.(nurenge manekena) biggrin.gif Pilku kelniu labai noretume, bet nebera dydziu. Tikiuosi dar atsiras kokiu kelniu pilkos spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 02, 11:09)

Požiūris, 02 Bal 2013 - 11:09, parašė:

Požiūris, 02 Bal 2013 - 11:09, parašė:

Nu, neatsispyrem eilini karta... Paemiau elektrines brolio kelnes 1-2m dydi ir ziogo melynas kelnes 3-4m. Ir dar gavom paskutinius marskinelius "zuikio garbes zodis" 3-4m.(nurenge manekena) biggrin.gif Pilku kelniu labai noretume, bet nebera dydziu. Tikiuosi dar atsiras kokiu kelniu pilkos spalvos g.gif

thumbup.gif niu va..o sakei, kad nieko nebereikia, tik kepuriuko lotuliukas.gif As laukiu nesulaukiu pasto, turetu siandien atkeliauti jau apgaubtukas biggrin.gif Ir bandysiu uzklausti happeako, ar bus dar kokiu dzempu? O gal kas jau klausete? g.gif
Atsakyti
Čia tik vakar ta nuolaida galiojo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 02 balandžio 2013 - 14:29
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 04 02, 14:27)

Pingvinukas, 02 Bal 2013 - 14:27, parašė:

Pingvinukas, 02 Bal 2013 - 14:27, parašė:

Kiek suprantu, tai taip.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 02, 01:13)

erikiuxxx, 02 Bal 2013 - 01:13, parašė:

erikiuxxx, 02 Bal 2013 - 01:13, parašė:

Geras , nu imsim mes 5-6m. prašiau elektriniu bet dabar jau nebenoriu aš jų , pagalvojau kad labai nepraktiškos bus, o kur turėjom pilkas 6-7m. pardavėm, tai spėju jamsim vėl pilkas jei nebus dydžių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 04 02, 18:07)

Berry22, 02 Bal 2013 - 18:07, parašė:

Berry22, 02 Bal 2013 - 18:07, parašė:

Geras , nu imsim mes 5-6m. prašiau elektriniu bet dabar jau nebenoriu aš jų , pagalvojau kad labai nepraktiškos bus, o kur turėjom pilkas 6-7m. pardavėm, tai spėju jamsim vėl pilkas jei nebus dydžių  lotuliukas.gif

Geras , nu imsim mes 5-6m. prašiau elektriniu bet dabar jau nebenoriu aš jų , pagalvojau kad labai nepraktiškos bus, o kur turėjom pilkas 6-7m. pardavėm, tai spėju jamsim vėl pilkas jei nebus dydžių  lotuliukas.gif

nu jau nene, tokiam dydeliam bernui tos elektrines,kaip pyzama atrodys doh.gif

jamkit pilkas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 02, 19:02)

erikiuxxx, 02 Bal 2013 - 19:02, parašė:

erikiuxxx, 02 Bal 2013 - 19:02, parašė:

Nebuciau tokia kategoriska, manau cia skonio reikalas mirksiukas.gif
Papildyta:
Gal zinote, koks reikalingas Happeak kepurytes dydis, jei galvytes apimtis 50cm? g.gif kad taip nebutu labai "apgnybta" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 02, 19:49)

Hap., 02 Bal 2013 - 19:49, parašė:

Papildyta:
Gal zinote, koks reikalingas Happeak kepurytes dydis, jei  galvytes apimtis 50cm? g.gif  kad taip nebutu labai "apgnybta" biggrin.gif

Papildyta:
Gal zinote, koks reikalingas Happeak kepurytes dydis, jei  galvytes apimtis 50cm? g.gif  kad taip nebutu labai "apgnybta" biggrin.gif

Kas jums atsakys, kai kepuriu dar ner prekyboj. Happeakas nenuspejamas. Kaskart tie dydziai skirtingi buna, o ir nuo medziagos priklauso. Juk jau anksciau kalbejom, kad senesnes kolekcijos 2dydis tinka ir dvimeciui, ir trimeciui. Kur dabar ispardavime kepures tebera, tai tos, kur dvigubos medvilnes 4dydzio su 50cm apimtim jau nekazka, o viengubos medvilnes 4tas dydis geras butu. Taip, kad aisku, kad dar niekas neaisku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 02 balandžio 2013 - 19:54
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 02, 19:53)

Požiūris, 02 Bal 2013 - 19:53, parašė:

Požiūris, 02 Bal 2013 - 19:53, parašė:

Kas jums atsakys, kai kepuriu dar ner prekyboj. Happeakas nenuspejamas. Kaskart tie dydziai skirtingi buna, o ir nuo medziagos priklauso. Juk jau anksciau kalbejom, kad senesnes kolekcijos 2dydis tinka ir dvimeciui, ir trimeciui. Kur dabar ispardavime kepures tebera, tai tos, kur dvigubos medvilnes 4dydzio su 50cm apimtim jau nekazka, o viengubos medvilnes 4tas dydis geras butu. Taip, kad aisku, kad dar niekas neaisku.

Nu viskas aisku, nebeatkasiau tos musu senesnes diskusijos del kepuriuku... Atsiprasau, kad kartojuos. blush2.gif Tiesiog labai reikejo dabar pasitikslinti man. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 02, 19:49)

Papildyta:

Papildyta:

drinks_cheers.gif
taip taip,nes yra kas tokio amziaus vaikam sugeba ir kepures meskinus uzdeti drinks_cheers.gif

Del kepuriu,tai as visad imdavau dyziausia dydi,nes man jis gulasi daug graziau wub.gif medziagyte man ploniausia buvo pati fainiausia, labai tampri ,graziai priglunda wub.gif

Maniskiai cia su dydziausiom kepurem abu, apglunda labai gerai, galas tik cia negraziai sioje foto, reiktu labiau paguldyti,tai tada is vis super atrodo wub.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Jutkė @ 2013 03 29, 17:15)

Jutkė, 29 Kov 2013 - 17:15, parašė:

Jutkė, 29 Kov 2013 - 17:15, parašė:

Mes taip pat laukiam zydru marskineliu kol atsiras rolleyes.gif Gal ir mamoms sukneliu zydru bus  wub.gif
O del ziogo kelniu tai jau mamos mane apmetys pomidorais,bet man berniukams jos negrazu  schmoll.gif  blush2.gif  Bet cia tik mano nuomone  4u.gif

Mes taip pat laukiam zydru marskineliu kol atsiras rolleyes.gif Gal ir mamoms sukneliu zydru bus  wub.gif
O del ziogo kelniu tai jau mamos mane apmetys pomidorais,bet man berniukams jos negrazu  schmoll.gif  blush2.gif  Bet cia tik mano nuomone  4u.gif

drinks_cheers.gif as pilnai pritariu drinks_cheers.gif
lygiai tas pats,kaip ir su klynu dydeliem vaikam jos tikrai nesiziuri,taip kaip maziukam ..
Mano vyresnelis atsisako jau pats tokias nesioti,sako man pati nesiok jaigu patinka biggrin.gif
Bet ikalbejau dar vienom, na mamkai taip norisi biggrin.gif bet gal jau paskutines bus smile.gif

Tas pats ir su ziogo kelnem, dydeliem schmoll.gif nors vienas turime dyckiui,bet pirktos butent jodinejimui smile.gif dar net nesimatavom

O kazkuria diena maciau mergyte su ziogo kelnem dryzuotom raudonom, tokia mazute gal 1,5m ,jetau kaip tobulai atrodo wub.gif wub.gif dar tokia pampersine, sikniuke kaip anciuko wub.gif wub.gif super super
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 02, 21:00)

erikiuxxx, 02 Bal 2013 - 21:00, parašė:

erikiuxxx, 02 Bal 2013 - 21:00, parašė:

drinks_cheers.gif
taip taip,nes yra kas tokio amziaus vaikam sugeba ir kepures meskinus uzdeti drinks_cheers.gif
Del kepuriu,tai as visad imdavau dyziausia dydi,nes man jis gulasi daug graziau wub.gif medziagyte man ploniausia buvo pati fainiausia, labai tampri ,graziai priglunda wub.gif

Maniskiai cia su dydziausiom kepurem abu, apglunda labai gerai, galas tik cia negraziai sioje foto, reiktu labiau paguldyti,tai tada is vis super atrodo  wub.gif

user posted image
Papildyta:

lygiai tas pats,kaip ir su klynu dydeliem vaikam jos tikrai nesiziuri,taip kaip maziukam ..
Mano vyresnelis atsisako jau pats tokias nesioti,sako man pati nesiok jaigu patinka biggrin.gif
Bet ikalbejau dar vienom, na mamkai taip norisi biggrin.gif bet gal jau paskutines bus smile.gif

Tas pats ir su ziogo kelnem, dydeliem schmoll.gif nors vienas turime dyckiui,bet pirktos butent jodinejimui smile.gif dar net nesimatavom

O kazkuria diena maciau mergyte su ziogo kelnem dryzuotom raudonom, tokia mazute gal 1,5m ,jetau kaip tobulai atrodo wub.gif  wub.gif dar tokia pampersine, sikniuke kaip anciuko  wub.gif  wub.gif super super

drinks_cheers.gif

Maniskiai cia su dydziausiom kepurem abu, apglunda labai gerai, galas tik cia negraziai sioje foto, reiktu labiau paguldyti,tai tada is vis super atrodo  wub.gif

user posted image
Papildyta:

O kazkuria diena maciau mergyte su ziogo kelnem dryzuotom raudonom, tokia mazute gal 1,5m ,jetau kaip tobulai atrodo wub.gif  wub.gif dar tokia pampersine, sikniuke kaip anciuko  wub.gif  wub.gif super super

Super foto. Kepuriukai sitie labai liuks. Mes būtent tokios, arba juodos norėjome, bet nebe gavome. Mano mažasis nešioja tokios medziagytes ziogo kelnes ir jam labai gražiai atrodo jos ( jam dar nėra dvejų m.) o vyresnelis (8m.) jau nebetelpa i Happeako rūbus biggrin.gif bet ir nesimautu jis tokio stiliuko kelnių biggrin.gif
Atsakyti