Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Jutkė @ 2013 03 30, 16:18)
Siandien kaip supratau happeakas kaune parodoj buvo? g.gif Gal kuri lanketes?gal naujoviu dar kokiu atsirade  biggrin.gif

buvau, maciau smile.gif viska paciupinejau smile.gif viskas tas pats smile.gif sake naujienos, tai tos melynos maikutes bus balandzio menesi, mamoms sukneles geguzes men. smile.gif
Atsakyti
Marškinėliai vaikiski su piesinukais naujais bus po Velykų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 03 29, 12:11)
Na va , keliu foto su elektrinėm ( gal nelabai pavykus, nes sunkiai mažių pagaut ėjo ax.gif )...

user posted image

kokios fainos liux wub.gif

Beje, koki dydi imate 118cm vaikui Brolio kelnes ? jei kas pirkote .
Mes pirkome žiemą Brolio juodas kelnes, tai ėmiau 5-6m, bet jos vos ne į mažuma jau , o dabar pilkas paėmiau 6-7m. tai tikrai į didesne puse doh.gif Tai galvoju kokias dabar imti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 03 31, 00:15)
kokios fainos liux  wub.gif

Beje, koki dydi imate 118cm vaikui Brolio kelnes ? jei kas pirkote .
Mes pirkome žiemą Brolio juodas kelnes, tai ėmiau 5-6m, bet jos vos ne į mažuma jau , o dabar pilkas paėmiau 6-7m. tai tikrai į didesne puse  doh.gif  Tai galvoju kokias dabar imti  g.gif

As telefonu, kai kalbejau su Sarune, tai sake, kad siemet brolio kelnes ilgesnes, nei pernai.
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 03 31, 10:26)
As telefonu, kai kalbejau su Sarune, tai sake, kad siemet brolio kelnes ilgesnes, nei pernai.

drinks_cheers.gif tikrai ilgesnes
Atsakyti
Ar matet, kokie smagus Happeak zuikio marskineliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 01, 11:21)
Ar matet, kokie smagus Happeak zuikio marskineliai thumbup.gif

Labai grazus. Jau uzsakiau abiems savo berniukams smile.gif
Papildyta:
Gal kas galite parasyti happeak marskineliu tu pilku is pavasario kolekcijos ismatavimus? 1-2 metu ir 5-6 metu. Aciu.
Atsakyti
O galit foto ar nuoroda ideti kaip te zuikio marskineliai atrodo kazkaip nerandu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2013 04 01, 10:53)
O galit foto ar nuoroda ideti kaip te zuikio marskineliai atrodo kazkaip nerandu  g.gif  4u.gif

Stai 4u.gif https://www.facebook.com/aistenausedas#!...e=1&theater
Atsakyti
Niu ir aš užsisakiau tuos fainuolius marškinukus.. thumbup.gif gaila, kad dar elektrinių neturi verysad.gif ...teks palaukt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zweika @ 2013 04 01, 10:49)
Labai grazus. Jau uzsakiau abiems savo berniukams smile.gif
Papildyta:
Gal kas galite parasyti happeak marskineliu tu pilku is pavasario kolekcijos ismatavimus? 1-2 metu ir 5-6 metu. Aciu.

Sveika,
Marškinėliai 1-2 m. ilgis ( ne ilgiausioj vietoj, nes nugaroj čiut ilgesni) 39 cm, plotis 27 cm,rankovė 30,5-25 cm
Foto su mano mažium gali pažiūrėt temukėj 26 psl. mirksiukas.gif
Atsakyti
Parase HAppeak https://www.facebook...1...e=1
Norit tikėkit, norit ne.. bet visą šiandien dieną visiems Happeak'o drabužiams ir drabužėliams taikoma 20 proc. nuolaida! smile.gif Tiek mūsų parduotuvėje Vilniuje (PC Europa), tiek www.daiktaivaikams.lt
(perkant svarbu pasirinkti mokėjimą pavedimu arba grynaisiais, 20 proc. nuolaidą pritaikysime sąskaitai) !:)
Nemeluojam, ZUIKIO GARBĖS ŽODIS!
Atsakyti
zuikio marskineliu sakekitu spalvu nebus

melynos kelnes tai maziukam liuks,bet dydesniem tai nepraktiskos ir kazkaip nelabai ziurisi..skonio reikalas 4u.gif

man pilkos tobuliausios wub.gif
beryy , pas mus pilkos 5-6m,mano bernas kazkur 125cm, tai jam dar siek tiek laisvokos ,bet mazesniu nepirkciau,dydesniu tuo labiau drinks_cheers.gif
Atsakyti