Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Požiūris @ 2013 03 28, 17:28)
Gavom siandien brolio kelnes 3-4m dydi. Oho kokios dideles blink.gif  Nu, bet jau nebesikeisiu, sarmata jau butu blush2.gif

koks kelnyciu ilgis?
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 03 28, 18:28)
Gavom siandien brolio kelnes 3-4m dydi. Oho kokios dideles blink.gif  Nu, bet jau nebesikeisiu, sarmata jau butu blush2.gif

Nu musu 1-2m tai ir didesnes nei rudenio kolekcijos brolio,tai isivaizduoju kad skestat doh.gif

O kaip draugystes kelnes ir dideles buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutkė: 28 kovo 2013 - 18:08
Draugystes kelnes irgi su rezervu butu buvusios, bet jos trumpesnes uz brolio. Brolio kelniu 3-4m visas ilgis(jei tu galu neuzrietus) apie 67cm. Uzlenkus galus 60cm. Klyno aukstis 30cm. Gal ir neskes, gal tik man paciai mano vaikas man atrodo mazas, o kelne sis paziuros dideles. Dar nebuvau uzdejus. Siaip nesioja kelnes apie 55cm ilgio. Bet va tas klynas ar nebus ties kelienais lotuliukas.gif Nu ir aisku papildomos gumos reiktu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 28 kovo 2013 - 19:48
QUOTE(Požiūris @ 2013 03 28, 19:46)
Draugystes kelnes irgi su rezervu butu buvusios, bet jos trumpesnes uz brolio. Brolio kelniu 3-4m visas ilgis(jei tu galu neuzrietus) apie 67cm. Uzlenkus galus 60cm. Klyno aukstis 30cm. Gal ir neskes, gal tik man paciai mano vaikas man atrodo mazas, o kelne sis paziuros dideles. Dar nebuvau uzdejus. Siaip nesioja kelnes apie 55cm ilgio.  Bet va tas klynas ar nebus ties kelienais lotuliukas.gif Nu ir aisku papildomos gumos reiktu...

Na tai gumas mes čia turbūt visos papildomas versim biggrin.gif
O ilgis, tai jei 1-2m. su atlekimu( visas) ilgis 61 cm., tai tie 67 cm. 3-4 m. , tik baika rolleyes.gif smile.gif ... ax.gif
Atsakyti
Mums tik draugystes drizuotom nereikejo papildomos gumos, o kitas visas teko verti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 03 28, 13:13)
gal kas turite, ar bent esate realiai mate Happeak rankine? ar yra joje koks uzsegimas?

Aš turiu, be užsegimo ji,tik šonuose yra knopkutes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cole1 @ 2013 03 27, 12:15)
Na va, mes dar sulaukėm savo geltonų ir elektrinių brolio kelnyčių, tai galiu pasakyt, kad pilkų kelnių medžiagytė tokia lyg su pūkeliu ant viršaus, o šitos to pūko neturi ir realiai ne tokios ryškios kaip reklaminėj foto...bet šiaip tai aišku labai fainos ir dabar nešioooooosim-nesunešiosim lotuliukas.gif

O ta elektrinė spalva realiai graži ? mes savo vienas Brolio kelnes darželyje suplėšėm doh.gif reikia dar vienų , pirkau pilkas 6-7 m. didokos, o turim 5-6 jau vos ne mažos, įdomiai su tais dydžiais kartais ...
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 03 28, 21:54)
Aš turiu, be užsegimo ji,tik šonuose yra knopkutes  4u.gif
Papildyta:

O ta elektrinė spalva realiai graži ? mes savo vienas Brolio kelnes darželyje suplėšėm  doh.gif  reikia dar vienų , pirkau pilkas 6-7 m. didokos, o turim 5-6 jau vos ne mažos, įdomiai su tais dydžiais kartais ...

Aciu 4u.gif Jieskau pirkti, tai idomu kaip ji.. biggrin.gif
Papildyta:
Mes elektriniu neturim, turim geltonas - jos reliai tikrai grazios, spalva atitinka foto smile.gif Tai gal ir elektriniu kaip foto spalva.
Papildyta:
Musu geltoniosios kelnytes turi puka ant virsaus, kaip ir greifruktinia marskineliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 03 28, 21:54)
Aš turiu, be užsegimo ji,tik šonuose yra knopkutes  4u.gif
Papildyta:

O ta elektrinė spalva realiai graži ? mes savo vienas Brolio kelnes darželyje suplėšėm  doh.gif  reikia dar vienų , pirkau pilkas 6-7 m. didokos, o turim 5-6 jau vos ne mažos, įdomiai su tais dydžiais kartais ...

Graži labai thumbup.gif Šiandien kompą jau išjungiau, tai ryt ryte įmesiu savo berniuko foto su jom ax.gif
Atsakyti
Na va , keliu foto su elektrinėm ( gal nelabai pavykus, nes sunkiai mažių pagaut ėjo ax.gif )...

user posted image

user posted image

O čia mes Gap džempą priderinom, net nežinodami ar kelnytes pirksim biggrin.gif

user posted image

Taigi spalvytės ,mano akim žiūrint, tokios " prigesintos", gal elektrinė ir yra ryški, bet tikrai netokia " rėkianti" g.gif tongue.gif
Atsakyti
Labai graziai atrodo thumbup.gif
As dabar uzklausiau del juodu ziogo kelniu, vistiek jos mane traukia biggrin.gif Nes ju foto ant berniuko, jos atrodo puikiai, o geltonosios ant mergaites atrodo visiskos timpos g.gif gal mergaite stambesne g.gif Mes turim is senos kolekcijos dryzuotas ziogo, tai mums jos super graziai thumbup.gif Tai ziuresiu ka atsakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 03 29, 10:17)
Labai graziai atrodo thumbup.gif
As dabar uzklausiau del juodu ziogo kelniu, vistiek jos mane traukia biggrin.gif  Nes ju foto ant berniuko, jos atrodo puikiai, o geltonosios ant mergaites atrodo visiskos timpos g.gif  gal mergaite stambesne g.gif  Mes turim is senos kolekcijos dryzuotas ziogo, tai mums jos super graziai  thumbup.gif  Tai ziuresiu ka atsakys g.gif

Dėkui rolleyes.gif ...aš dar palauksiu kol elektriniai marškinukai pasirodys, tai paimsiu tuomet juos ir jau tada tikrai užteks, nes jau tikrai taip ir bankrutuot galima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 03 29, 10:11)

Labai patiko melsvosios kelnytes wub.gif modeliukas puosia rubelius thumbup.gif
Atsakyti