Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

Bet tas Happeakas nerealus. As gi frodo gobtuva buvau pirkus man rods sausio menesi ir man vaikas nesutinka jo net pasimatuo. Kazkaip iskart nesugalvojau pasikeist, tai va dabar sakau, senai pirkau, bet gal galima pasikeist i bet koki kita daikta. Sako galima. Tai pamainem i marskinelius. Bet as gobtuva prikau su nuolada ir jis man pigiau kainavo, nei marskineliai. Sakau brukstelekit kur ir kiek dar primoket. O jie nunulino viska thumbup.gif Tiesiog malonu ir pirkt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 03 27, 12:51)

O kas grazaus buvo pas Happeaka vasaros kolekcijoje? g.gif as tik rudeni juos atradau, tai nelabai zinau... blush2.gif Idomu, nes manau, kad kazkas panasaus bus ir siemet, tik spalvos gal kitos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 03 27, 13:09)
O kas grazaus buvo pas Happeaka vasaros kolekcijoje? g.gif  as tik rudeni juos atradau, tai nelabai zinau... blush2.gif Idomu, nes manau, kad kazkas panasaus bus ir siemet, tik spalvos gal kitos smile.gif

Kad praktiskai tas pats buna, kinta tik spalvine gama ir medziagos. Nu futbolisto kelniu dar buvo. Nebepamenu kokios trumparankoves maikikes buvo, jei buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 03 27, 11:09)
Tai va, prie pilku neparasyta nei, kad jos storos, nei, kad su puku viduj. doh.gif
Papildyta:
Realiai nera is ko rinktis. Noreciau pilku, bet brolio kelniu nenoriu del tos dvigubos apacios, o jei neatlenki, tai negraziai atrodo. Lieka tik ziogo kelnes ir jau ne pilkos, o melynos spalvos. Juodu jau nebenoriu, o kitos per sviesios. Nors ir tos melynos sviesios. g.gif  Kaip gaila, kad futbolisto kelniu nera.

O ko jūs prieš tas brolio kelnes nusistatėt? biggrin.gif Jos gražu ir atlenktos, nes gaunasi tie galai tokie pakritę( niu taip pasmauki kiek žemyn ir gaunas taip kaip internetinėj foto su elektrinėm kelnėm) mirksiukas.gif žinau, nes turim mažesnes, kur jau atlenkiu galus, tikrai viskas gerai thumbup.gif

O dėl pūko, tai aš prieš perkant specialiai paklausiau paskambinus, nes su pūku ir nenorėjau schmoll.gif ...nes realiai, tai pas juos mažoka tokios viešos info apie kiekvienas kelnytes, o ir su spalvom prirašyta būna makalynė-foto juoda, rašo žydra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 03 27, 13:32)
O ko jūs prieš tas brolio kelnes nusistatėt? biggrin.gif Jos gražu ir atlenktos, nes gaunasi tie galai tokie pakritę( niu taip pasmauki kiek žemyn ir gaunas taip kaip internetinėj foto su elektrinėm kelnėm)  mirksiukas.gif  žinau, nes turim mažesnes, kur jau atlenkiu galus, tikrai viskas gerai thumbup.gif

O dėl pūko, tai aš prieš perkant specialiai paklausiau paskambinus, nes su pūku ir nenorėjau schmoll.gif ...nes realiai, tai pas juos mažoka tokios viešos info apie kiekvienas kelnytes, o ir su spalvom prirašyta būna makalynė-foto juoda, rašo žydra lotuliukas.gif

As tai nieko pries prie brolio kelnes, turim geltonas tai man visai thumbup.gif dar juodu norejau prie dzempo brolio, bet deja nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 03 27, 13:32)
O ko jūs prieš tas brolio kelnes nusistatėt? biggrin.gif Jos gražu ir atlenktos, nes gaunasi tie galai tokie pakritę( niu taip pasmauki kiek žemyn ir gaunas taip kaip internetinėj foto su elektrinėm kelnėm)  mirksiukas.gif  žinau, nes turim mažesnes, kur jau atlenkiu galus, tikrai viskas gerai thumbup.gif

Mes turim brolio kelnes is rudens kolekcijos, tai... Nera jos blogos, bet, kai ta apacia tokia, kaip draugystes kelniu, mums siuo metu butu patogiau. Dabar toks laikas, kai kiekviena smulkmena maziui kliuna, tuoj nervinas, tampo, verkia... Ir siaip, turint omeny, kad kelnytes plonos-vasarai, tai kazkaip nesinori tu storu ir dar dvigubu galu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 27 kovo 2013 - 14:09
QUOTE(Požiūris @ 2013 03 27, 12:46)
Nu ka, susiskambinau, susisnekejau. Kazkaip atkalbejo nuo ziogo keliu, sako jos labiau mergaitem(nors tureje mes tas ziogo kelnes ir buvo fainos). Tai pasikeisu i brolio kelnes, tik va kazi ar tas 3-4m dydis nebus didelis. Bet jau geriau didesnes, nei ant ribos, nes dabar tu kelniu ir taip turim. Kepuriu sake po poros savaiciu bus. Ir bus pilkos spalvytes, kaip kelnes. Jau laukiu, kepure tikrai jamsim biggrin.gif

Hm bet as kaip skambinau klausiau tai sake kad draugystes pilkos ir brolio pilkos tos pacios medziagos g.gif idomiai cia

QUOTE(Požiūris @ 2013 03 27, 13:27)
Nu i dzemperi galeciau ir as pamainyt, tik pas mus dzempas irgi 3-4m dydzio tongue.gif

Mes emem ir pilka dzemperi norejom viso treningo ,bet vis delto pasilikom 3-4 nes 1-2 jau kaip sykis tuoj mazas bus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 28 kovo 2013 - 11:25
Bet va dzemperiai pilki ir viduj su pukeliu tai matomai is tokios ir kelnes draugystes siutos,nes brolio be pukelio tik spalvos vienodos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2013 03 28, 09:59)
Bet va dzemperiai pilki ir viduj su pukeliu tai matomai is tokios ir kelnes draugystes siutos,nes brolio be pukelio  tik spalvos vienodos  smile.gif

Tai turbut taip ir bus smile.gif mes dzemperio nepirkom.. turim kelis smile.gif Pirkciau jei butu be kapisono koks, kaip namu.. smile.gif
Atsakyti
gal kas turite, ar bent esate realiai mate Happeak rankine? ar yra joje koks uzsegimas?
Atsakyti

i 
Plepalų žinutės, neatitinkančios temos pavadinimo, buvo ištrintos. Prašau nenukrypti nuo temos.
Atsakyti
Gavom siandien brolio kelnes 3-4m dydi. Oho kokios dideles blink.gif Nu, bet jau nebesikeisiu, sarmata jau butu blush2.gif
Atsakyti