Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :) Tęsiam ...

QUOTE(niedulis @ 2012 11 23, 23:34)
Man labai keista is kur jums zinoma tokia informacija. Kas kiek padare klaidu VTD teste, ir kiek istaigos rengtame teste. Juk tai konfidenciali informacija.

Nė kiek nekeista mirksiukas.gif

QUOTE(Wilidza @ 2012 11 24, 17:06)
Žinok, būna visaip. Prieš kelias savaites laimėjau konkursą. Švariai. Pagrindinis mano konkurentas raštu į tuos 30įstaigos klausimų atsakė be klaidų , o aš jų padariau apie 10.... Pykau nerealiai, per pertrauką vis galvojau prie ko prisikabinti, kad apskųsti. Iš raštu surinkome vienodai ir daugiausia balų, tik dalis žodžiu lėmė, kad laimėjau.
nieko nesupratau blink.gif
Atsakyti
Šiaip galiu pasakyti, kad mano kelios kolegės iš paprastos darbo vietos (pagal darbo sutartį) ėjo į konkursą į VT vietą ... Ir tikrai abi švariai perėjo konkursą 4u.gif ta prasme, kad nežinojo jokių klausimų iš anksto ir pan. Vienos iš jų konkurse nebuvo netgi "savų" ... Bet abi tikrai sąžiningai ir daug ruošėsi 4u.gif Taigi, nereikėtų manyti, kad pakaitiniai pereina tik dėl to, kad yra "savi". Tik tiek,, kad dirbant toj srity ir sysidūrus su tais pačiais įstatymais ir teisės aktais yra paprasčiau pereit konkursą 4u.gif Bet tai tikrai neireiškia, kad jei "pakaitiniai" pereina .. tai tik dėl to, kad yra "savi" mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

turiu klausimėlį, prie reikalaujamų dokumentų įrašyta: Užsienio kalbos mokėjimo lygį patvirtinančius dokumentus ir jų kopijas
Iš kur gauti tokį dokumentą? blush2.gif
ir dar klausimėlis dėl patirties - reikia iš darbovietės prašyti rašto apie patirtį?

Iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Murinka, aciu 4u.gif
reiks pasiskaityti savo pareigines, bet lyg yra tokia skiltis, kad neesant direktores, vykdyti jos funkcijas... schmoll.gif reiks dar i personala pasiskambint... bet sunku pas mus su priedais, nes esame nutoles skyrius, visi geriai lieka "virsuje"... o mums ...
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2012 11 24, 23:09)
nieko nesupratau  blink.gif

biggrin.gif
30 įstaigos klausimų atsakė be klaidų , o aš jų padariau apie 10...
Konkurentas padarė daugiau klaidų bendruosiuose klausimuose.
Atsakyti
QUOTE(Wilidza @ 2012 11 25, 12:18)
biggrin.gif
30 įstaigos klausimų atsakė be klaidų , o aš jų padariau apie 10...
Konkurentas padarė daugiau klaidų bendruosiuose klausimuose.

Nu kaip įdomiai g.gif Testas būna bendras 100 kl (70+30), ir sumuojasi iš to 100 balai bendrai. Pirmą kartą girdžiu, kad VTD ir įstaigos klausimus ir jų klaidas atskirai skaičiuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2012 11 25, 13:34)
Nu kaip įdomiai  g.gif  Testas būna bendras 100 kl (70+30), ir sumuojasi iš to 100 balai bendrai. Pirmą kartą girdžiu, kad VTD ir įstaigos klausimus ir jų klaidas atskirai skaičiuoja  unsure.gif

cia tai tikrai, juk tu testu niekas nerodo ir negali matyti kur padarei klaidas - bendrame ar spec dalyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2012 11 25, 00:53)
Sveikos smile.gif

turiu klausimėlį, prie reikalaujamų dokumentų įrašyta: Užsienio kalbos mokėjimo lygį patvirtinančius dokumentus ir jų kopijas
Iš kur gauti tokį dokumentą? blush2.gif
ir dar klausimėlis dėl patirties - reikia iš darbovietės prašyti rašto apie patirtį?

Iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif

Dėl užsienio k. - jei neturi jokio pažymėjimo, tai ir nereikia - turi patikrint žinias per konkursą;
Dėl patirties - paprastai tinka pareiginių nuostatų kopija (gali reikėt patvirtintos kopijos), aišku, raštas su vadovo parašu irgi tiktų.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2012 11 26, 21:37)
Dėl užsienio k. - jei neturi jokio pažymėjimo, tai ir nereikia - turi patikrint žinias per konkursą;
Dėl patirties - paprastai tinka pareiginių nuostatų kopija (gali reikėt patvirtintos kopijos), aišku, raštas su vadovo parašu irgi tiktų.

Aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2012 11 26, 21:37)

Bent jau mano patirtį kažkada tik iš gyvenimo aprašymo žiūrėjo, nereikėjo jokių raštų iš buvusių darboviečių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2012 11 24, 00:34)
Man labai keista is kur jums zinoma tokia informacija. Kas kiek padare klaidu VTD teste, ir kiek istaigos rengtame teste. Juk tai konfidenciali informacija.

Visų darbus tai taiso tavo akivaizdoje - manote, nesimato, kek žym teisingų ir neteiaingų atsakymų lotuliukas.gif Be to, po egzamino gali susipažinti su savo testu - o visi testai krūvoj tikrai niekas nelaiko užantyje visų testų ir neištraukia tik tavo vieno blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pasaulio saulė* @ 2012 11 27, 20:18)
Visų darbus tai taiso tavo akivaizdoje - manote, nesimato, kek žym teisingų ir neteiaingų atsakymų  lotuliukas.gif Be to, po egzamino gali susipažinti su savo testu - o visi testai  krūvoj  tikrai niekas nelaiko užantyje visų testų ir neištraukia tik tavo vieno  blink.gif

nu tai juk jie uzkoduoti buna.
Atsakyti