Pildau privačių interesų deklaraciją, bet pildant pirmam lape 6 laukelį, kur reikia nurodyti pareigų kodą, man nesimato pareigų aprašymo. Matosi pirmi žodžiai, o toliau - nebe, ar čia tik man vienai taip, gal tada naršyklė kalta? Gal kas galėtų tiksliai parašyti pareigų aprašymus žodžiais, kurie priskiriami 172 ir 177 kodams? Nes manau, kad kažkuris iš tų tinka.
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 21, 11:38)
sarase 4, atvyko 3.
zadejau ir as siusti, tai gerai kad nedalyvavau
kuomet startuoji?
QUOTE(moranda @ 2013 03 21, 18:24)
Pildau privačių interesų deklaraciją, bet pildant pirmam lape 6 laukelį, kur reikia nurodyti pareigų kodą, man nesimato pareigų aprašymo. Matosi pirmi žodžiai, o toliau - nebe, ar čia tik man vienai taip, gal tada naršyklė kalta? Gal kas galėtų tiksliai parašyti pareigų aprašymus žodžiais, kurie priskiriami 172 ir 177 kodams? Nes manau, kad kažkuris iš tų tinka.
dalyvaujant konkurse reikia spausti 172 koda kaip pretenduojantys
QUOTE(moranda @ 2013 03 21, 18:24)
hmmm, as nepamenu kaip ten atrodo. o paspaudus ant 172 ar 177 irgi nesimato?
man atrodo as 172 rinkausi
QUOTE(ernete @ 2013 03 21, 18:42)
dalyvaujant konkurse reikia spausti 172 koda kaip pretenduojantys
ačiū nepaminėjau, kad aš į pakaitines. Vis tiek 172?
gal kas nors planuoja dalyvauti konkurse i sodra Klaipedoje, Siauliuose ar Vilniuje?
QUOTE(moranda @ 2013 03 21, 18:44)
ačiū nepaminėjau, kad aš į pakaitines. Vis tiek 172?
bijau suklaidinti, bet gal sakau, nera skirtumo
beje, as kai dalyvavau panasiu metu i sodra ir i vmi tai buvau gera "kliurka" padariusi: nunesiau i sodra nepakeitusi su uzrasu vmi. kai supratau jau buvo per velu, bet niekas nieko nepastebejo todel net jei klaidinga koda parinksite, manau nieko tokio, juk laimejus konkursa vis tiek reikia perpildyti
QUOTE(alyvine:D @ 2013 03 21, 19:10)
bijau suklaidinti, bet gal sakau, nera skirtumo
beje, as kai dalyvavau panasiu metu i sodra ir i vmi tai buvau gera "kliurka" padariusi: nunesiau i sodra nepakeitusi su uzrasu vmi. kai supratau jau buvo per velu, bet niekas nieko nepastebejo
beje, as kai dalyvavau panasiu metu i sodra ir i vmi tai buvau gera "kliurka" padariusi: nunesiau i sodra nepakeitusi su uzrasu vmi. kai supratau jau buvo per velu, bet niekas nieko nepastebejo
Tai turbūt tiek ten ir težiūri
Pas mane rodo taip:
172 - Pretendentas į valstybės tarnautojo pareigas, nu...
177- Pretendentas į kitas pareigas valstybinėje tarnyb...
Įdomu būtų pamatyti, kokios ten tos pabaigos. Bandžžiau per skirtingas naršykles - vis tiek tas pats, šriftas užrašų didelis ir netelpa visas sakinys. Tai gal tada bandau 172.
QUOTE(moranda @ 2013 03 21, 19:13)
Pas mane rodo taip:
Įdomu būtų pamatyti, kokios ten tos pabaigos. Bandžžiau per skirtingas naršykles - vis tiek tas pats, šriftas užrašų didelis ir netelpa visas sakinys. Tai gal tada bandau 172.
Pas mane rodo taip:
ilindau paziureti, as buvau pildziusi 172.
172- pretendentas i vt pareigas nurodytas 350-359 klasifikatoriaus punktuose
177- i kitas pareigas nenurodytas 171-176
QUOTE(moranda @ 2013 03 21, 18:13)
Pas mane rodo taip:
Pas mane rodo taip:
visa deklaracija pastumkit i sona ir matysit visa uzrasa (apacioj rodykle kur puslapi pastumt)