Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :) Tęsiam ...

QUOTE(Ulinija @ 2012 11 20, 11:13)
Sveikos,

teko man vakar pirma karta dalyvauti konkurse i valstybes tarnyba Sodroje, Vilniuje, deja nelaimejau, bet bent jau pamaciau kaip viskas vyksta ir i ka reikia labiau gilintis ruosiantis konkursui.
Buvo keturios vietos pareigybems uzimti. I konkursa uzsirase 132 zmones, o atvyko is ju 77, 3 pretendentai iskrito po dalies rastu. Dalyvavo ir kelios pakaitines.
Dalyje zodziu buvo 7 klausimai grynai is teises aktu tai konkreciai pareigybei.

Gal kuri nors is Jusu, merginos, irgi dalyvavo ir zino su kokiais balais laimejo pretendentai ir kiek is ju buvo pakaitiniu?? Butu gerai, jei pasidalintumet.
As rezultatu nesulaukiau, nes po dalies zodziu jau zinojau, kad tikrai nepraejau.

As vakar dalyvavau, nelaimejau. Laimejo trys pakaitines, del vienos merginos neaisku.
Buvo gal 4-5 pakaitines, aiskiai matesi, nes po egzamino rastu bendravo su komisijos nariais. Ir is egzamino zodziu gavo desimtukus.
Pirmo vietos nepamenu, antra vieta 18,7 balai, trecia 18,4 balai, o ketvirta ar 17,9 ar 17,7 jau tiksliai nepamenu.
Atsakyti
Sakykit, o kai reikia pristatyti privaciu interesu deklaracija, tai ja reik pildyti nurodant, kad toj istaigoje, i kuria pretenduoji, jau dirbi... ta prasme, tos istaigos pavadinima rasyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(point @ 2012 11 20, 10:22)
Sakykit, o kai reikia pristatyti privaciu interesu deklaracija, tai ja reik pildyti nurodant, kad toj istaigoje, i kuria pretenduoji, jau dirbi... ta prasme, tos istaigos pavadinima rasyti ax.gif

Taip, pareigose pasirenki, kad esi pretendentas į valstybės tarnautojus
Papildyta:
QUOTE(alyvine:D @ 2012 11 20, 09:20)
zinok nenunesiau, bet susiplanavau paskutine diena nunesti, gal pavyks  mirksiukas.gif
as irgi turiu didele vilti, kad susirinks daug maziau nei uzsirase. beje, ar gavai informacija, kad kitas konkursas pirmadieni? jei sakai, kad nespejai pasiruosti, tai treciadieni ateik pasipraktikuoti, tada lengviau bus sekanciam ruostis  mirksiukas.gif
beje, ar gavai laiska, jog ryt vyks is karto 2 konkursai tuo paciu metu? idomiai cia skamba, atrodo makalyne turetu buti. na, bet jie geriau zino  rolleyes.gif

Hm, kad vyks 2 konkursai negavau... O kad pirmadienį gavau, gerai iš tikro kad ir neužtęsė laiko iki to kito konkurso, norėtūsi priėš miega ir kokios grožinės jau literatūros ne tik įstatymų tomus skaitinėti bigsmile.gif Grįžtant prie to antro konkurso ryt, ar ne į A9 kategoriją jis bus? Tada man po truputi aišku bus, kodėl šitiek priekabų ieškojo ir finale rado būdą nepaimti mano dokų į A9 kategoriją bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=fainulkina,2012 11 20, 11:48]
Taip, pareigose pasirenki, kad esi pretendentas į valstybės tarnautojus
Papildyta:

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ais21 @ 2012 11 20, 12:22)
As vakar dalyvavau, nelaimejau. Laimejo trys pakaitines, del vienos merginos neaisku.
Buvo gal 4-5 pakaitines, aiskiai matesi, nes po egzamino rastu bendravo su komisijos nariais. Ir is egzamino zodziu gavo desimtukus.
Pirmo vietos nepamenu, antra vieta 18,7 balai, trecia 18,4 balai, o ketvirta ar 17,9 ar 17,7 jau tiksliai nepamenu.

ir as vakar buvau.
bet tos pakaitines tai egzamino rastu neturejo, jei teisingai suprantu??
ta viena , man atrodo, is gatves, nes sveikatos knygeles neturejo ir jai sake ateiti ketvirtadieni.
siaip musu grupeje tai 6 klausimai zodziu buvo ir klausimus uzdavinejo tik viena is komisijos.
Atsakyti
QUOTE(Aniutik @ 2012 11 20, 11:10)
ir as vakar buvau.
ta viena , man atrodo, is gatves, nes  sveikatos knygeles neturejo ir jai sake ateiti ketvirtadieni.   
siaip musu grupeje tai 6 klausimai zodziu buvo ir klausimus uzdavinejo tik viena is komisijos.

Na, šiaip pakaitinės ar nepakaitinės, egzamino raštu kaip ir žodžiu dalyje privalo dalyvauti visi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2012 11 20, 11:48)

Grįžtant prie to antro konkurso ryt, ar ne į A9 kategoriją jis bus? Tada man po truputi aišku bus, kodėl šitiek priekabų ieškojo ir finale rado būdą nepaimti mano dokų į A9 kategoriją  bigsmile.gif

taip i A 9. raso, jog butina 1 metu finansininko ar ekonomisto patirtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvine:D @ 2012 11 20, 11:36)
taip i A 9. raso, jog butina 1 metu finansininko ar ekonomisto patirtis  rolleyes.gif

Aš kai nešiau, buvo reikalinga 1 metų patirtis pagal įsigytą išsilavinimą.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniutik @ 2012 11 20, 13:10)
ir as vakar buvau.
ta viena , man atrodo, is gatves, nes  sveikatos knygeles neturejo ir jai sake ateiti ketvirtadieni.   

Testa rase ir jos, tik po testo labai jau matesi, kad pakaitines, nes bendravo su kosijos nariais.
Atsakyti
QUOTE(Ais21 @ 2012 11 20, 14:16)
Testa rase ir jos, tik po testo labai jau matesi, kad pakaitines, nes bendravo su kosijos nariais.

jo, cia supainiojau su tuo atveju kai i pakaitines priima doh.gif
Atsakyti
o ka reiškia 'pakaitinė'?
Atsakyti
QUOTE(Ais21 @ 2012 11 20, 11:22)

tai net neverta buvo dalyvauti verysad.gif
Atsakyti