Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :) Tęsiam ...

Sveikos 4u.gif

Gal kuri žino ir atsakys, kuo skiriasi patikrinimai dėl darbo su slapta informacija, kai išduoda riboto naudojimo ir visiškai slaptai. Ar iki tol negali priimti net į darbą? Nes girdėjau ilgai trunka paskesnis. Dėl riboto tikrino apie 2 savaites, tai ką ir kas ten tikrino? ta prasme, gal žinot institucijas smile.gif klausimyną pildžiau, bet palyginus su visiškai slaptai klausimynu, tas tik juokas buvo, šitam gero pusdienio reiks surašyti viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2013 03 20, 16:34)
mergaites, o kiekviena karta dlayvaudamos konkurse pildote privaciu interesu deklaracija? pvz as dabar i sodra ir vmi ruosiuosi, tai kaip man vienu emtu i abi? ar uztenka, kad pries kelis menesius dalyvaudama kitame konkurse uzpildzius buvau tai isntitucijai? ir kaip jus pildote? ka rasote? dabartine darboviete kur nors rodote? ar tik ta i kurios konkursa einate?

jei nepaslaptis kuriame mieste dalyvausi konkurse i Sodra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 20, 08:59)
Nenuleiskit ranku...As vakar dalyvavau ketvirtame konkurse...ir LAIMEJAU smile.gif  I pakaitines NZT...mokinausi labai daug, likau ivertinta. Nei as sava buvau nei ka, paprasta mergiote is gatves biggrin.gif
Jei kas planuos dalyvauti nzt konkurse brukstelkit i az perduosiu info ka pati mokinausi, ka patare ten jau dirbantys zmones.tikrai vertinga info.

sveikinimai nuosirdziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
labai uz jus dziaugiuosi ir tikiuosi kad sis darbas bus vertas jusu pastangu smile.gif
tiesa, noriu paklausti, ar pats konkursas ne Vilniuje vyko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvine:D @ 2013 03 20, 23:07)
sveikinimai nuosirdziausi  4u.gif  4u.gif  4u.gif
labai uz jus dziaugiuosi ir tikiuosi kad sis darbas bus vertas jusu pastangu  smile.gif
tiesa, noriu paklausti, ar pats konkursas ne Vilniuje vyko?  g.gif

aciu. nezinau ir as ko tiketis is darbo, bet pazystama dirba sioje srityje, sako nesunkus darbas, bet pradziai esu nusiteikusi sunkiai, nes viskas gi nauja.
taip konkursas vilniuje, tas labiausiai stabde dalyvauti.bet rizikiavau, buvau nusiteikusi geram rezultatui.
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 21, 09:21)
taip konkursas vilniuje, tas labiausiai stabde dalyvauti.

kiek dalyvių buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 03 21, 10:56)
kiek dalyvių buvo?  ax.gif

sarase 4, atvyko 3.
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 21, 10:38)
sarase 4, atvyko 3.

Pavydžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 03 21, 14:10)
Pavydžiu  biggrin.gif

tai cia nieko, ta pacia diena vyko kiti konkursai i telsiu skysius ir kitus, tai ten po vviena dalyvi tebuvo, isvis gerai, svarbu surinkti nors 6 balus ir jau laimi.
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 21, 13:39)
tai cia nieko, ta pacia diena vyko kiti konkursai i telsiu skysius ir kitus, tai ten po vviena dalyvi tebuvo, isvis gerai, svarbu surinkti nors 6 balus ir jau laimi.

sveikinu tave labai labai! 4u.gif thumbup.gif

man kažkaip įspūdis yra susidaręs, kad į NŽT konkursai nėra sunkūs.. bent jau parepetuot dažnai galima juose dalyvaujant, lotuliukas.gif mat ten konkursai po konkurso, kiek girdėjau naujai atėję žmonės krūvio neatlaiko ir susiradę kitus darbus neša kudašių iš ten... aišku bet koks asmeninis dalyvavimas vistiek keltų paniką viduje, ar vienas dalyvautu, ar 10 žmonių, ar prieš nepažįstamus, ar prieš pažįstamus.. nu nebent žmogus labai sugeba susikoncentruoti ir nieko nebijoti, ir pasakyti tai ką žino. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 21, 15:39)

Ne 12 reikia dalyvaujant vienam ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2013 03 21, 16:49)
Ne 12 reikia dalyvaujant vienam ?  g.gif

tai kad didziausias balas 10 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 21, 17:59)
tai kad didziausias balas 10 mirksiukas.gif

Išlaikiusiais egzaminą pripažįstami pretendentai, surinkę daugiau kaip 12 balų. Konkursą laimi daugiausia balų surinkęs pretendentas.
Atsakyti