Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :) Tęsiam ...

mergaites, o kiekviena karta dlayvaudamos konkurse pildote privaciu interesu deklaracija? pvz as dabar i sodra ir vmi ruosiuosi, tai kaip man vienu emtu i abi? ar uztenka, kad pries kelis menesius dalyvaudama kitame konkurse uzpildzius buvau tai isntitucijai? ir kaip jus pildote? ka rasote? dabartine darboviete kur nors rodote? ar tik ta i kurios konkursa einate?
Atsakyti
QUOTE(moranda @ 2013 03 20, 16:14)
Padaviau dokumentus į pakaitinius, bet nesu nė viename konkurse dalyvavusi, o atranka jau netoli. Sakykit, gal kas buvot pakaitinių atrankoje? Ar daug klausinėja iš įstatytmų? Kadangi nedavė jokių dokumentų iš ko ruoštis, nežinau net ką skaityti, ko gali paklausti g.gif Kiek klausimų užduoda per atranką, kiek ilgai ji trunka vienam žmogui? O gal ten per daug neklausinėja įstaytymų, gal būna kažkokie bendri klausimai? Apšvieskit kuo daugiau, nes jaučiu, kad įstatytų tikrai nespėsiu perskaityti, o ir nežinau kuriuos skaityti. Gal išvis tada geriau neiti blush2.gif

biski auksciau paskaicius butumet mate, kad vakar laimejau konkursa i pakaitinius ir ruosiausi laaaaabai daug...savaite diena is dienos nuo ryto iki vakaro...turejo duoti istatymu sarasa is ko mokintis, klausia is istatymu.vienam asmeniui truko 5 minutes, po viena klausima kiekvienas komisijos narys...buvo tryse...kokia pareigybe pretenduojate?
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 20, 15:36)
biski auksciau paskaicius butumet mate, kad vakar laimejau konkursa i pakaitinius ir ruosiausi laaaaabai daug...savaite diena is dienos nuo ryto iki vakaro...turejo duoti istatymu sarasa is ko mokintis, klausia is istatymu.vienam asmeniui truko 5 minutes, po viena klausima kiekvienas komisijos narys...buvo tryse...kokia pareigybe pretenduojate?

apie ka ir galvoju, kad dirbant, nerealu pasiruosti labai gerai.....et bandau, jau 7 turbut buvau konkursuose, jei ne daugiau, dabar dar laukia keturi....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sakykite, kaip įrodyti reikalaujamą darbo patirtį tam tikroje srityje? Ar čia reiktų pateikti buvusį pareigybės aprašą ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2013 03 20, 16:49)
apie ka ir galvoju, kad dirbant, nerealu pasiruosti labai gerai.....et bandau, jau 7 turbut buvau konkursuose, jei ne daugiau, dabar dar laukia keturi....

jo, as kadangi nedirbanti, turejau tokia galimybe ruostis, o nepasiruosus tikrai sunkiai...sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 20, 15:36)
savaite diena is dienos nuo ryto iki vakaro..

iš pirmo bandymo į tą pareigybę laimėjai? rolleyes.gif nes dažnai juk mokslai trunka mėnesius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 20 kovo 2013 - 15:56
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 20, 16:36)

Taip skaičiau Jūsų žinutę aukščiau, todėl ir suabejojau, ar verta eiti į tą atranką ax.gif kažkodėl maniau, kad ten tiek daug neklausinėja, kaip per konkursą. aš irgi dirbanti, todėl nėra kada mokytis, o ir nežinau, ką mokytis.
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2013 03 20, 16:51)
Sveikos 4u.gif
Sakykite, kaip įrodyti reikalaujamą darbo patirtį tam tikroje srityje? Ar čia reiktų pateikti buvusį pareigybės aprašą ar kaip? g.gif

uztenka to ka parasai cv. nebent istaiga reikalaus kazkokiu dok is imones
QUOTE(Apuokas @ 2013 03 20, 16:54)
iš pirmo bandymo į tą pareigybę laimėjai?  rolleyes.gif  nes dažnai juk mokslai trunka mėnesius  doh.gif

taip pirma karta i nzt bandziau ir...pasiseke...pries tai migracijoj, i sodra ir i vmi dalyvavau...

QUOTE(moranda @ 2013 03 20, 17:14)
Taip skaičiau Jūsų žinutę aukščiau, todėl ir suabejojau, ar verta eiti į tą atranką ax.gif kažkodėl maniau, kad ten tiek daug neklausinėja, kaip per konkursą. aš irgi dirbanti, todėl nėra kada mokytis, o ir nežinau, ką mokytis.

neskaicius istatymu, tikrai nera ko eiti...
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 20, 17:23)
neskaicius istatymu, tikrai nera ko eiti...

keista, kad man nedavė jokio sąrašo iš ko mokytis smile.gif o gal galite pateikti pavyzdzių, ko jūsų klausė? ar tie klausimai susiję tik su būsimomis pareigomis, ar kaip ir konkurse yra bendro pobūdžio klausimų iš bendrųjų įstatymų? o tokių dalykų kaip motyvacija, asmeninės savybės ir t.t. pakaitiniuose neklausinėja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 20, 17:23)
uztenka to ka parasai cv. nebent istaiga reikalaus kazkokiu dok is imones

Ačiū 4u.gif
Dar klausimas: Gyvenimo aprašymas būtinai turi būti Europass formatu?
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2013 03 20, 17:37)
Ačiū 4u.gif
Dar klausimas: Gyvenimo aprašymas būtinai turi būti Europass formatu?

reikalavimuose buvo parasyta, kad turi buti europass (kur dalyvavau), nzn kaip kitur, bet manau pasirasyk europass ir tiks visur...
Atsakyti
QUOTE(moranda @ 2013 03 20, 16:30)
keista, kad man nedavė jokio sąrašo iš ko mokytis smile.gif o gal galite pateikti pavyzdzių, ko jūsų klausė? ar tie klausimai susiję tik su būsimomis pareigomis, ar kaip ir konkurse yra bendro pobūdžio klausimų iš bendrųjų įstatymų? o tokių dalykų kaip motyvacija, asmeninės savybės ir t.t. pakaitiniuose neklausinėja? smile.gif

Pagal mano patirtį, pakaitinių atrankoje klausinėja iš įstatymų, konkrečiai susijusių su pareigom.
Atsakyti