Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :) Tęsiam ...

QUOTE(Rdk @ 2013 03 13, 21:16)
siandien dalyvavau konkurse - 90 dalyviu  doh.gif nesamone kazkokia smile.gif

Kodel klaidinate? Uzsiregistravusiu buvo 106 ar 108, bet atejo virs 60 zmoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernete @ 2013 03 17, 11:35)
sveikutes  4u.gif  kaip sekasi gretintis i VT gretas?  ax.gif  galbut jau sudalyvavot konkurse ar tik ruosiates dalyvauti artimiausiu metu?  4u.gif
norejau pasiteirauti, ar sprendziat testukus valstybestarnyba.lt ar teisesgidas.lt? kiek klaidikiu vis padarot?  ax.gif  o gal visai be klaidu?  mirksiukas.gif

klaidu nuo 6 iki 1 biggrin.gif yra buvę ir be klaidų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittle @ 2012 12 16, 18:01)
mane tai buvo prigasdinę, kad neleis dalyvauti konkurse be privačių interesų deklaracijos.
Ir šiaip, juk nesunku ją užpildyt ir atsispaudint. Bus ramu  smile.gif

Laba diena, as tai pildziau deklaracija kur ir anksciau reikejo pildyt,ne per VMI puslapi. Cia dabar kazkokia nauja reikia pildyk,noreciau daugiau info,kas galit imest nuoroda kur ja uzpildyt reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2013 03 13, 21:53)
ar patogu (įrašinėti, atsakinėti į klausimus, ir apskritai) g.gif 
o komisija?

kaip rašiau, stovint vyksta žodžiu dalis. Komisija sėdi. Na kaip ir viskas normalu, ta žodžiu dalis ilgai netrunka, tik gal konkurso dalyviui didesnis nejaukumas ir įtampa, kai tenka stovėti prieš 5 žmones
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2013 03 17, 10:56)
Kodel klaidinate? Uzsiregistravusiu buvo 106 ar 108, bet atejo virs 60 zmoniu  smile.gif

atsiprasau, bet kai kazkokia bobele kalbejo, sake apie 90 biggrin.gif jus matyt daugiau zinote - kazkodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(jessy001 @ 2013 03 17, 22:36)
Laba diena, as tai pildziau deklaracija kur ir anksciau reikejo pildyt,ne per VMI puslapi. Cia dabar kazkokia nauja reikia pildyk,noreciau daugiau info,kas galit imest nuoroda kur ja uzpildyt reikia blush2.gif

per elektronine bankininkystę prisijungiat prie VMI, kaip ir pildant gyventojų pajamų mokesčių deklaraciją ax.gif

QUOTE(milagra797 @ 2013 03 18, 00:49)
kaip rašiau, stovint vyksta žodžiu dalis. Komisija sėdi. Na kaip ir viskas normalu, ta žodžiu dalis ilgai netrunka, tik gal konkurso dalyviui didesnis nejaukumas ir įtampa, kai tenka stovėti prieš 5 žmones

dalyvavau žodinėje dalyje, kur reikėjo kalbėt su komisija sėdint prieš juos, tai buvo patogiau žinoma, ne tiek jaudinausi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
po kiek klausimu uzduoda komisija i pakaitinius tarnautojus?
Atsakyti
Sveikos merginos.
Gal kuri ketinate trečiadienį dalyvauti NMA į pakaitinius?
ir antras klausimas, gal kuri žinote apie konkursus vykdomus muitinėje? Konkrečiai kalbu apie Vilnių, mačiau, kad šiuo metu reikia 13 muitininkų. O taip baisu dalyvaut jei ir vėl savi praeis? Teko vieną kartą dalyvaut konkurse tai jau po pirmos dalies buvo aiškus laimėtojas.
Atsakyti
Aš pernai dalyvavau 9 konkursuose. Visuose ir antroje dalyje. Ir nė karto neteko antroje dalyje į klausimus atsakinėt stovint.
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2013 03 18, 20:42)
Aš pernai dalyvavau 9 konkursuose. Visuose ir antroje dalyje. Ir nė karto neteko antroje dalyje į klausimus atsakinėt stovint.

Galima pasiteirauti, ar dirbate VT, nes man tai yra didelis noras ir iniciatyva dalyvauti konkursuose, bet kartais atrodo atsibosta, tiek mokytis, stengtis, dalyvauti konkursuose ir nepatekti... aišku, kiekvienam savas laikas, bet kartais viltis pradeda mažėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2013 03 18, 22:42)

9 ? blink.gif tai kyla klausimas kaip laimėti ?
Aš ir vis mokausi, bet galvoju laimėti įmanoma tik dirbant toje srityje į kurią pretenduoji doh.gif
Atsakyti
Mergaites B4 kategorija, tai cia koks atlyginimas? g.gif
Atsakyti