Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :) Tęsiam ...

QUOTE(_alba @ 2013 03 13, 19:41)
Apie tas smulkmenas galite laisvai pasiskaityti temoje, nes klausimai tas pats per tą patį kartojasi.
O apie apsirengimą (kaip minėjau, čia N kartų apkalbėta ši tema jau taip pat) logika tokia - kaip į normalų darbo pokalbį: dalykiškai, oficialiai...
Sėdima per pokalbį.

Tikrai, moterys/ merginos, paskaitykite bent keliolika psl., nenorėkite, kad visus ats. atneštų jums ant lėkštutės  g.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
tikrai kartais ir man truksta kantrybe beskaitant...bet nesinori nieko pikta rasyti...visos smulkmenos buvo anksciau apkalbetos, nepatingekit paskaitineti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernete @ 2013 03 13, 16:17)
g.gif  o kaip einate apsirenkusios i konkursa? paprastai ar solidariai?  ax.gif

beje per dali zodziu reikia stoveti ar galima ir sedeti?  g.gif

man visada dailiau dalykiskai apsirengusios paneles 4u.gif bent istaigoje, kurioje dirbu, dalis zodziu vyksta stovint
Atsakyti
siandien dalyvavau konkurse - 90 dalyviu doh.gif nesamone kazkokia smile.gif
Atsakyti
Kur cia tiek dalyviu? kokia ktegorija? kokie reikalavimai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaisara @ 2013 03 13, 12:12)
Labukas,
Po ilgo laiko tarpo nusprendžiau dalyvauti konkurse ir man reikalingas Jūsų patarimas. Renkant reikiamus dokumentus, susidūriau su neaiškumu dėl privačių interesų deklaracijos pildymo. Šiuo metu esu valstybės tarnautoja ir kaip reikėtų pildyti deklaraciją? Ar turiu formos priede nurodyti dabartinę darbovietę?

AŠ pildžiau nurodydama darbovietę į kurią pretenduoju. (Bet dirbu ne valstybės tarnautoja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2013 03 13, 20:11)
4u.gif  bent istaigoje, kurioje dirbu, dalis zodziu vyksta stovint

ar patogu (įrašinėti, atsakinėti į klausimus, ir apskritai) g.gif
o komisija?
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2013 03 13, 21:53)
ar patogu (įrašinėti, atsakinėti į klausimus, ir apskritai) g.gif 
o komisija?

Jau įsivaizduoju visus stovinčius laugh.gif

O gal koridoriuje ,,pasikalba,, stovom ir tiek to konkurso cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 13 kovo 2013 - 22:32
QUOTE(_alba @ 2013 03 13, 19:41)
Tikrai, moterys/ merginos, paskaitykite bent keliolika psl., nenorėkite, kad visus ats. atneštų jums ant lėkštutės  g.gif  4u.gif

tai gal tuomet iš vis nieko ir nebediskutuojam, nes jau viskas tas pats per tą patį pradiskutuota g.gif tegul merginos klausia jei kyla klausimas, kas nori atsako, kas nenori neatsako. Kitą kartą patogiau paklaust ir gaut atsakymą, negu skaityti įvairias diskusijas, kurioms nekyla klausimų, ir tam sugaišt 1 val. ir dar daugiau rolleyes.gif
būkime draugiškos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rdk @ 2013 03 13, 21:16)
siandien dalyvavau konkurse - 90 dalyviu  doh.gif nesamone kazkokia smile.gif

oho blink.gif
ir kiek pateko į žodinę dalį? jei visos tai ar spėtų komisija visas apklausinėti per vieną dieną tiek apklaust, o tos kurių pavardės abėcėlės gale pavargtų ir laukti, ir stresuoti kol ateis jų eilė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Luna* @ 2013 03 13, 22:32)
AŠ pildžiau nurodydama darbovietę į kurią pretenduoju. (Bet dirbu ne valstybės tarnautoja wink.gif

pirmame lape taip ir reikia pildyti, o antrame lape "ryšiai su juridiniais asmenimis" tai pildai darbovietę, kurioje šiuo metu dirbi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryana: 14 kovo 2013 - 09:58
gal kas ugniagesiu dalyvavo konkurse? kaip nuotaikos?gaila, pati nespejau
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2013 03 14, 11:56)
pirmame lape taip ir reikia pildyti, o antrame lape "ryšiai su juridiniais asmenimis" tai pildai darbovietę, kurioje šiuo metu dirbi  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2013 03 13, 20:37)
Kur cia tiek dalyviu? kokia ktegorija? kokie reikalavimai?  blink.gif

migracijos, pasu poskyris B 7...
Atsakyti
sveikutes 4u.gif kaip sekasi gretintis i VT gretas? ax.gif galbut jau sudalyvavot konkurse ar tik ruosiates dalyvauti artimiausiu metu? 4u.gif
norejau pasiteirauti, ar sprendziat testukus valstybestarnyba.lt ar teisesgidas.lt? kiek klaidikiu vis padarot? ax.gif o gal visai be klaidu? mirksiukas.gif
Atsakyti