Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :) Tęsiam ...

QUOTE(ernete @ 2013 03 09, 23:38)
gal galetum papasakoti savo patirti, nesu girdejus apie komisijos nuotaika, simpatika. labai jau idomu paliko, papasakok  ax.gif  sakote renkasi zmones tuos, kurie jiems patinka? i ka jie atsizvelgia?  ax.gif

Komisijos nariai juk žmonės biggrin.gif Kas parašyta teste vertinama kaip atsakyta teisingai arba ne. Na o pokalbis yra pokalbis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 03 10, 17:16)
Komisijos nariai juk žmonės  biggrin.gif Kas parašyta teste vertinama kaip atsakyta teisingai arba ne. Na o pokalbis yra pokalbis  biggrin.gif

as drisciau papriestarauti...na bent jau mano patirtis neuzfiksavo jokiu nuotaikos zmoniu. Per pokalbi buvo tiesiog uzduoti klausimai ir laukiama atsakymu. Arba tu zinai arba ne.
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 10, 19:07)
Arba tu zinai arba ne.

arba komisija jau pavargusi, arba dar ne biggrin.gif
arba ją nervuoja, kad žmogus nežino ir mykia, bando spėlioti ir taip gaišina visų brangų laiką, arba ne biggrin.gif

arba arba yra daug, tikrai geriau vieną kartą sudalyvaut, nei keliskart išgirst nuomones mirksiukas.gif
o jau kaip dalyvavusiai, tai net nebėra ko patarinėti...
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 10, 19:07)
as drisciau papriestarauti...na bent jau mano patirtis neuzfiksavo jokiu nuotaikos zmoniu. Per pokalbi buvo tiesiog uzduoti klausimai ir laukiama atsakymu. Arba tu zinai arba ne.

Aš dalyvavau keliskart, toje pačioje įstaigoje, su ta pačia komisija. Vieną kartą ji nepratarė nė žodžio, kitą kartą tikslino mano atsakymus, trečią kartą pasiūlė galvoti ir pan. biggrin.gif Atsakymai į klausimus juk nėra TAIP arba NE. Tai kaip vertinama kai komisijos nariui leidus, atsakymas po patikslinimo pasikeičia? biggrin.gif
Vat dėl to ir manau, kad tai sėkmės dalykas. Žinoma ir žinoti reikia tikrai daug. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2013 03 10, 21:15)
arba komisija jau pavargusi, arba dar ne  biggrin.gif
arba ją nervuoja, kad žmogus nežino ir mykia, bando spėlioti ir taip gaišina visų brangų laiką, arba ne  biggrin.gif

arba arba yra daug, tikrai geriau vieną kartą sudalyvaut, nei keliskart išgirst nuomones  mirksiukas.gif
o jau kaip dalyvavusiai, tai net nebėra ko patarinėti...

na matai manes laukia 2 konkursai. bet ir dalyvauju pirmame konkurse su tikslu laimeti, todel mane ir domina visokios smulkmenos lotuliukas.gif dalyvausiu tikrai ne del to, kad tik apsiziureti, tai kam tada is vis gaisti laika mokantis ir is to jokios naudos.. blush2.gif o antras konkursas bus kaip atsarginis smile.gif na aisku gal per daug optimistiskai i tai ziuriu, bet stengiuosi mokytis, ir tikiuosi geriausio, dar zinant, kad dalyvaujanciu bus labai mazai 4u.gif
sakykit mergytes is savo patirties, testo klausimuose specialiojoje dalyje, klausimai buna tikrai susije su darbu, ar buna ir klausimu siaip sau tokiu, aisku is saraso, bet tokiu nereiksmingu visai kur su darbu nesusije?
pvz mano atveju duota 15 istatymu ir kitu teises aktu, bet is ju tik 6 susije tikrai su darbu, kiti susipazinimui su darbe teksianciais bendrauti kitais zmonemis, ar siaip apie ka tie istatymai..o likusioji dalis mano manymu isvis nereikalinga.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernete @ 2013 03 11, 10:41)
na matai manes laukia 2 konkursai. bet ir dalyvauju pirmame konkurse su tikslu laimeti, todel mane ir domina visokios smulkmenos  lotuliukas.gif  dalyvausiu tikrai ne del to, kad tik apsiziureti, tai kam tada is vis gaisti laika mokantis ir is to jokios naudos..  blush2.gif  o antras konkursas bus kaip atsarginis  smile.gif  na aisku gal per daug optimistiskai i tai ziuriu, bet stengiuosi mokytis, ir tikiuosi geriausio, dar zinant, kad dalyvaujanciu bus labai mazai  4u.gif 
sakykit mergytes is savo patirties, testo klausimuose specialiojoje dalyje, klausimai buna tikrai susije su darbu, ar buna ir klausimu siaip sau tokiu, aisku is saraso, bet tokiu nereiksmingu visai kur su darbu nesusije?
pvz mano atveju duota 15 istatymu ir kitu teises aktu, bet is ju tik 6 susije tikrai su darbu, kiti susipazinimui su darbe teksianciais bendrauti kitais zmonemis, ar siaip apie ka tie istatymai..o likusioji dalis mano manymu isvis nereikalinga.. doh.gif

gali buti ne tik butent su darbu, bet is visu tu teises aktu kur duota.As pvz dalivavau migracijos konkurse, vieta pasu stale, o klausimu susijusiu konkreciai su pasais buvo tik keletas. tai vat sunku ka patart, kitur gal ir duoda tik konkrecius, bet manau kad imeta po kelis is visur.
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 11, 15:00)
gali buti ne tik butent su darbu, bet is visu tu teises aktu kur duota.As pvz dalivavau migracijos konkurse, vieta pasu stale, o klausimu susijusiu konkreciai su pasais buvo tik keletas. tai vat sunku ka patart, kitur gal ir duoda tik konkrecius, bet manau kad imeta po kelis is visur.

aciukas 4u.gif
bet gi buna dauguma zmoniu, kurie mazdaug viska ta pati zino, ir vat i ka atsizvelgia komisija zodineja dalyje? kai klausimas platesnis ir atsakoma mazdaug vienodai? g.gif
dabar gal rosiesi kokiame konkurse dalyvauti? ar vis ziuri kol tinkamas atsiras? smile.gif
Atsakyti

[quote=ernete,2013 03 11, 10:41]
na matai manes laukia 2 konkursai. bet ir dalyvauju pirmame konkurse su tikslu laimeti, todel mane ir domina visokios smulkmenos ...

Gal dalyvausi Vilniuje finansininko pareigoms? As dalyvavau tik karta konkurse ir teste ir zodziu visi klausimai buvo is nurodytu teises aktu. Visi klausimai zodineje dalyje buvo susije tiesiogiai su darbu, bet ir teises aktai buvo susije.
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 11, 14:00)

idomu, kokius klausimus dave, nes as bandysiu ten dalyvaut neuzilgo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 03 11, 14:00)
gali buti ne tik butent su darbu, bet is visu tu teises aktu kur duota (..)

Nebutinai is teises aktu. Paskutiniam konkurse kur dalyvavau vienas kl buvo apie istaigos veikla, o vienas is praktines darbo puses neoficialu terminu doh.gif tiesa ten ir teste kokie 5 kl buvo ne is teises aktu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2013 03 11, 17:40)
Nebutinai is teises aktu. Paskutiniam konkurse kur dalyvavau vienas kl buvo apie istaigos veikla, o vienas is praktines darbo puses neoficialu terminu  doh.gif tiesa ten ir teste kokie 5 kl buvo ne is teises aktu..  unsure.gif

kokioje istaigoje dalyvavai? ax.gif
ka is praktines puses reikejo padaryti?
Atsakyti
Konkursas NMA, ir ne padaryti, o paaiskinti terminus, kurie nebuvo ne tik aiskinti, bet ir mineti teises aktuose. As tiksliai nezinojau, veliau kitos dalyves konkurso aiskino, kad tai grynai praktiniai terminai, dokumentacijoje nevartojami unsure.gif
Atsakyti