Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :) Tęsiam ...

praleidau sakinį aciuks.gif
Atsakyti
http://www.lrs.lt/pl...w...x=n&p_gov=n

pasiskaitykite Konkursų tvarkos naują projektą smile.gif

Pasiskambinkite gal kas į VTD pasiteirauti naujos tvarkos blink.gif

Atsakyti
QUOTE(eglutikas @ 2013 02 23, 22:38)
http://www.lrs.lt/pl...w...x=n&p_gov=n

pasiskaitykite Konkursų tvarkos naują projektą  smile.gif

Pasiskambinkite gal kas į VTD pasiteirauti naujos tvarkos  blink.gif

dar neskubekim tos tvarkos analizuoti, gali ir atsideti ir pasikeisti doh.gif
Atsakyti
kaip vyksta uzsienio k. ziniu tikrinimas?
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Aš čia naujokė 4u.gif visą rytą šiandien skaitinėju šitą temą, nes esu baigusi politikos mokslus (tai man valstybės tarnyba laaabai aktualu). Labai norėčiau įsidarbinti šioje sferoje. Tad pradėjau kryptingai eiti link šios krypties - kasdien sprendžiuosi testus valstybestarnyba.com (tik nežinau, ar ten tinka tie testukai dabartiniams konkursams, gal kas galit patarti? blush2.gif ) Ir laukiu konkursų savo mieste (nedažnai jie pasitaiko unsure.gif ). Esu dalyvavusi viename konkurse, birželio mėnesį, tačiau buvau ką tik apsigynusi diplomą, dar jo net rankoje neturėjau, tad su dokumentais atnešiau tik pažymą, kad esu apsigynusi diplomą ir jį gausiu tik vėliau rolleyes.gif Tada aišku, nieko nenutuokiau, kas kaip vyksta ir nedaėjau iki antrojo etapo - pokalbio blush2.gif Bet bent suvokiau, kad neužtenka ateiti į konkursą iš bendro išprusimo, nes nieko neskaičius, surinkau tik 4,6 lyg ir biggrin.gif O kaip kas vyksta pokalbyje, nežinau 4u.gif tad gal galit pakonsultuoti, ar kai vyksta žodinis jau egzaminavimas, tai klausia konkrečiai iš tos pareigybės, dėl kurios dalyvauju, ar apskritai gali paklausti kažko (pavyzdžiui, jeigu dalyvauju sodros konkurse, tai klaus manęs tik iš konkrečios pareuigybės, ar apskritai gali paklausti, ko nors iš sodros kitų pareigybių)? Dėkoju Jums už informaciją 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
gal kartais kas nors dalyvavote atrankoje į pakaitinius Nacionalinėje mokėjimų agentūroje? gal kas galite pasidalinti patirtimi kaip tikrinamos anglų k. žinios? reikalaujamas B1 lygis...
Atsakyti
Merginos, jau ima kartotis tokie ir panašios formuluotės klausimai kas du puslapius, nepatingėkite permesti akimis temos smile.gif
Atsakyti
sveikute 4u.gif sakyk o is kokio tu miesto? ax.gif kiek esu girdejusi, tai buna visaip, kad klausia ir is bendruju klausimu, ne tik is pareigybes. del sito ir as noreciau, kad dar dalyvavusios zodineje dalyje pasidalintu savo patirtimi ax.gif beje ar labai kojos dreba? lotuliukas.gif kazin kaip komisija, ar reikalauja kad pasakytum zodis i zodi ar tik esme uztenka pasakytyt?
Atsakyti
Sveikos. Noriu paklausti ar kas dalyvavote konkurse i VMVT (Valstybine maisto ir veterinarijos tarnyba)?
Atsakyti
QUOTE(ernete @ 2013 02 27, 19:22)
sveikute  4u.gif  sakyk o is kokio tu miesto?  ax.gif  kiek esu girdejusi, tai buna visaip, kad klausia ir is bendruju klausimu, ne tik is pareigybes. del sito ir as noreciau, kad dar dalyvavusios zodineje dalyje pasidalintu savo patirtimi  ax.gif  beje ar labai kojos dreba?  lotuliukas.gif  kazin kaip komisija, ar reikalauja kad pasakytum zodis i zodi ar tik esme uztenka pasakytyt?

Aš iš Mažeikių esu smile.gif Nelabai turiu ko paklausti, kaip ten vyksta tas pokalbis, kokių klausimų klausinėja smile.gif man testas tas tai nieko baisaus, išmoksi, perskaitai "šimtą" kartų ir eini, o va žodinė dalis tai doh.gif kad ir moki, bet vistiek jaudulys pakiša dažnai koja, taip kad jeigu paklaustų ko nors iš bendrųjų klausimų, tai bijau, kad galiu "pastrigti" blush2.gif o ypač čia dabar skaitinėju, kad tikrina ir anglų kalbos žinias, tai irgi biškutį baisu, nors ir moku tą kalbą, bet vistiek prieš 5 komisijos narius baisu kalbėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ateneja @ 2013 02 28, 09:44)
Aš iš Mažeikių esu smile.gif Nelabai turiu ko paklausti, kaip ten vyksta tas pokalbis, kokių klausimų klausinėja smile.gif man testas tas tai nieko baisaus, išmoksi, perskaitai "šimtą" kartų ir eini, o va žodinė dalis tai  doh.gif  kad ir moki, bet vistiek jaudulys pakiša dažnai koja, taip kad jeigu paklaustų ko nors iš bendrųjų klausimų, tai bijau, kad galiu "pastrigti"    blush2.gif  o ypač čia dabar skaitinėju, kad tikrina ir anglų kalbos žinias, tai irgi biškutį baisu, nors ir moku tą kalbą, bet vistiek prieš 5 komisijos narius baisu kalbėt  blush2.gif

1. Anglu kalba tirktinama jei to reikalaujama (reikalavimuose)
2. Zodineje dalyje gali klausit is bet ko. Ir ne eilerasti mokinates kad reiketu zodiz i zodi - esme svarbi. Manes asmeniskai klause 1 kalusimo is specialybes ir 3 is bendro.

Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2013 02 28, 10:06)
1. Anglu kalba tirktinama jei to reikalaujama (reikalavimuose)
2. Zodineje dalyje gali klausit is bet ko. Ir ne eilerasti mokinates kad reiketu zodiz i zodi - esme svarbi. Manes asmeniskai klause  1 kalusimo is specialybes ir 3 is bendro.

sveikute, o kokios istaigos konkurse dalyvavai? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ateneja @ 2013 02 28, 09:44)
Aš iš Mažeikių esu smile.gif Nelabai turiu ko paklausti, kaip ten vyksta tas pokalbis, kokių klausimų klausinėja smile.gif man testas tas tai nieko baisaus, išmoksi, perskaitai "šimtą" kartų ir eini, o va žodinė dalis tai  doh.gif  kad ir moki, bet vistiek jaudulys pakiša dažnai koja, taip kad jeigu paklaustų ko nors iš bendrųjų klausimų, tai bijau, kad galiu "pastrigti"    blush2.gif  o ypač čia dabar skaitinėju, kad tikrina ir anglų kalbos žinias, tai irgi biškutį baisu, nors ir moku tą kalbą, bet vistiek prieš 5 komisijos narius baisu kalbėt  blush2.gif

Is Mazeikiu? smile.gif man rodos, kad vyks konkursas Valstybinej socialinio draudimo fondo valdyboj, bet darbas tik Akmenej lygtais. Nedalyvausi? 4u.gif beje koki diploma turi?
beje kai preita karta dalyvavai konkurse ar Mazeikiuose dalyvavai? kokioje valstybineje istaigoje? 4u.gif
Atsakyti