Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :) Tęsiam ...

QUOTE(Bangužė @ 2013 02 08, 01:53)
Sveikutės,

aš pati ten dirbu... Ne dirbam, o ariam tikra šio žodžio prasme. Bet gal dabar daug kur taip.

Dar gal galetum pasakyti, kaip tas vieno langelio principas taikomas siom pareigom, ar tenka zmogui tas pareigas atliekanciam priimti interesantus? Ar tik pavieniais atvejais reikia priimti zmones?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1mamyte: 10 vasario 2013 - 10:36
Sveikos,
ar galit man pasakyti kiek laiko galioja skelbimas i pakaitines, nezinau ar taip paklausiau.ta prasme kiek laiko galima pateikti dokumentus. vienoje istaigoje skelbimas patalpintas 02.04 ir parasyta dokumentai priimami imtinai iki 02.05 d. ar kiekviena istaiga nusistato savo terminus?
Atsakyti
klausimas laimėjusioms arba kurios užimdavo antras ar trečias vietas: per kiek laiko pasiruošėte konkursui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2013 02 10, 19:09)
klausimas laimėjusioms arba kurios užimdavo antras ar trečias vietas: per kiek laiko pasiruošėte konkursui?  ax.gif

As manyciau kad sitas klausimas labai individualus. Vienai uztenka perskaityti ir lengvai isimena informacija, kitai keliu ar net keliasdesimt kartu reikia skaitymo. Pati mokinausi po kelias valandas per diena, kartais net visa diena nuo ryto iki isnaktu...bet man sunkiai informacija lenda i galva, todel veliau nebeskaiciau teorijos, o sprendziau testus. tai dave daugiau naudos.
Atsakyti
Aš manau, kad tas ,,pasiruošimas,, tai dar ir sėkmės dalykas gauti klausimą į kurį turi ką atsakyti.
O dėl testų, tai taip. Kol sistema leidžia, tol gana spręsti tuos testus. Aš internete išsprendžiau 10 testų ir per konkursą raštu gavau 6,5 balo. Specialiųjų dalykų net nebuvau skaičius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2013 02 10, 18:09)
klausimas laimėjusioms arba kurios užimdavo antras ar trečias vietas: per kiek laiko pasiruošėte konkursui?  ax.gif

tikrai labai individualus dalykas. Aš asmeniškai ruošiausi savaitę (5 dienas), bet nuo ryto iki vakaro skaičiau įstatymus ir bandžiau įsiminti svarbiausius aspektus. Dar priklauso, kiek spec. aktų, ir kokia jų apimtis. Bet jau taip išmokau, kad ir dabar po mėnesio, jau mokantis dirbti ir skaitant begalę kitų teisės aktų, dar atsimenu plius minus viską biggrin.gif kartais viršininkas netikėtai sutiktas vis užmeta kokį klausimą, nes jam labai užstrigo, kad teoriškai buvau labai gerai pasiruošus biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, jei salygose parasyta kad is nurodytu teises aktu bus sudaryta 50 testo klausimu, o apie klausinejima zodziu nera nei sakinio, tai ka visa atranka tik testas is 50 klausimu ? Ar taip gali buti?
Atsakyti
QUOTE(Vitalijaxx @ 2013 02 10, 23:39)
Merginos, jei salygose parasyta kad is nurodytu teises aktu bus sudaryta 50 testo klausimu, o apie klausinejima zodziu nera nei sakinio, tai ka visa atranka tik testas is 50 klausimu ? Ar taip gali buti?

Žodžiu savaime aišku, kad bus.

Įstaiga dažniausiai sudaro 30 arba 50 klausimų iš nurodytų teisės aktų. Šiuo atveju - 50. Viso teste 100 klausimų.
Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2013 02 11, 00:54)
Žodžiu savaime aišku, kad bus.

Įstaiga dažniausiai sudaro 30 arba 50 klausimų iš nurodytų teisės aktų. Šiuo atveju - 50. Viso teste 100 klausimų.

Kvaili klausimai kai susiduri su VT pirma karta smile.gif jau pasiskaiciau istatyme kad buna ir zodziu. Bandau mokytis, juk uz bandymus per galva niekas neduos smile.gif
Aciu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalijaxx: 11 vasario 2013 - 11:32
Labas,
parašysiu iš savo pusės. Dalyvavau konkurse, šiame darbe dirbau su sutartim, skelbė konkursą į VT. Mokiausi daug, stengiausi, kad nebūtų gėda ir galėčiau iškelta galva visiems pasakyti "Laimėjau". Turėjau keletą konkurenčių, nuo to tik azartas mokintis kilo. Iš 70 klausimų padariau 2 klaidas, iš 30 klausimų 14. Kitos kandidatės tesurinko ne daugiau nei 6 balus sumoje. Į antrą dalį ėjau ramiai, savimi pasitikėdama, nes sąžiningai ruošiausi ir ten klausimai buvo tik iš specialybės dalykų, be jokių užslėptų kabliukų, kiekvienas tai galėtų atsakyti iš bendro išprusimo. Surinkau daug balų. Skirtumas tarp manęs ir antroje vietoje likusios daugiau nei 10 balų. Tenorėjau pasakyt, kad nebūtinai jei tu dirbi tame darbe ir laimėsi, tiesiog, jei tikrai ruošies ir savimo tikėsi, tai ir fortūna tau bus palanki.
P.S.
Testus sprendžiau dviejuose mokamuose portaluose, kiek skiriasi antrojo formuluotės, bet tai priverčia mąstyti ir nepasimesti pamačius "nežinomą" klausimą.
Atsakyti
QUOTE(lora2006 @ 2013 02 11, 12:44)
Labas,
parašysiu iš savo pusės. Dalyvavau konkurse, šiame darbe dirbau su sutartim, skelbė konkursą į VT. Mokiausi daug, stengiausi, kad nebūtų gėda ir galėčiau iškelta galva visiems pasakyti "Laimėjau". Turėjau keletą konkurenčių, nuo to tik azartas mokintis kilo. Iš 70 klausimų padariau 2 klaidas, iš 30 klausimų 14. Kitos kandidatės tesurinko ne daugiau nei 6 balus sumoje. Į antrą dalį ėjau ramiai, savimi pasitikėdama, nes sąžiningai ruošiausi ir ten klausimai buvo tik iš specialybės dalykų, be jokių užslėptų kabliukų, kiekvienas tai galėtų atsakyti iš bendro išprusimo. Surinkau daug balų. Skirtumas tarp manęs ir antroje vietoje likusios daugiau nei 10 balų. Tenorėjau pasakyt, kad nebūtinai jei tu dirbi tame darbe ir laimėsi, tiesiog, jei tikrai ruošies ir savimo tikėsi, tai ir fortūna tau bus palanki.
P.S.
Testus sprendžiau dviejuose mokamuose portaluose, kiek skiriasi antrojo formuluotės, bet tai priverčia mąstyti ir nepasimesti pamačius "nežinomą" klausimą.

gal galit imesti puslapiu nuorodas, as zinau tik valstybestarnyba.com
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2013 02 11, 10:56)
gal galit imesti puslapiu nuorodas, as zinau tik valstybestarnyba.com

valstybestarnyba.peis,
šitame man labiau patiko.
Atsakyti