Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :) Tęsiam ...

Man tai idomu dabar pasidarė. Pridaviau dokumentus. Ten kelios vietos. Ir vienos teisės aktų sąrašas skiriasi nuo kitų. Tai kaip čia dabar vyks tas konkursas?.... Jei man leido priduot į tiek vietų, kiek noriu ir atitinku. Tai kaip jie mane egzaminuos?... Dar žodžiu kažkiek įsivaizduoju, kad jei dalyvauji dėl kelių vietų ir skiriasi kažkiek aktų, tai gal gali užduoti klausimus papildomai iš tų kitų aktų ar pan. O kaip testas?...
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2012 11 16, 10:18)
Man tai idomu dabar pasidarė. Pridaviau dokumentus. Ten kelios vietos. Ir vienos teisės aktų sąrašas skiriasi nuo kitų. Tai kaip čia dabar vyks tas konkursas?.... Jei man leido priduot į tiek vietų, kiek noriu ir atitinku. Tai kaip jie mane egzaminuos?... Dar žodžiu kažkiek įsivaizduoju, kad jei dalyvauji dėl kelių vietų ir skiriasi kažkiek aktų, tai gal gali užduoti klausimus papildomai iš tų kitų aktų ar pan. O kaip testas?...

jei pareigybes skiriasi, vadinasi konkursai vyks keli, o ne vienas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristulia86 @ 2012 11 15, 18:53)
man irgi visaip buna...tu i migracija irgi?

ne, as jau rasiau kur. o tu klaipedoje dalyvausi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvine:D @ 2012 11 16, 10:21)
ne, as jau rasiau kur. o tu klaipedoje dalyvausi?  ax.gif

soriuks, nebepamenu blush2.gif konkursas vyks klp, bet darbo vieta krt ax.gif o kur tu, primink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2012 11 16, 13:39)
soriuks, nebepamenu blush2.gif konkursas vyks klp, bet darbo vieta krt ax.gif o kur tu, primink smile.gif

aaa, stai kaip. na o jei laimetum, vazinetum i Kretinga, ar tu ten gyveni?
as i vmi bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvine:D @ 2012 11 16, 13:58)
aaa, stai kaip. na o jei laimetum, vazinetum i Kretinga, ar tu ten gyveni?
as i vmi bandysiu  ax.gif

Butent as Krt ir gyvenu, tai man cia butu toks nerealus variantas, kad geresnio nei neisivaizduoju. Konkurentu 30, bus su kuo varzytis, bet labai noriu sitos vietos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2012 11 16, 14:23)
Butent as Krt ir gyvenu, tai man cia butu toks nerealus variantas, kad geresnio nei neisivaizduoju. Konkurentu 30, bus su kuo varzytis, bet labai noriu sitos vietos ax.gif

oho, kiek daug doh.gif maniau kad vien del to, jog ne Klaipedoj, dalyvaujanciu bus maziau... masciau ir as nesti, bet kazkaip nebenunensiau. gal ir gerai, neskauda galvos kuri konkursa pasirinkti. idomu kiek vmi bus norinciu. itariu kad irgi nemazai, nes konkurso vieta pakeite, matyt netilptu tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvine:D @ 2012 11 16, 14:34)
oho, kiek daug  doh.gif  maniau kad vien del to, jog ne Klaipedoj, dalyvaujanciu bus maziau... masciau ir as nesti, bet kazkaip nebenunensiau. gal ir gerai, neskauda galvos kuri konkursa pasirinkti. idomu kiek vmi bus norinciu. itariu kad irgi nemazai, nes konkurso vieta pakeite, matyt netilptu tiek  biggrin.gif

nemazai, as irgi tikejaus, kad ne klp bus maziau norinciu, bet kaip sakant nepasirinksi...paskutini karta vmi kai buvau apie 30 buvo, gal maziau g.gif
Atsakyti
Pasidalinkit kas jau esat dalyvave konkursuose kokie buna klausimai zodziu 4u.gif konkrecius pvz
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2012 11 16, 15:47)
Pasidalinkit kas jau esat dalyvave konkursuose kokie buna klausimai zodziu  4u.gif konkrecius pvz

Turbut pasikartosiu, bet jau anksciau buvo kalbeta apie tai. nepatingekit paskaitineti mirksiukas.gif klausimai buna ivairus: is teises aktu, asmeniniai, isvardinti funkcijas pozicijos i kurias pretenduojate ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2012 11 16, 22:48)
Turbut pasikartosiu, bet jau anksciau buvo kalbeta apie tai. nepatingekit paskaitineti mirksiukas.gif klausimai buna ivairus: is teises aktu, asmeniniai, isvardinti funkcijas pozicijos i kurias pretenduojate ir t.t.

ar daug tu klausimu zodziu buna? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniutik @ 2012 11 18, 22:39)
ar daug tu klausimu zodziu buna? ax.gif

pagal taisykles kiekvienas komisijos narys uzduoda po klausima. o ju turetu buti nuo 5 iki 7 ax.gif
Atsakyti
Gal skaitydama praleidau 4u.gif , bet ar nuo pernai metų, kai klausimai neskelbiami viešai, pastebėjote naujų klausimų testuose konkurso metu?
Jau sudetingiau mokytis, kai valstybestarnyba.com atsakymai dar like seni, o istatymai pasikeite doh.gif

Cia tikriausiai pakomentuos tos, kas ir 2011 yra galyvave konkursuose smile.gif
Atsakyti