Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :) Tęsiam ...

QUOTE(Ulinija @ 2013 02 03, 15:33)
Kandidatai i pakaitinius dalyvauja ne konkurse, o atrankoje, nera egzamino dalies rastu, tik klausimai zodziu. Jeigu buna reikalavimas moketi kuria nors uzsienio kalba, tai pradzioj liepia isversti kelis sakinius i lietuviu kalba.
Man paciai teko dalyvauti prie kelis menesius pakaitiniu atrankoje Nacionalineje mokejimo agenturoje. Pries tai telefonu teiravausi is ko ruostis ir darbuotoja man pasake, kad uzteks pasiskaityti info ju el.puslapyje. Kaip veliau paaiskejo, tikrai neuzteko tik pasiskaityti ju puslapi. Klausimu buvo gal 6, kiekvienas komisijos narys uzdave po klausima. Klausimai buvo rimti, is esmes reikejo but gerai istudijavus ivairias pletros programas, kuriu apimtys nemazos, parama reglamentuojancius dokumentus. Tai va, net ir pakaitiniu atrankai ruostis reik labai rimtai, kaip ir konkursui.

Tai atsakykit man , jei pakaitiniai dalyvauja be konkurso, is kur zinot kad tokia pozicija yra isvis?
Atsakyti
[quote=Kristulia86,2013 02 03, 15:20]
Tai atsakykit man , jei pakaitiniai dalyvauja be konkurso, is kur zinot kad tokia pozicija yra isvis?
[/qu

skelbia gi visas pakaitiniu darbo laisvas vietas interneto puslapyje.
Kai jau vyksta pokalbis su tavimi, jeigu yra keletas kandidatu, klausinejami visi. po to priemamas geriausiai pasirodes asmuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiniene24: 03 vasario 2013 - 15:45
QUOTE(katiniene24 @ 2013 02 03, 13:22)
tai cia i nacionaline zemes tarnyba manau, nes paskelbe daug konkursu ivairiom datom smile.gif kaip sekasi mokytis istatymus?  smile.gif

Dar nepradejau mokytis, idomu kada vysk vilniuje, jei uz poros savaiciu matyt ir neverta pradeti. Gal kas turi kokiu pazistamu ten dirbanciu, ar patinka pats darbas, aprasymas toks, labai nezavintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulinija @ 2013 02 03, 14:33)
Kandidatai i pakaitinius dalyvauja ne konkurse, o atrankoje, nera egzamino dalies rastu, tik klausimai zodziu. Jeigu buna reikalavimas moketi kuria nors uzsienio kalba, tai pradzioj liepia isversti kelis sakinius i lietuviu kalba.
Man paciai teko dalyvauti prie kelis menesius pakaitiniu atrankoje Nacionalineje mokejimo agenturoje. Pries tai telefonu teiravausi is ko ruostis ir darbuotoja man pasake, kad uzteks pasiskaityti info ju el.puslapyje. Kaip veliau paaiskejo, tikrai neuzteko tik pasiskaityti ju puslapi. Klausimu buvo gal 6, kiekvienas komisijos narys uzdave po klausima. Klausimai buvo rimti, is esmes reikejo but gerai istudijavus ivairias pletros programas, kuriu apimtys nemazos, parama reglamentuojancius dokumentus. Tai va, net ir pakaitiniu atrankai ruostis reik labai rimtai, kaip ir konkursui.

Gerai skamba - čia ne konkursas, tik šiaip pakalbėjimas žodžiu biggrin.gif Bet klausimų rimtumas buvo toks, kaip ruošiantis normaliai konkursui į VT vietą doh.gif
tai koks tikslas jūs man pasakykit dalyvauti pakaitinių atrankoje, kur nori nenori kaip bepavadintum - čia vis tiek yra konkursas mirksiukas.gif
Net ir pasirodžius gerai ir priimtam dirbti, po kurio laiko vis tiek reikės dalyvauti normaliame konkurse, su abejomis jos dalimis (raštu + žodžiu). Ne geriau iškart taikyti į VT mirksiukas.gif

Va jeigu pakaitiniai kaip kažkuri čia minėjo be konkurso (po blatu turbūt) biggrin.gif tai suprantu - kitas reikalas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(1mamyte @ 2013 02 03, 16:13)
Dar nepradejau mokytis, idomu kada vysk vilniuje, jei uz poros savaiciu matyt ir neverta pradeti. Gal kas turi kokiu pazistamu ten dirbanciu, ar patinka pats darbas, aprasymas toks, labai nezavintis smile.gif

tai po menesio konkursas i nzt jei neseniai paskelbtas internete tik.. man tai labai sunku su istatymais tais... vajej blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2013 02 04, 11:50)
Gerai skamba - čia ne konkursas, tik šiaip pakalbėjimas žodžiu  biggrin.gif Bet klausimų rimtumas buvo toks, kaip ruošiantis normaliai konkursui į VT vietą  doh.gif
tai koks tikslas jūs man pasakykit dalyvauti pakaitinių atrankoje, kur nori nenori kaip bepavadintum - čia vis tiek yra konkursas  mirksiukas.gif
Net ir pasirodžius gerai ir priimtam dirbti, po kurio laiko vis tiek reikės dalyvauti normaliame konkurse, su abejomis jos dalimis (raštu + žodžiu). Ne geriau iškart taikyti į VT  mirksiukas.gif

Va jeigu pakaitiniai kaip kažkuri čia minėjo be konkurso (po blatu turbūt)  biggrin.gif  tai suprantu - kitas reikalas  biggrin.gif

tai man irgi juokinga buvo, kai parasiau prasyma dalyvauti ir vietoj zodzio "atranka" irasiau "konkursas", tai grieztai liepe perrasyti.
as irgi dabar manau, kad jau geriau iskart keliaut i konkursa o ne i pakaitiniu atranka.
Atsakyti
QUOTE(katiniene24 @ 2013 02 04, 12:45)
tai po menesio konkursas i nzt jei neseniai paskelbtas internete tik.. man tai labai sunku su istatymais tais... vajej  blink.gif

o jus teiket i viena pareigybe ar i visas tris?
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2013 02 04, 16:19)
o jus teiket i viena pareigybe ar i visas tris?

i kokias 3? smile.gif tik i viena - kauno mieste, o tai kaip galima dalyvaut keliose is karto?
Atsakyti
QUOTE(katiniene24 @ 2013 02 04, 18:08)
i kokias 3?  smile.gif  tik i viena - kauno mieste, o tai kaip galima dalyvaut keliose is karto?

maniau viniuj :)nes ten trys tokios pat, tik man keista pasirode, kad tuo paciu prasymu negaima i visas iskart, nes nesiskiria ten niekas, isivaizdavau, kad bendra tvarka priims tris daugiausiai bau surinkusius, bet pareiske, kad reikia tada teikt tris prasymus su visais reikaingais dokumentais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inaja: 04 vasario 2013 - 17:20
QUOTE(inaja @ 2013 02 04, 17:16)
maniau viniuj smile.gif

o jus dalyvausit keliuose?
Atsakyti
QUOTE(katiniene24 @ 2013 02 04, 18:21)
o jus dalyvausit keliuose?

dar nezinau, labai jau daug man tu istatymu pasirode, o ir dalyviu daug nusimato...
Atsakyti
tris prasymus i vilniu?kas per nesamone..as pridaviau tik i pati pirmaji,nu nuostabu...kodel tiesiog pirmu triju isrinkt negali,ka jie netingi 3 konkursus rengt..
Atsakyti