Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :) Tęsiam ...

QUOTE(blondinke @ 2013 02 01, 18:36)
Tik pusei metu?? nu va, o as nepaklausiau, tai man ir nepasake. Gal ir kiti nezino, kad tik pusei metu ir gali ateit  smile.gif
Nesiau pirmadieni 11 val., tai sake 'oj daaaug''.
o kiek tas daug, tai nepasake smile.gif
Paskutiniu metu cia jau 3 konkursas i pakaitinius i sia istaiga, turbut ir normalus konkursai buvo, bet as tada Sodrai ruosiausi  smile.gif

Dar antradieniuiesu uzsirasiusi i Darbo inspekcija, bet ten tik 3 men., tai isvis labai trumpai, be to, jei vienas konkursas pirmdieni, kitas antradieni, tai velgi sunku su pasiruosimu  doh.gif  nebent nuspresiu pirm. neit  smile.gif

Buvau jau vienam šitoj įstaigoj, kai prasidėjo konkursas paaiškėjo, kad ieško ne pusei metų, kaip anksčiau minėjo, bet tik 1,5 mėn biggrin.gif tai ten jau visiškas pasityčiojimas buvo ir laiko gaišimas biggrin.gif na bet sakau šį kartą gal dar pabandysiu .. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, norėjau pasiteirauti: einant į pakaitines (be konkurso) koks ten būna patikrinimas ir po kiek laiko praneša ar gali dirbti?
Dėkui už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheriita @ 2013 02 02, 01:10)
Buvau jau vienam šitoj įstaigoj, kai prasidėjo konkursas paaiškėjo, kad ieško ne pusei metų, kaip anksčiau minėjo, bet tik 1,5 mėn  biggrin.gif tai ten jau visiškas pasityčiojimas buvo ir laiko gaišimas  biggrin.gif  na bet sakau šį kartą gal dar pabandysiu ..  biggrin.gif

Joo, gerai sakot, pasityciojimas doh.gif gaila zmoniu, kurie ruosesi...

Papildyta:
QUOTE(Natali69 @ 2013 02 02, 09:11)
Labas rytas, norėjau pasiteirauti: einant į pakaitines (be konkurso) koks ten būna patikrinimas ir po kiek laiko praneša ar gali dirbti?
Dėkui už atsakymą.  4u.gif

Priklausomai nuo istaigos turbut g.gif
Vienose is karto perziuri jusu dokumentus ir supazindina pasirasytinai su informacija kada ir kelinta val. bus konkursas, kitose - atsiuncia laiska ar e-maila.
Bent jau cia is mano nedideles patirties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natali69 @ 2013 02 02, 08:11)
Dėkui už atsakymą.  4u.gif

O kur čia pakaitinės be konkurso?
Atsakyti

Aš kadangi temos neseku nuo...iki, bet kiek žinau, pakaitines nuo rudens egzaminuoja, taip? unsure.gif
Tai kaip gali būti "be konkurso" g.gif

Beje, kokio pobūdžio pakaitinių konkurso pokalbis/klausimai būna (iš pareigybės įstatyminių teisės aktų klausinėja) ?

Kas tingėsite atrašyti, malonėkite tingėti ir komentarą su pamokslu apie "paskaitykite bent temą" parašyti mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
gal yra dalyvavusiu ar besiruosianciu dalyvauti Nacionalines zemes tarnybos konkurse? mirksiukas.gif
Atsakyti
wow,as irgi dalyvausiu zemes tarnyboje,o cia jau ziuriu dvi paneles dalyvaus.speju daug zmoniu tada bus.o jau istatymu kur mokytis saraselis ane? toks netrumpas..
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2013 02 03, 00:53)
wow,as irgi dalyvausiu zemes tarnyboje,o cia jau ziuriu dvi paneles dalyvaus.speju daug zmoniu tada bus.o jau istatymu kur mokytis saraselis ane? toks netrumpas..

As irgi planuoju dalyvaut, bet dokumentu dar nenesiau. Gal zinot kuria diena vyks konkursas?
Atsakyti
QUOTE(1mamyte @ 2013 02 03, 09:02)
As irgi planuoju dalyvaut, bet dokumentu dar nenesiau. Gal zinot kuria diena vyks konkursas?

o į kokį miesta pretenduojate? nes konkursas tai jau vasario 6 dieną.... aišku, dalyvių manau bus daug g.gif bet reikia nors sudalyvauti smile.gif jooo, įstatymų tai kalnas...o gal jūs su darbine patirtim žemėtvarkoje ar kažkur panašiai? nes aš tai nedirbus tokio darbo....
Papildyta:
QUOTE(milky @ 2013 02 02, 23:53)

į kokį miesta pretenduoji smile.gif ? aš tai nujaučiu, kad raguolis man ten bus tam konkurse biggrin.gif įstatymų skaitymas man kažkoks kosmosas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene24 @ 2013 02 03, 11:38)
o į kokį miesta pretenduojate? nes konkursas tai jau vasario 6 dieną.... aišku, dalyvių manau bus daug  g.gif  bet reikia nors sudalyvauti  smile.gif jooo, įstatymų tai kalnas...o gal jūs su darbine patirtim žemėtvarkoje ar kažkur panašiai? nes aš tai nedirbus tokio darbo....
Papildyta:
į kokį miesta pretenduoji  smile.gif  ? aš tai nujaučiu, kad raguolis man ten bus tam konkurse  biggrin.gif  įstatymų skaitymas man kažkoks kosmosas  biggrin.gif  doh.gif

Kalbam apie skirtingus konkursus. As apie vyksianti Vilniuje. Bet jis tik neseniai paskelbtas, tada dokumentai dar priiminejami. Patirties zemetvarkoj neturiu, jos ir nereikalauja.
Atsakyti
QUOTE(1mamyte @ 2013 02 03, 12:05)
Kalbam apie skirtingus konkursus. As apie vyksianti Vilniuje. Bet jis tik neseniai paskelbtas, tada dokumentai dar priiminejami. Patirties zemetvarkoj neturiu, jos ir nereikalauja.

tai cia i nacionaline zemes tarnyba manau, nes paskelbe daug konkursu ivairiom datom smile.gif kaip sekasi mokytis istatymus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2013 02 02, 20:51)
Aš kadangi temos neseku nuo...iki, bet kiek žinau, pakaitines nuo rudens egzaminuoja, taip?  unsure.gif
Tai kaip gali būti "be konkurso"  g.gif 

Beje, kokio pobūdžio pakaitinių konkurso pokalbis/klausimai būna (iš pareigybės įstatyminių teisės aktų klausinėja) ?
Kas tingėsite atrašyti, malonėkite tingėti ir komentarą su pamokslu apie "paskaitykite bent temą" parašyti  mirksiukas.gif  4u.gif

Kandidatai i pakaitinius dalyvauja ne konkurse, o atrankoje, nera egzamino dalies rastu, tik klausimai zodziu. Jeigu buna reikalavimas moketi kuria nors uzsienio kalba, tai pradzioj liepia isversti kelis sakinius i lietuviu kalba.
Man paciai teko dalyvauti prie kelis menesius pakaitiniu atrankoje Nacionalineje mokejimo agenturoje. Pries tai telefonu teiravausi is ko ruostis ir darbuotoja man pasake, kad uzteks pasiskaityti info ju el.puslapyje. Kaip veliau paaiskejo, tikrai neuzteko tik pasiskaityti ju puslapi. Klausimu buvo gal 6, kiekvienas komisijos narys uzdave po klausima. Klausimai buvo rimti, is esmes reikejo but gerai istudijavus ivairias pletros programas, kuriu apimtys nemazos, parama reglamentuojancius dokumentus. Tai va, net ir pakaitiniu atrankai ruostis reik labai rimtai, kaip ir konkursui.
Atsakyti