Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :) Tęsiam ...

QUOTE(vaidaxxx @ 2013 01 27, 13:17)
Sveikos,

Noriu dalyvauti ir as konkurse, gal kuri turit atsispausdinusios medžiagą iš kurios mokėtės ir jau nereikalinga? Nupirkciau mirksiukas.gif

Cia galima mokintis testu medziaga nemokamai http://valstybestarn...com/testai.html
O visi teises aktai irgi nemokamai biggrin.gif http://www3.lrs.lt/d...ska/forma_l.htm
Sekmes wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bigsmile: 27 sausio 2013 - 14:15
QUOTE(...sara... @ 2013 01 27, 16:05)
Pagal viską negalima dalyvauti turint nedarbingumą  schmoll.gif  teisingiausia laisvos arba nemokamų atostogų dienos, arba kasmetinių prašymas  mirksiukas.gif

Hmm, atostogos jau nepriklauso, o imant laisvą dieną, reikia nurodyti priežastis. Tai jeigu pamelavus? blush2.gif nes juk logiška, kad nurodant tikrąsias priežastis tikrai neišleistų, o kad ir išleistų, jei nelaimi ir grįžti į darbą, jau nebūtų santykiai su vadovu tokie geri lotuliukas.gif visos pažįstamos nuslepia tiesą, išsiprašo, bet man vis kirba mintis, ar nebūtų po to problemų laimėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karamone @ 2013 01 27, 16:16)
Hmm, atostogos jau nepriklauso, o imant laisvą dieną, reikia nurodyti priežastis. Tai jeigu pamelavus?  blush2.gif nes juk logiška, kad nurodant tikrąsias priežastis tikrai neišleistų, o kad ir išleistų, jei nelaimi ir grįžti į darbą, jau nebūtų santykiai su vadovu tokie geri  lotuliukas.gif visos pažįstamos nuslepia tiesą, išsiprašo, bet man vis kirba mintis, ar nebūtų po to problemų laimėjus  smile.gif

Jei sakysi, kad kita svarbi priežastis aišku, kad nieks nepatikrins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2013 01 27, 17:29)
Jei sakysi, kad kita svarbi priežastis aišku, kad nieks nepatikrins  mirksiukas.gif

O jei ateisi kitą dieną su pareiškimu, kad laimėjai konkursą ir išeini iš darbo, nieko tokio, jog tą dieną pagal laisvos dienos prašymą tu "tvarkeisi dantis" ar pan? biggrin.gif jau tokia bailė esu, kad negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Paprasta-reikalinga diena dėl šeimyninių aplinkybių.
Atsakyti
Kas dalyvavo pakaitiniuose? kokia priemimo tvarka?
Atsakyti
Sveikos,susidomejau ir as darbu valstybes tarnyboje.Gal galit pasidalinti nuo ko reikia pradeti..Ka ir is ko mokytis ir t.t...aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2013 01 29, 18:08)
Sveikos,susidomejau ir as darbu valstybes tarnyboje.Gal galit pasidalinti nuo ko reikia pradeti..Ka ir is ko mokytis ir t.t...aciu 4u.gif

jei jau tikrai nusprendete daug mokytis ir bandyti patekti i VT, mano patarimas butu nepatingeti pasiskaityti sia ir kitas senesnes temas, tikrai bus viskas daug aiskiau. sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2013 01 29, 18:08)

Pradeti nuo to, kad sekti skelbimus ir laukti skelbimo savame mieste. Nesi dokumentus, gauni lapa su istatymais, kuriuos reikia ismokti ir mokiniesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
žiūriu visos intensyviai ruošiasi konkursams į VT, tame tarpe ir aš smile.gif Bet žinant kaip nelengva laimėti, įdomu pasidarė, gal kam yra tekę dalyvauti konkurse į pakaitinius arba bandyti darbintis pagal darbo sutartį? ax.gif Pasidalinkit, prašau, patirtimi. Taip pat būtų įdomu kaip vyksta priėmimas bandant įsidarbinti pagal darbo sutartį, ten juk irgi yra teisės aktai, kuriuos privalu žinoti, tai vyksta kažkoks egzaminas žinioms patikrinti ar ne?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvine:D @ 2013 01 29, 20:54)
jei jau tikrai nusprendete daug mokytis ir bandyti patekti i VT, mano patarimas butu nepatingeti pasiskaityti sia ir kitas senesnes temas, tikrai bus viskas daug aiskiau. sekmes  mirksiukas.gif

QUOTE(Kristulia86 @ 2013 01 30, 10:15)
Pradeti nuo to, kad sekti skelbimus ir laukti skelbimo savame mieste. Nesi dokumentus, gauni lapa su istatymais, kuriuos reikia ismokti ir mokiniesi mirksiukas.gif

Labai aciu uz atsakymas,sia tema jau visa perskaiciau reikes pradeti skaitineti ir senesnes temas.Tik vis nezinojau ar pirmiau mokytis o po to registruotis i konkursa,ar pirma uzsiregistruoti ir tada kibti mokytis.. 4u.gif O gal yra kokia bendra medziaga kuri reikalinga konkursui i VT?Kolkas esu ne Lietuvoj tai per ta laika galeciau pasimokyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2013 01 30, 17:39)
Labai aciu uz atsakymas,sia tema jau visa perskaiciau reikes pradeti skaitineti ir senesnes temas.Tik vis nezinojau ar pirmiau mokytis o po to registruotis i konkursa,ar pirma uzsiregistruoti ir tada kibti mokytis.. 4u.gif O gal yra kokia bendra medziaga kuri reikalinga konkursui i VT?Kolkas esu ne Lietuvoj tai per ta laika galeciau pasimokyti  smile.gif

Turbut ne atidziai skaitei ir sia tema, nes jau buvo mineta, kad yra bendra medziaga visiem konkursam ir po to spec atskirai pozicijai mirksiukas.gif
Netgi sitam puslapy auksciau, pati pirma zinute...ideta medziaga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristulia86: 30 sausio 2013 - 17:29