Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :) Tęsiam ...

Sveiki!

galbūt kas nors dalyvavote vakar Sodroje (Klaipėdoje). Man atvykti nepavyko, pasidalinkite įspūdžiais. Daug pretendentu? Ar buvo pakaitinių? Sunkus testas? Kokie klausimai žodinėje dalyje? Labai sunkūs? AČIŪ!
Atsakyti
Merginos-pasikartosiu-gal kad dalyvavote nacionalinės mokyklų vertinimo agentūros organizuojamame kvalifikacijų vertinime????
Atsakyti
QUOTE(Liepaaaa @ 2013 01 15, 23:43)
Sveiki!

galbūt kas nors dalyvavote vakar Sodroje (Klaipėdoje). Man atvykti nepavyko, pasidalinkite įspūdžiais. Daug pretendentu? Ar buvo pakaitinių? Sunkus testas? Kokie klausimai žodinėje dalyje? Labai sunkūs? AČIŪ!

Klausimai buvo sunkūs, pritaikyti labiau dirantiems tą darbą.. Dalyvavo ar tai 12 pakaitinių, trys iš jų laimėjo, tiek žinių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvine:D @ 2013 01 14, 21:59)
labas, Kristulia. dalyvavai gal siandien sodroje?  ax.gif

Nea.
QUOTE(Calanthe @ 2013 01 14, 22:38)
ačiū labai už patarimą  4u.gif  o galbūt žinot ir apie testus, t.y. į mano pretenduojamą pareigybę yra surašyti 9 teisės aktai, kuriuos reikia  žinoti ir parašyta, kad iš jų bus sudaryta 40 klausimų. Ar man reikia dar kokius nors papildomus teisės aktus pasimokyti, ar čia tikrai užtenka tiktai šių ir iš viso bus tik 40 klausimų?

tie 40klausimu is spec dalies (kur rasei 9 teises aktai)...likusieji is VT istatymo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Papasakosiu savo istorija is sios savaite dalyvavimo konkursuose. Dalyvavau Migracijos tarnybos konkursuose pirmadieni ir treciadieni, buvau pirma su kitu pretendentu ir abi dienas taip pat, ir abi dienas pasirinko kita zmogu o ne mane. Toks pyktis vire kad zinotumet, apskritai nesuprantu kokiu pagrindu renkamasi, pagal istatyma juk ner nurodyta.... nu vienu zodziu, o eisiu pirmadieni panervuot komisija, ir tipo ta kur yra jau numatyta pakaitine migracijoj.
Atsakyti
QUOTE(meskafonas @ 2013 01 17, 12:22)
Papasakosiu savo istorija is sios savaite dalyvavimo konkursuose. Dalyvavau Migracijos tarnybos konkursuose pirmadieni ir treciadieni, buvau pirma su kitu pretendentu ir abi dienas taip pat, ir abi dienas pasirinko kita zmogu o ne mane. Toks pyktis vire kad zinotumet, apskritai nesuprantu kokiu pagrindu renkamasi, pagal istatyma juk ner nurodyta.... nu vienu zodziu, o eisiu pirmadieni panervuot komisija, ir tipo ta kur yra jau numatyta pakaitine migracijoj.

Yra pasakyta, kad jei du pretendentai surenka vienodą balų skaičių - renkasi tiesioginis vadovas. Na ir išsirinko smile.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
klausimukas toms kurios laikė egzaminus į teismo posėdžių sekretoriaus pareigybes, kokie maždaug klausimai būna žodinėje dalyje?
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2013 01 17, 15:48)
sveikutės  4u.gif
klausimukas toms kurios laikė egzaminus į teismo posėdžių sekretoriaus pareigybes, kokie maždaug klausimai būna žodinėje dalyje?

nesu dalyvavusi, bet esu maciusi is salies tokius kelis konkursus smile.gif manau labai skiriasi pagal teismus... o dazniau praktiniai is darbo specifikos smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal jūs galėsit man pagelbėti. Kokia tikimybė atlikti praktika Kauno Sodroj? Studijuoju kolegijoje. Ačiū už atsakymus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2013 01 23, 00:03)
Sveikutės 4u.gif
Gal jūs galėsit man pagelbėti. Kokia tikimybė atlikti praktika Kauno Sodroj? Studijuoju kolegijoje. Ačiū už atsakymus  blush2.gif

o kolegija turi bendradarbiavimo sutarti? manau pirmiausia reiktu teirautis kolegijoje, ar anksciau tokiu praktiku buvo. jei ne, bandyti prasytis pacios sodros smile.gif
Atsakyti
Del konkursu trukmes, tai is mano praktikos 9 konkursuose pabaiga buvo anksciausiai apie 13 val., veliausiai 21 val. Tai kad geriausia rezervuotis visa diena.
Del pasisekimo zmogui is gatves - realu. Tikimybe mazesne nei savam, bet su laiku pasiseks. Reikia bandyti.
Atsakyti

Sveiki, maždaug prieš tris metus, aš ėjau į Kauno Sodrą dėl praktikos (mums iš VDU liepė patiems susirasti, tai vaikščiojau po institucijas ir prašinėjau, kad priimtų) tai man atsakė. Bet tai buvo prieš kurį laiką, dabar gal priema, o gal tik aš nepatikau biggrin.gif Visad galima nueiti ir paklausti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreamless: 24 sausio 2013 - 14:31