Sveiki!
galbūt kas nors dalyvavote vakar Sodroje (Klaipėdoje). Man atvykti nepavyko, pasidalinkite įspūdžiais. Daug pretendentu? Ar buvo pakaitinių? Sunkus testas? Kokie klausimai žodinėje dalyje? Labai sunkūs? AČIŪ!
Merginos-pasikartosiu-gal kad dalyvavote nacionalinės mokyklų vertinimo agentūros organizuojamame kvalifikacijų vertinime????
QUOTE(Liepaaaa @ 2013 01 15, 23:43)
Sveiki!
galbūt kas nors dalyvavote vakar Sodroje (Klaipėdoje). Man atvykti nepavyko, pasidalinkite įspūdžiais. Daug pretendentu? Ar buvo pakaitinių? Sunkus testas? Kokie klausimai žodinėje dalyje? Labai sunkūs? AČIŪ!
Klausimai buvo sunkūs, pritaikyti labiau dirantiems tą darbą.. Dalyvavo ar tai 12 pakaitinių, trys iš jų laimėjo, tiek žinių

QUOTE(alyvine:D @ 2013 01 14, 21:59)
Nea.
QUOTE(Calanthe @ 2013 01 14, 22:38)
ačiū labai už patarimą
o galbūt žinot ir apie testus, t.y. į mano pretenduojamą pareigybę yra surašyti 9 teisės aktai, kuriuos reikia žinoti ir parašyta, kad iš jų bus sudaryta 40 klausimų. Ar man reikia dar kokius nors papildomus teisės aktus pasimokyti, ar čia tikrai užtenka tiktai šių ir iš viso bus tik 40 klausimų?

tie 40klausimu is spec dalies (kur rasei 9 teises aktai)...likusieji is VT istatymo.

Papasakosiu savo istorija is sios savaite dalyvavimo konkursuose. Dalyvavau Migracijos tarnybos konkursuose pirmadieni ir treciadieni, buvau pirma su kitu pretendentu ir abi dienas taip pat, ir abi dienas pasirinko kita zmogu o ne mane. Toks pyktis vire kad zinotumet, apskritai nesuprantu kokiu pagrindu renkamasi, pagal istatyma juk ner nurodyta.... nu vienu zodziu, o eisiu pirmadieni panervuot komisija, ir tipo ta kur yra jau numatyta pakaitine migracijoj.
QUOTE(meskafonas @ 2013 01 17, 12:22)
Papasakosiu savo istorija is sios savaite dalyvavimo konkursuose. Dalyvavau Migracijos tarnybos konkursuose pirmadieni ir treciadieni, buvau pirma su kitu pretendentu ir abi dienas taip pat, ir abi dienas pasirinko kita zmogu o ne mane. Toks pyktis vire kad zinotumet, apskritai nesuprantu kokiu pagrindu renkamasi, pagal istatyma juk ner nurodyta.... nu vienu zodziu, o eisiu pirmadieni panervuot komisija, ir tipo ta kur yra jau numatyta pakaitine migracijoj.
Yra pasakyta, kad jei du pretendentai surenka vienodą balų skaičių - renkasi tiesioginis vadovas. Na ir išsirinko

sveikutės
klausimukas toms kurios laikė egzaminus į teismo posėdžių sekretoriaus pareigybes, kokie maždaug klausimai būna žodinėje dalyje?

klausimukas toms kurios laikė egzaminus į teismo posėdžių sekretoriaus pareigybes, kokie maždaug klausimai būna žodinėje dalyje?
QUOTE(Ryana @ 2013 01 17, 15:48)
sveikutės

nesu dalyvavusi, bet esu maciusi is salies tokius kelis konkursus

Sveikutės
Gal jūs galėsit man pagelbėti. Kokia tikimybė atlikti praktika Kauno Sodroj? Studijuoju kolegijoje. Ačiū už atsakymus

Gal jūs galėsit man pagelbėti. Kokia tikimybė atlikti praktika Kauno Sodroj? Studijuoju kolegijoje. Ačiū už atsakymus

QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2013 01 23, 00:03)
Sveikutės

o kolegija turi bendradarbiavimo sutarti? manau pirmiausia reiktu teirautis kolegijoje, ar anksciau tokiu praktiku buvo. jei ne, bandyti prasytis pacios sodros

Sveiki, maždaug prieš tris metus, aš ėjau į Kauno Sodrą dėl praktikos (mums iš VDU liepė patiems susirasti, tai vaikščiojau po institucijas ir prašinėjau, kad priimtų) tai man atsakė. Bet tai buvo prieš kurį laiką, dabar gal priema, o gal tik aš nepatikau