Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :) Tęsiam ...

QUOTE(astoria @ 2013 01 06, 19:48)
Aš irgi anksčiau taip galvojau, kol nesusidūriau su tuo (ne kaip ieškančioji) smile.gif

maciau ir tokiu, ir tokiu atveju, bet tikrai nedrisciau teigti, kad per savus labai masiskas
Atsakyti
Kažin dar bus daugiau konkursų artmiausiu metu į VMI? g.gif
Atsakyti
Trečiadienį dalyvausiu konkurse į Sodrą. Mokiausi belekaip daug, pažiūrėsim, ar įmanoma laimėti bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien dalyvavau konkurse. Likau antra. Nuo laimetojos atslikau vienu balu smile.gif vrm testas nesunkus, klausimai visi seni, as mokiausi is valstybestarnyba.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorky: 08 sausio 2013 - 01:34
Aš irgi trečiadienį turėjau dalyvauti dar ir sodroje, bet nebereikės smile.gif vakar dalyvavau pirmą kartą ir laimėjau thumbup.gif vis dar negaliu patikėti, jaudulys buvo didelis, komisija rimta, kiekvienas iš 5 narių uždavė po 2-3kl iš teisės aktų, nors čia pasiskaičiusi tikėjausi po vieną klausimą blink.gif iš testo surinkau 9.8 balo, kiek žodžiu ir iš viso jau nebepamenu, nes kai pasakė, kad laimėjau, atsijungiau tą minutę lotuliukas.gif tiesa, tai nebuvo aklai vištai grūdas, nes mokiausi daug smile.gif
Atsakyti
oho sveikinimai 4u.gif thumbup.gif
o bus dalyvaujančių kitą savaitę migracijos tarnybos paskelbtuose konkursuose?
Atsakyti
QUOTE(Vidusiaa @ 2013 01 08, 11:26)
vakar dalyvavau pirmą kartą ir laimėjau  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif aš ryt irgi dalvausiu, nors šansų tikrai neturiu ax.gif
Atsakyti
o kaip yra su teritoriniu vmi konkursais? kaip suprantu visus organizuoja apskrities vmi, o kaip tada zinot kur darbo vieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidusiaa @ 2013 01 08, 12:26)
Aš irgi trečiadienį turėjau dalyvauti dar ir sodroje, bet nebereikės smile.gif vakar dalyvavau pirmą kartą ir laimėjau  thumbup.gif vis dar negaliu patikėti, jaudulys buvo didelis, komisija rimta, kiekvienas iš  5 narių uždavė po 2-3kl iš teisės aktų, nors čia pasiskaičiusi tikėjausi po vieną klausimą blink.gif  iš testo surinkau 9.8 balo, kiek žodžiu ir iš viso jau nebepamenu, nes kai pasakė, kad laimėjau, atsijungiau tą minutę  lotuliukas.gif tiesa, tai nebuvo aklai vištai grūdas, nes mokiausi daug smile.gif

o i kur, jei nepaslaptis?
Atsakyti
Aš irgi bandžiau laimę Sodroj, bet nepavyko.
Man keista, kad buvo klausimas iš lygių galimybių įstatymo. Nuo kada jis įtrauktas į bendrus klausimus?
Buvo būtent toks klausimas:
Testas: 18. LR moterų ir vyrų lygių galimybių įstatymas 41/154 (10/31)

Kostas, nevedęs 25 m. vaikinas, dalyvavo atrankoje į pakaitinio valstybės tarnautojo pareigas ministerijoje. Atrankoje dalyvavo ir Aldona, dviejų mažamečių vaikų motina. Į pareigas buvo priimtas Kostas. Kadangi pokalbio metu Aldonai buvo užsiminta, kad jos šeiminė padėtis trukdys jai tinkamai eiti pareigas, į kurias ji pretenduoja, Aldona mano, kad ji buvo diskriminuojama. Į kokią instituciją Aldona turėtų kreiptis, norėdama apginti savo teises?

Į Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybą.
Į Seimo kontrolieriaus tarnybą.
Į Valstybės tarnybos departamentą prie Vidaus reikalų ministerijos.
Atsakyti
QUOTE(coliuke16 @ 2013 01 08, 16:18)
Aš irgi bandžiau laimę Sodroj, bet nepavyko.
Man keista, kad buvo klausimas iš lygių galimybių įstatymo. Nuo kada jis įtrauktas į bendrus klausimus?
Buvo būtent toks klausimas:
Testas: 18. LR moterų ir vyrų lygių galimybių įstatymas 41/154 (10/31)

Kostas, nevedęs 25 m. vaikinas, dalyvavo atrankoje į pakaitinio valstybės tarnautojo pareigas ministerijoje. Atrankoje dalyvavo ir Aldona, dviejų mažamečių vaikų motina. Į pareigas buvo priimtas Kostas. Kadangi pokalbio metu Aldonai buvo užsiminta, kad jos šeiminė padėtis trukdys jai tinkamai eiti pareigas, į kurias ji pretenduoja, Aldona mano, kad ji buvo diskriminuojama. Į kokią instituciją Aldona turėtų kreiptis, norėdama apginti savo teises?

Į Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybą.
Į Seimo kontrolieriaus tarnybą.
Į Valstybės tarnybos departamentą prie Vidaus reikalų ministerijos.

aš irgi stebėjausi, kad buvo toks klausimas, bet nėra jis sunkus juk smile.gif
Papildyta:
ačiū už sveikinimus 4u.gif Migracijoj dirbsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karamone @ 2013 01 08, 16:30)
aš irgi stebėjausi, kad buvo toks klausimas, bet nėra jis sunkus  juk smile.gif
Papildyta:
ačiū už sveikinimus  4u.gif  Migracijoj dirbsiu smile.gif

atsakiau ne iš savo kompiuterio ir ne iš savo anketos,o draugės doh.gif automatiškai prijungė biggrin.gif jeigu ką domina klausimai būtent toje srityje, rašykit į až, nes būtent iš tų ir klausinėjo komisija. Mačiau dar vyks konkursų, gal kam bus akutalu . ir sėkmės visom, reiškia galima patekti ir ne per pažintis, ir net pirmą kartą dalyvaujant. mano dabar visos draugės sakė bandys biggrin.gif
Atsakyti