As i audita eisiu, irgi 3dieni, jeigu stogas nenuciuoz iki to laiko
QUOTE(alyvine:D @ 2012 11 15, 09:25)
labas,
as siuo metu ju nebesprendziu, tikiuosi nepamirsiu iki treciadienio. dabar visa demesi skiriu specialiesiems teises aktams.
o kaip tau paciai?
as siuo metu ju nebesprendziu, tikiuosi nepamirsiu iki treciadienio. dabar visa demesi skiriu specialiesiems teises aktams.
o kaip tau paciai?
normaliai, bet 100 proc niekaip nesiseka surinkti
QUOTE(Algyte @ 2012 11 15, 09:54)
As i audita eisiu, irgi 3dieni, jeigu stogas nenuciuoz iki to laiko
kokiam mieste cia?
Papildyta:
QUOTE(Kristulia86 @ 2012 11 15, 10:02)
normaliai, bet 100 proc niekaip nesiseka surinkti
as tik viena karta per stebukla 100 buvau surinkus
labiausiai "biesina" tie klausimai apie aktu isigaliojimus na ir tie apie tarnautoju principus.
VIlniuj, gal kas is temos dalyvauja?
QUOTE(Algyte @ 2012 11 15, 10:09)
VIlniuj, gal kas is temos dalyvauja?
Aš galvoju, ar nešt dokumentus. Nes dalyvavau jau keliuose konkursuose ir vis už brūkšnio lieku. Kažkaip nelabai ir besitikiu. Turbūt vėl savų bus, tai šansų dar mažiau.
O gal žinot, kada konkursas vyks?...
As dalyvausiu ateinanti treciadieni tai dokumentu priemimas senokai pasibaiges. O kur jus norit nest?
QUOTE(alyvine:D @ 2012 11 15, 10:06)
as tik viena karta per stebukla 100 buvau surinkus
labiausiai "biesina" tie klausimai apie aktu isigaliojimus na ir tie apie tarnautoju principus.
mane irgi butent sitie klausimai, bet vakar isitraukiau butent situos, tai kalsiu siandien, nes tu klausimu nemazai buna...
Dar vienas klausimas, o kiek laiko skiriate mokymuisi?
gal kas zinot einant i pakaitines buna irgi komisija ar tiesiog vienas zmogus ir klausia daugiau kazkokiu bendruju-asmeniniu dalyku ar irgi buna specialybiniai klausimai kaip ir per nrm konkursa?idomu kiek pasikviecia pretendentu, jei kas zinot buciau dekinga jei placiau papasakotumet
QUOTE(Kristulia86 @ 2012 11 15, 17:04)
Dar vienas klausimas, o kiek laiko skiriate mokymuisi?
hmmm, sunku pasakyti. buna dienu, kai galiu mokymuisi kokias 6-7 val skirti, o buna kad visai neprisedu. o tu pati? tai susitiksime treciadieni ar ne?
QUOTE(alyvine:D @ 2012 11 15, 18:15)
hmmm, sunku pasakyti. buna dienu, kai galiu mokymuisi kokias 6-7 val skirti, o buna kad visai neprisedu. o tu pati? tai susitiksime treciadieni ar ne?
man irgi visaip buna...tu i migracija irgi?