Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba :) Tęsiam ...

gal kas dalyvausit/dalyvavot konkurse uzsienio ismoku tarnyboj?
Atsakyti
Pirmas kartas blush2.gif
Mergaitės papasakokit kaip ten viskas vyksta su užsienio kalba, prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moskito @ 2012 12 11, 15:32)
Pirmas kartas  blush2.gif
Mergaitės papasakokit kaip ten viskas vyksta su užsienio kalba, prašau  4u.gif

aga ir as paklaust norejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2012 12 11, 16:03)
aga ir as paklaust norejau smile.gif

priklausomas nuo reikalaujamo lygio, manes prase papasakoti, ka veikiu darbe
Atsakyti
QUOTE(moskito @ 2012 12 11, 15:32)
Pirmas kartas  blush2.gif
Mergaitės papasakokit kaip ten viskas vyksta su užsienio kalba, prašau  4u.gif

na man teko dalyvaut atrankoj i pakaitines Nacionalinej mokejimo agenturoj, buvo uzsienio kalbos reikalavimas B1 lygis, tai dave teksta anglu kalba ir liepe zodziu isverst du sakinius. Tekstas buvo apie gamta.
Atsakyti
Aš esu dalyvavusi Užsienio išmokų tarnyboje du kartus. Vieną kartą reikėjo anglų B1 ir kokios nors kitos užsienio kalbos. Kitą kartą anglų ir rusų B1.
Tikrinimas vyksta taip: Vienas komisijos narys tikrina tavo kalbos mokėjimą. Būna du sakiniai. Vienas lietuviškai, kitas ta kalba, kurią tikrina. Ir reikia juos abu išversti.
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2012 12 11, 23:24)
Aš esu dalyvavusi Užsienio išmokų tarnyboje du kartus. Vieną kartą reikėjo anglų B1 ir kokios nors kitos užsienio kalbos. Kitą kartą anglų ir rusų B1.
Tikrinimas vyksta taip: Vienas komisijos narys tikrina tavo kalbos mokėjimą. Būna du sakiniai. Vienas lietuviškai, kitas ta kalba, kurią tikrina. Ir reikia juos abu išversti.

o sakiniai labai sudetingi? reikia zinot specifinius zodzius, savokas?
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2012 12 12, 10:28)
o sakiniai  labai sudetingi? reikia zinot specifinius zodzius, savokas?

Na sakiniai iš įstatymų. Terminų reikia.
Atsakyti
Laba diena,
kaip sekasi mokytis? 4u.gif

Jei ne paslaptis, kiek procentų surenkate valstybestarnyba.com puslapyje spręsdamos testus? Supratau, kad visko tikrai neišmoksiu...atrodo, skaitai...skaitai, bet vis kažkoks klausimas išlenda, kai galvoju blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2012 12 12, 11:30)
Na sakiniai iš įstatymų. Terminų reikia.

gal pavyzdi koki atsimenat? 4u.gif kaip ten mazdaug skambejo? ir kokie mazdaug klausimai zodziu dalyje buvo?
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2012 12 12, 13:09)
gal pavyzdi koki atsimenat?  4u.gif kaip ten mazdaug skambejo? ir kokie mazdaug klausimai zodziu dalyje buvo?

Na svarbiausia pasižiūrėt reikalingom užsienio kalbom tokius terminus kaip įmokos, išmokos, rinkimas, išmokėjimas ir pan.
Buvo penki komisijos nariai, tai vienas tikrino rusų kalbos žinias, kitas anglų. Jei jie praleidžia toliau, tada klausinėja po klausimą kiti komisijos nariai. Klausimų tiksliai nebepamenu, nes kituose dar konkursuose teko dalyvaut, tai susimaišė. Na bet būna klausimas apie tarptautines sutartis. Gali būti kažkurios konkrečios esmė, ar šiaip kažkokie bendri principai iš jų. Gali būti apie pensijos sandarą, kokios jos būną, ar mokamos užsieniečiams ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2012 12 12, 13:14)
Na svarbiausia pasižiūrėt reikalingom užsienio kalbom tokius terminus kaip įmokos, išmokos, rinkimas, išmokėjimas ir pan.
Buvo penki komisijos nariai, tai vienas tikrino rusų kalbos žinias, kitas anglų. Jei jie praleidžia toliau, tada klausinėja po klausimą kiti komisijos nariai. Klausimų tiksliai nebepamenu, nes kituose dar konkursuose teko dalyvaut, tai susimaišė. Na bet būna klausimas apie tarptautines sutartis. Gali būti kažkurios konkrečios esmė, ar šiaip kažkokie bendri principai iš jų. Gali būti apie pensijos sandarą, kokios jos būną, ar mokamos užsieniečiams ir pan.

aciu
Atsakyti