Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

Siandien 28 CD. pasidariau NT - pakankamai ryski antra juostele, bet vakare prasidejo tepliojimas. MM turetu buti po 3-4 dienu. Ar tepliojimas yra nestumo pozymis ar geriau nueiti pas gine ir pasikonsultuoti ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(Reaqua @ 2012 11 22, 21:18)
Siandien 28 CD. pasidariau NT - pakankamai ryski antra juostele, bet vakare prasidejo tepliojimas. MM turetu buti po 3-4 dienu. Ar tepliojimas yra nestumo pozymis ar geriau nueiti pas gine ir pasikonsultuoti ka daryti?

as vietoj taves lekciau pas gine kuo greiciau,nenoriu liudint galbut tai persileidimas doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(Pati meilė @ 2012 11 22, 20:58)
Na man būdavo ne kartą paniežėdavo spenelius, nors tikrai nesilaukdavau biggrin.gif
Ot paguodžiau  hihihi.gif

Kad sulauksiu mmmm tai tikiu,nes snd taip pleso pilva,kad dieve,dieve doh.gif .is didelio noro visokie pozymiai atsiranda,ech lotuliukas.gif ..
Papildyta:
QUOTE(Reaqua @ 2012 11 22, 21:18)

beje sveikinu 4u.gif .tikiuosi viskas baigsis laimingai nestuke.gif wub.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Reaqua @ 2012 11 22, 19:18)

tikrai kad maziau judek . gine nieko ten nematys . gal tik hcg reiktu pasidaryt . ir testas jau lb ryskus , tikrai ne kokios 10 dpo . mirksiukas.gif
Atsakyti
Smiltele 99, ačiū 4u.gif

Miledi, na sugėdinai visai... blush2.gif

Gerai, laukiu savaitgalio ir kartoju NT ryte doh.gif
Papildyta:

Reaqua, laikom kumštukus už tavo antrą juostelę bigsmile.gif manau viskas turėtų būt gerai, jei tepa ne ryškiai o tik rusvai - nieko baisaus mirksiukas.gif
Bet aišku betkuriuo atveju jau turi didelę priežastį bėgti pas ginę.
Sveikatėlės dideliausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaInga @ 2012 11 23, 11:30)
Miledi, na sugėdinai visai...  blush2.gif 

Gerai, laukiu savaitgalio ir kartoju NT ryte  doh.gif

hihihi.gif Lauksim savaitgalinio teigiamo NT thumbup.gif wub.gif ir vaizdinės medžiagos temoje "Vaiduoklių namai" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2012 11 23, 11:34)
hihihi.gif Lauksim savaitgalinio teigiamo NT thumbup.gif  wub.gif ir vaizdinės medžiagos temoje "Vaiduoklių namai" 4u.gif

Gerai, jeigu vaidensis - būtinai pasipasakosiu ir įkelsiu lotuliukas.gif

Vaisingo savaitgalio visoms aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutės, tikiuosi ir mane priimsit į savo linksmą būrelį. Mano pirmieji požymiai tai:
* apsirijimo dienos, šiaip daug nevalgau, bet tuo metu kai turėjo prasidėt mmm valgiau viską iš eilės beveik non-stop rolleyes.gif
* emocijų proveržiai, tai galiu juoktis, tai po minutės verkt, labai jautri pasidariau, tikra verksnė
* vėluojančios mmm, vėluoja jau 3 dienas, bet testuko dar nesidariau, laukiu savaitgalio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melancholy @ 2012 11 23, 12:56)
Sveikutės, tikiuosi ir mane priimsit į savo linksmą būrelį. Mano pirmieji požymiai tai:
* apsirijimo dienos, šiaip daug nevalgau, bet tuo metu kai turėjo prasidėt mmm valgiau viską iš eilės beveik non-stop rolleyes.gif
* emocijų proveržiai, tai galiu juoktis, tai po minutės verkt, labai jautri pasidariau, tikra verksnė
* vėluojančios mmm, vėluoja jau 3 dienas, bet testuko dar nesidariau, laukiu savaitgalio wub.gif

Sveika, darykis testą ir greičiau greičiau bigsmile.gif
Jei jau 3d vėluoja tikrai iškart parodys, jeigu dėl nestuke.gif vėluoja rolleyes.gif
Lauksim gerų žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai nekantrauju, nekantrauju, rytoj pasidarysiu ir pranešiu smile.gif
Atsakyti
Pasidariau testuką, neigiamas... net jokio vaiduokliuko.... g.gif kažin kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Melancholy @ 2012 11 24, 12:35)
Pasidariau testuką, neigiamas... net jokio vaiduokliuko.... g.gif kažin kodėl?

bandyk kartoti dar uz keliu dienu 4u.gif .o gal tik menesines lb uzvelavo g.gif .
Papildyta:
QUOTE(Kristincikas @ 2012 11 21, 21:32)
Tik taip nesinoretu be reikalo gadinti testa, turiu tik viena  doh.gif
Gyvenam Norgej, o cia testu kainos  doh.gif  50 lt vienas kainuoja.
Jei pavyks iskenteti, tai gal dar ir penktadieni nesidarysiu... MB is viso sako, palauk menesiniu, jei nebus, tai ir pasidarysi  lotuliukas.gif  juokina jis mane kartais, kaip jam lengva lotuliukas.gif

Kristincikas 4u.gif kokios naujienos pas tave?gal jau galima sveikint drinks_cheers.gif ?
Atsakyti
Na ka galiu jau aprasyti savo pozymius kurie man pasitvirtino,tikiuos bus laimiminga pabaiga 4u.gif . Jokiu ypatingiu pozymiu nepajutau,pilvo skausmas kaip pries mmm,krutine ir taip padidedavo pries mmm,tik sikart nelb skaudejo tik speneliai,o ypac desini speneli jautesi dilgciojimas. Po nd 4d.lb skaudejo nugaros apacia,cia turbut pats pirmiausias pozymis buvo kuris pasitvirtino rolleyes.gif . Esu lb laiminga,bet vis dar netikiu,jau galvojau kad sis ciklas ir vel nesekmingas schmoll.gif bigsmile.gif . Siunciu wub.gif visoms dideli virusa nestuke.gif smile.gif smile.gif.
Atsakyti