QUOTE(Reaqua @ 2012 11 22, 21:18)
Siandien 28 CD. pasidariau NT - pakankamai ryski antra juostele, bet vakare prasidejo tepliojimas. MM turetu buti po 3-4 dienu. Ar tepliojimas yra nestumo pozymis ar geriau nueiti pas gine ir pasikonsultuoti ka daryti?
as vietoj taves lekciau pas gine kuo greiciau,nenoriu liudint galbut tai persileidimas .
Papildyta:
QUOTE(Pati meilė @ 2012 11 22, 20:58)
Na man būdavo ne kartą paniežėdavo spenelius, nors tikrai nesilaukdavau
Ot paguodžiau
Ot paguodžiau
Kad sulauksiu mmmm tai tikiu,nes snd taip pleso pilva,kad dieve,dieve .is didelio noro visokie pozymiai atsiranda,ech ..
Papildyta:
QUOTE(Reaqua @ 2012 11 22, 21:18)
Siandien 28 CD. pasidariau NT - pakankamai ryski antra juostele, bet vakare prasidejo tepliojimas. MM turetu buti po 3-4 dienu. Ar tepliojimas yra nestumo pozymis ar geriau nueiti pas gine ir pasikonsultuoti ka daryti?
beje sveikinu .tikiuosi viskas baigsis laimingai ..
QUOTE(Reaqua @ 2012 11 22, 19:18)
tikrai kad maziau judek . gine nieko ten nematys . gal tik hcg reiktu pasidaryt . ir testas jau lb ryskus , tikrai ne kokios 10 dpo .
Smiltele 99, ačiū
Miledi, na sugėdinai visai...
Gerai, laukiu savaitgalio ir kartoju NT ryte
Papildyta:
Reaqua, laikom kumštukus už tavo antrą juostelę manau viskas turėtų būt gerai, jei tepa ne ryškiai o tik rusvai - nieko baisaus
Bet aišku betkuriuo atveju jau turi didelę priežastį bėgti pas ginę.
Sveikatėlės dideliausios
Miledi, na sugėdinai visai...
Gerai, laukiu savaitgalio ir kartoju NT ryte
Papildyta:
Reaqua, laikom kumštukus už tavo antrą juostelę manau viskas turėtų būt gerai, jei tepa ne ryškiai o tik rusvai - nieko baisaus
Bet aišku betkuriuo atveju jau turi didelę priežastį bėgti pas ginę.
Sveikatėlės dideliausios
QUOTE(IngaInga @ 2012 11 23, 11:30)
Lauksim savaitgalinio teigiamo NT ir vaizdinės medžiagos temoje "Vaiduoklių namai"
QUOTE(Miledi @ 2012 11 23, 11:34)
Lauksim savaitgalinio teigiamo NT ir vaizdinės medžiagos temoje "Vaiduoklių namai"
Gerai, jeigu vaidensis - būtinai pasipasakosiu ir įkelsiu
Vaisingo savaitgalio visoms
Sveikutės, tikiuosi ir mane priimsit į savo linksmą būrelį. Mano pirmieji požymiai tai:
* apsirijimo dienos, šiaip daug nevalgau, bet tuo metu kai turėjo prasidėt mmm valgiau viską iš eilės beveik non-stop
* emocijų proveržiai, tai galiu juoktis, tai po minutės verkt, labai jautri pasidariau, tikra verksnė
* vėluojančios mmm, vėluoja jau 3 dienas, bet testuko dar nesidariau, laukiu savaitgalio
* apsirijimo dienos, šiaip daug nevalgau, bet tuo metu kai turėjo prasidėt mmm valgiau viską iš eilės beveik non-stop
* emocijų proveržiai, tai galiu juoktis, tai po minutės verkt, labai jautri pasidariau, tikra verksnė
* vėluojančios mmm, vėluoja jau 3 dienas, bet testuko dar nesidariau, laukiu savaitgalio
QUOTE(Melancholy @ 2012 11 23, 12:56)
Sveikutės, tikiuosi ir mane priimsit į savo linksmą būrelį. Mano pirmieji požymiai tai:
Sveika, darykis testą ir greičiau greičiau
Jei jau 3d vėluoja tikrai iškart parodys, jeigu dėl vėluoja
Lauksim gerų žinių
QUOTE(Melancholy @ 2012 11 24, 12:35)
Pasidariau testuką, neigiamas... net jokio vaiduokliuko.... kažin kodėl?
bandyk kartoti dar uz keliu dienu .o gal tik menesines lb uzvelavo .
Papildyta:
QUOTE(Kristincikas @ 2012 11 21, 21:32)
Tik taip nesinoretu be reikalo gadinti testa, turiu tik viena
Gyvenam Norgej, o cia testu kainos 50 lt vienas kainuoja.
Jei pavyks iskenteti, tai gal dar ir penktadieni nesidarysiu... MB is viso sako, palauk menesiniu, jei nebus, tai ir pasidarysi juokina jis mane kartais, kaip jam lengva
Gyvenam Norgej, o cia testu kainos 50 lt vienas kainuoja.
Jei pavyks iskenteti, tai gal dar ir penktadieni nesidarysiu... MB is viso sako, palauk menesiniu, jei nebus, tai ir pasidarysi juokina jis mane kartais, kaip jam lengva
Kristincikas kokios naujienos pas tave?gal jau galima sveikint ?
Na ka galiu jau aprasyti savo pozymius kurie man pasitvirtino,tikiuos bus laimiminga pabaiga . Jokiu ypatingiu pozymiu nepajutau,pilvo skausmas kaip pries mmm,krutine ir taip padidedavo pries mmm,tik sikart nelb skaudejo tik speneliai,o ypac desini speneli jautesi dilgciojimas. Po nd 4d.lb skaudejo nugaros apacia,cia turbut pats pirmiausias pozymis buvo kuris pasitvirtino . Esu lb laiminga,bet vis dar netikiu,jau galvojau kad sis ciklas ir vel nesekmingas . Siunciu visoms dideli virusa .