Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

Tik taip nesinoretu be reikalo gadinti testa, turiu tik viena doh.gif
Gyvenam Norgej, o cia testu kainos doh.gif 50 lt vienas kainuoja.
Jei pavyks iskenteti, tai gal dar ir penktadieni nesidarysiu... MB is viso sako, palauk menesiniu, jei nebus, tai ir pasidarysi lotuliukas.gif juokina jis mane kartais, kaip jam lengva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristincikas @ 2012 11 21, 21:32)
Tik taip nesinoretu be reikalo gadinti testa, turiu tik viena  doh.gif
Gyvenam Norgej, o cia testu kainos  doh.gif  50 lt vienas kainuoja.
Jei pavyks iskenteti, tai gal dar ir penktadieni nesidarysiu... MB is viso sako, palauk menesiniu, jei nebus, tai ir pasidarysi  lotuliukas.gif  juokina jis mane kartais, kaip jam lengva lotuliukas.gif

as tai kazkaip stengiuos save nuteikti,kad vistiek bus neigiamas,tai sakau kentesiu iki sestdn.ryto,i darba nereikes bus lengviau pernesti NT rezultata jei butu neigiamas g.gif doh.gif blush2.gif .is anksciau buvau NT uzsipirkus gal 15 uz 3svarus,tai vienas parazitas pasitaike brokuotas ir parode teigiama 4dpo lotuliukas.gif .ikeliau cia panoms pazeti visos mate,bet gerai,kad netikejau kai perskaiciau atsiliepimus apie tuos NT:oh .viskas sakiau nebetikesiu jokiais pozymiais,nes jie daznai nuvilia ir to pabaigoj dar mmm parsivelka:verysad:.
Atsakyti
Sveikos, Laukiančios,

Aš irgi laukiu, kada gi nusišipsos ir man laimė. Mes su brangiausiu mylimės nesisaugodami jauo nuo vasaros pradžios. Iš pradžių galvojau, kad daugiau nieko ir nereikia tik mylėti, mylėtis ir greit bus nestuke.gif, bet... kaip nėra taip nėra tos džiugios žinios. Prisiskaičiau čia forume visokiausių dalykelių, mat, kai nežinai kas yra tai puoli ieškoti atsakymų. Pradėjau naudoti arbor mikroskopą, jau ilgiau nei mėnesį, jau užsisakiau Nt ir OT iš ebay, nes jau gaila pinigėliu ant brangių vaistinės testų, kurie norimo rezultato taip ir neparodo. Laukiu kada pristatys į namus. Taip pat laukiu ir naujų mmm, kad viską galėčiau žymėti, stebėti, užsirašyti ir analizuoti. Bet kol kas jos kankinamai neateina, nes teikia vilties, kad gal netyčia jau nestuke.gif. Papildomų sunkumų turiu, nes mano ciklas nereguliarus ir OV apslaičiuoti nepavyksta, su arbor taip pat dar nelabai gaudausi, nes tai viena diena +, tai kita -, o vėl kita ++, ir vėl -. Galvoju gal čia kokie hormonai mano svyruoja. Dabar mano planas: kitą ciklą atidžiai save stebėtis, namų darbus su brangiausiu daryti kas antrą dieną, o jei atrodis kad OV ir tankiau, ir tikėtis tikėtis tikėtis 4u.gif o jei dar pora ciklų nieko neišeis kaliausim tirtis. Kol kas norisi tikėti, kad viskas gerai, tiesiog neužtaikom smile.gif Noriu išlaikyti pozityvias mintis smile.gif

P.S.: šiandi jau 40 cd (nors ne visad būna toks ilgas), jau gerą svaitę man neįprastai karštą, žandai visad užkaitę, jaučiu kad BT tikrai pakilus, tai pastebi ir braungiausiasis. Krūtinė jautri, jautrūs speneliai (bet man taip būna ir prieš mmm). Kaži ar tai galėtų būti nestuke.gif požymiai? ar man čia tik vaidenasi? Paskutinį kartą NT dariaus šeštadienį - buvo visiškai neigiamas. Tai dabar nebenoriu nervuotis ir laukiu mmm, bet rupužėlės neataina ir taip kelia daug vilčių, bet bijau darytis NT, kad nerodytų vėl to pačio... Ak kaip žaiuru. Pasimetusi visai esu.

Atsiprašau už ilgą laišką, bet tiesiog, norėjau kam nors kaip nors išsilieti. Ačiū už kantrybę skaitant 4u.gif
Atsakyti

P.S.: šiandi jau 40 cd (nors ne visad būna toks ilgas), jau gerą svaitę man neįprastai karštą, žandai visad užkaitę, jaučiu kad BT tikrai pakilus, tai pastebi ir braungiausiasis. Krūtinė jautri, jautrūs speneliai (bet man taip būna ir prieš mmm). Kaži ar tai galėtų būti nestuke.gif požymiai? ar man čia tik vaidenasi? Paskutinį kartą NT dariaus šeštadienį - buvo visiškai neigiamas. Tai dabar nebenoriu nervuotis ir laukiu mmm, bet rupužėlės neataina ir taip kelia daug vilčių, bet bijau darytis NT, kad nerodytų vėl to pačio... Ak kaip žaiuru. Pasimetusi visai esu.

Na požymiai teikiantys vilčių..pas mane panašiai,... bet kaip pati sakei ir prieš mmm panašiai būna...gadink dar vieną testą bigsmile.gif
Ir aš jau netveriu kailyje...gal pabandyt ir man jau...nors žadėjau šeštadienio sulaukt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaInga @ 2012 11 22, 11:44)
P.S.: šiandi jau 40 cd (nors ne visad būna toks ilgas), jau gerą svaitę man neįprastai karštą, žandai visad užkaitę, jaučiu kad BT tikrai pakilus, tai pastebi ir braungiausiasis. Krūtinė jautri, jautrūs speneliai (bet man taip būna ir prieš mmm). Kaži ar tai galėtų būti  nestuke.gif požymiai? ar man čia tik vaidenasi? Paskutinį kartą NT dariaus šeštadienį - buvo visiškai neigiamas. Tai dabar nebenoriu nervuotis ir laukiu mmm, bet rupužėlės neataina ir taip kelia daug vilčių, bet bijau darytis NT, kad nerodytų vėl to pačio... Ak kaip žaiuru. Pasimetusi visai esu.

Na požymiai teikiantys vilčių..pas mane panašiai,... bet kaip pati sakei ir prieš mmm panašiai būna...gadink dar vieną testą  bigsmile.gif
Ir aš jau netveriu kailyje...gal pabandyt ir man jau...nors žadėjau šeštadienio sulaukt...  blush2.gif

as tai pasidaryciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ech, kaip jūs užkrečiat šita manija lotuliukas.gif
prisiskaičiau ir nubėgau gadint NT...
labai graži VIENA juostelė ... doh.gif
Na šeštadieni vistiek dar kartosiu, nes baliukas nusimato...o numatomų mmm diena 26.

P.S. ten prieš tai poste atrodo kaip mano rašyta apie 40cd..bet ten aš taip nesėkmingai pacitavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaInga @ 2012 11 22, 11:53)
Ech, kaip jūs užkrečiat šita manija  lotuliukas.gif
labai graži VIENA juostelė ...  doh.gif
Na šeštadieni vistiek dar kartosiu, nes baliukas nusimato...o numatomų mmm diena 26.

P.S. ten prieš tai poste atrodo kaip mano rašyta apie 40cd..bet ten aš taip nesėkmingai pacitavau  blush2.gif

Aksti dar gadint, o dar ir su ne rytiniu šlapimu ax.gif Ką tikėjais pamatyt? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaInga @ 2012 11 22, 12:53)

P.S. ten prieš tai poste atrodo kaip mano rašyta apie 40cd..bet ten aš taip nesėkmingai pacitavau  blush2.gif

a, o as supratau kad 40 c.d. paciai smile.gif tada nevertejo gadint smile.gif palaukciau tos 26dienos visu pirma mirksiukas.gif
Atsakyti
Vat kaip tik visi NT pasibaigę doh.gif tai dar laikausi, bandau ištemti kuo ilgiau, nes bijau vėl pamatyt ko nenoriu... ramybės neduoda dar sapnai mano visokie su neštumu susiję biggrin.gif ax.gif pavyzdžiui šianakt sapnavau, kad gyditojas man pilvą pačiupinėjęs pasakė, kad jau 2 savaitęs aš nėščia thumbup.gif tipo iš patirties žino, nereikia net tyrimų daryti biggrin.gif Kai labai nori tai ir sapnuojas smile.gif Bet jaučiu jei dar per savaitgalį neatkeliaus mmm, tada vėl bandysiu NT. Mane, man rodos, jau vaistinėje atpažįsta, kai taip dažnai ten einu testukų pirkti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IngaInga @ 2012 11 22, 11:53)

Linkiu kad 26 dieną ne mmm ateitų, o II juostelės pasirodytų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ..
Gal kas zino ar nieztintis speneliai gali buti nestumo pozymis blush2.gif ?
Atsakyti
Na man būdavo ne kartą paniežėdavo spenelius, nors tikrai nesilaukdavau biggrin.gif
Ot paguodžiau hihihi.gif
Atsakyti
Man dažnai prieš mmm juos niežti smile.gif
Atsakyti