O kiek laiko kitom skaudejo nugara?
QUOTE(ramiii25 @ 2012 11 19, 18:01)
Mes dar tik antra cikla planuojam,bet jau db skauda,kai pagalvoji,kad ir vel nieko nebus iseje ..atrodo kas cia tik 2 ciklas,bet kai lb norisi leliaus tai beproto skaudina ,kai tu taip lauki ir tikies,o neiseina:verysad: ..Karalinda imk ..Laukiam geru naujienu ..
o mums jau antri metai .. turejau jau dvi nelaimes ... po nelaimiu ir sunkiau pastoti , bet visgi esu optimiste. KAZKADA
QUOTE(ramiii25 @ 2012 11 19, 23:21)
o man tik viena diena skaudejo nugara lb stipriai,o db jau nieko .bet uztat db pilvas kankina,toks jausmas,kad noreciau viduriuoti ir desini sona skauda:geda2: .ir krutine sestadieni bei sekmadieni lyg degtu toks jausmas ,bet irgi praejo db tik speneliai tokie jautrus ir krutine pabrinkus jauciu nieko gero cia man nebus:unsure: ..
nu kas čia žino man ir panašiai, tik su viduriais man kaip tik atvirkščiai, iškart užkietėjo...ir visą pirmą nėštumą kamavausi su tais viduriais...tai tikiuosi, kad vistik į mūsų kiemus ateis gero naujienos na, aš šendi nesusirgau, tad jei ryt nesusirgsiu, jau pradėsiu įtarti geras žinias
QUOTE(happy5 @ 2012 11 20, 23:47)
nu kas čia žino man ir panašiai, tik su viduriais man kaip tik atvirkščiai, iškart užkietėjo...ir visą pirmą nėštumą kamavausi su tais viduriais...tai tikiuosi, kad vistik į mūsų kiemus ateis gero naujienos na, aš šendi nesusirgau, tad jei ryt nesusirgsiu, jau pradėsiu įtarti geras žinias
As kazkaip nieko gero nesitikiu,manau ir sikart bus nepavyke,nes visokie skausmai kaip prie mmm . Neviduriuoju kol kas,tik jausmas toks . Rytoj lauksim geru naujienu . Beje ryt vel gadinsiu NT .
Jungiuosi ir aš prie jūsų
Pirmą vaiką gandrai beveik metus kažkur nešiojo, kol iki mūsų danešė, žiūrėsim kaip dabar seksis. Pirmas planavimo mėnesis. 26d nelaukiu mmm, tai savaitgali gadinsiu pirmą testuką
Nors įtariu, kad iki savaitgalio nesulauksiu... jau ir šiandien ryte nagai niežėjo
Visoms linkiu vaisingų artėjančių švenčių
Pirmą vaiką gandrai beveik metus kažkur nešiojo, kol iki mūsų danešė, žiūrėsim kaip dabar seksis. Pirmas planavimo mėnesis. 26d nelaukiu mmm, tai savaitgali gadinsiu pirmą testuką
Nors įtariu, kad iki savaitgalio nesulauksiu... jau ir šiandien ryte nagai niežėjo
Visoms linkiu vaisingų artėjančių švenčių
QUOTE(Kristincikas @ 2012 11 19, 23:58)
Jetau, kaip smagu butu, taip is pirmo ciklo jei pavyktu
O daugiau tik pilvo apacia pamaudzia, truputi pilvo sonus, manau ten kiausides Bet dar tik 5 DPO.
Ar butinai turi teplioti, kai vyksta implantacija?
O daugiau tik pilvo apacia pamaudzia, truputi pilvo sonus, manau ten kiausides Bet dar tik 5 DPO.
Ar butinai turi teplioti, kai vyksta implantacija?
tikrai kad nebutinai kai pastojau, net neitariau visiskai nieko, jokiu simptomu nebuvo, o pries ateinant mmm skaudejo pilvo apacia, taip lyg jau jau treciau susirgt, bet jau kai uzvelavo 4dienas mmm pasidariau testa, rode ryskias dvi juosteles mano "dviem juostelem" jau 4 metukai Pats laikas jungtis prie jusu ir vel as taip pat laukime si karta
QUOTE(*KaraLinda* @ 2012 11 20, 05:01)
o mums jau antri metai .. turejau jau dvi nelaimes ... po nelaimiu ir sunkiau pastoti , bet visgi esu optimiste. KAZKADA
stiprybes ir tikejimo tikrai tas "kazkada" ateis
Na merginos kas pas jus naujo ?Gal kas jau kokiu geru ziniu turi ?
Aš gerų žinių laukiu savaitgali...
Ar kam nors gurguliavo pilvas labai? Lyg ir ne alkana, o kad triuksmauja jis man Nugaros apacia vis dar maudzia, bet ne taip smarkiai jau ir pilva paskaudena, NT gadinsiu penktadieni Laukiu nesulaukiu
QUOTE(Kristincikas @ 2012 11 21, 20:22)
Ar kam nors gurguliavo pilvas labai? Lyg ir ne alkana, o kad triuksmauja jis man Nugaros apacia vis dar maudzia, bet ne taip smarkiai jau ir pilva paskaudena, NT gadinsiu penktadieni Laukiu nesulaukiu
man irgi pilva jau skauda ir desini speneli ir kutena ir skauda,kas cia bus .linkiu pamatyt teigiama rezultata .as jau snd norejau gadint,bet susilaikiau,jei iseis lauksiu iki sestdn. .kiek tau dienu Kristincikas bus jau po OV ?
Penktadieni bus jau 9 dienos, gal jau rodys ka?
QUOTE(Kristincikas @ 2012 11 21, 20:51)
Penktadieni bus jau 9 dienos, gal jau rodys ka?
bandyk gal kokia blankia juostele jau ir pamatysi .