Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

O kiek laiko kitom skaudejo nugara?
Atsakyti
QUOTE(ramiii25 @ 2012 11 19, 18:01)
Mes dar tik antra cikla planuojam,bet jau db skauda,kai pagalvoji,kad ir vel nieko nebus iseje doh.gif ..atrodo kas cia tik 2 ciklas,bet kai lb norisi leliaus tai beproto  skaudina ,kai tu taip lauki ir tikies,o neiseina:verysad: ..Karalinda imk 4u.gif ..Laukiam geru naujienu 4u.gif ..

o mums jau antri metai .. turejau jau dvi nelaimes ... verysad.gif po nelaimiu ir sunkiau pastoti , bet visgi esu optimiste. smile.gif KAZKADA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramiii25 @ 2012 11 19, 23:21)
o man tik viena diena skaudejo nugara lb stipriai,o db jau nieko schmoll.gif .bet uztat db pilvas kankina,toks jausmas,kad noreciau viduriuoti  ir desini sona skauda:geda2: .ir krutine sestadieni bei sekmadieni lyg degtu toks jausmas ,bet irgi praejo db tik speneliai tokie jautrus ir krutine pabrinkus jauciu nieko gero cia man nebus:unsure:  verysad.gif  doh.gif ..

nu kas čia žino bigsmile.gif man ir panašiai, tik su viduriais man kaip tik atvirkščiai, iškart užkietėjo...ir visą pirmą nėštumą kamavausi su tais viduriais...tai tikiuosi, kad vistik į mūsų kiemus ateis gero naujienos rolleyes.gif na, aš šendi nesusirgau, tad jei ryt nesusirgsiu, jau pradėsiu įtarti geras žinias rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(happy5 @ 2012 11 20, 23:47)
nu kas čia žino  bigsmile.gif man ir panašiai, tik su viduriais man kaip tik atvirkščiai, iškart užkietėjo...ir visą pirmą nėštumą kamavausi su tais viduriais...tai tikiuosi, kad vistik į mūsų kiemus ateis gero naujienos  rolleyes.gif na, aš šendi nesusirgau, tad jei ryt nesusirgsiu, jau pradėsiu įtarti geras žinias  rolleyes.gif

As kazkaip nieko gero nesitikiu,manau ir sikart bus nepavyke,nes visokie skausmai kaip prie mmm doh.gif . Neviduriuoju kol kas,tik jausmas toks blush2.gif . Rytoj lauksim geru naujienu 4u.gif nestuke.gif . Beje ryt vel gadinsiu NT rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramiii25: 20 lapkričio 2012 - 23:30
Jungiuosi ir aš prie jūsų ax.gif
Pirmą vaiką gandrai beveik metus kažkur nešiojo, kol iki mūsų danešė, žiūrėsim kaip dabar seksis. Pirmas planavimo mėnesis. 26d nelaukiu mmm, tai savaitgali gadinsiu pirmą testuką bigsmile.gif
Nors įtariu, kad iki savaitgalio nesulauksiu... jau ir šiandien ryte nagai niežėjo lotuliukas.gif
Visoms linkiu vaisingų artėjančių švenčių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristincikas @ 2012 11 19, 23:58)
Jetau, kaip smagu butu, taip is pirmo ciklo jei pavyktu  wub.gif
O daugiau tik pilvo apacia pamaudzia, truputi pilvo sonus, manau ten kiausides  g.gif  Bet dar tik 5 DPO.
Ar butinai turi teplioti, kai vyksta implantacija?  blush2.gif

tikrai kad nebutinai schmoll.gif kai pastojau, net neitariau visiskai nieko, jokiu simptomu nebuvo, o pries ateinant mmm skaudejo pilvo apacia, taip lyg jau jau treciau susirgt, bet jau kai uzvelavo 4dienas mmm pasidariau testa, rode ryskias dvi juosteles wub.gif mano "dviem juostelem" jau 4 metukai wub.gif Pats laikas jungtis prie jusu ir vel ax.gif as taip pat laukime si karta ax.gif

QUOTE(*KaraLinda* @ 2012 11 20, 05:01)
o mums jau antri metai .. turejau jau dvi nelaimes ...  verysad.gif po nelaimiu ir sunkiau pastoti , bet visgi esu optimiste. smile.gif  KAZKADA wub.gif

stiprybes ir tikejimo tikrai tas "kazkada" ateis 4u.gif
Atsakyti
Na merginos kas pas jus naujo 4u.gif ?Gal kas jau kokiu geru ziniu turi 4u.gif nestuke.gif ?
Atsakyti
Aš gerų žinių laukiu savaitgali... ax.gif
Atsakyti
Ar kam nors gurguliavo pilvas labai? Lyg ir ne alkana, o kad triuksmauja jis man lotuliukas.gif Nugaros apacia vis dar maudzia, bet ne taip smarkiai jau ir pilva paskaudena, NT gadinsiu penktadieni biggrin.gif Laukiu nesulaukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristincikas @ 2012 11 21, 20:22)
Ar kam nors gurguliavo pilvas labai? Lyg ir ne alkana, o kad triuksmauja jis man  lotuliukas.gif  Nugaros apacia vis dar maudzia, bet ne taip smarkiai jau ir pilva paskaudena, NT gadinsiu penktadieni  biggrin.gif  Laukiu nesulaukiu  wub.gif

man irgi pilva jau skauda ir desini speneli ir kutena ir skauda,kas cia bus blush2.gif .linkiu pamatyt teigiama rezultata nestuke.gif wub.gif .as jau snd norejau gadint,bet susilaikiau,jei iseis lauksiu iki sestdn. mirksiukas.gif .kiek tau dienu Kristincikas bus jau po OV g.gif ?
Atsakyti
Penktadieni bus jau 9 dienos, gal jau rodys ka? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristincikas @ 2012 11 21, 20:51)
Penktadieni bus jau 9 dienos, gal jau rodys ka?  g.gif  smile.gif

bandyk gal kokia blankia juostele jau ir pamatysi nestuke.gif smile.gif .
Atsakyti