Merginos, kreipkitės į gydytojus, kam gaišti tiek laiko... Mes planavom seniai, bet kai nepavyko porą ciklų, nuėjau iškart, sekė kone pusmetis gydymosi ir man , ir vyrui.. Tyrėmės abu.. Pas mane buvo rasta ureaplazma, gydėmės, paskui darėm spermogramą, diagnozė labai prasta... Kartais užtenka mažo bruduko, sėdinčio viduje, kad sudarytų kliūtis. O procesas tyrimai-gydymas-tyrimu kartojimas plius dar atsakymų laukimas, ėda laiką ir nervus..
QUOTE(San* @ 2012 11 18, 12:39)
Oj nebereikejo man ryto laukt,su skausmais naktį atėjo nelemtosios mmm
Norėčiau pasakyti naujas ciklas naujos viltys,bet jau 2 metus tą sau kartoju,ir jau tikrai nebetikiu.. Na nieko jai ką užsuksiu,sėkmės mergytės
Norėčiau pasakyti naujas ciklas naujos viltys,bet jau 2 metus tą sau kartoju,ir jau tikrai nebetikiu.. Na nieko jai ką užsuksiu,sėkmės mergytės
as irgi taip visada sakau , bet sirdyje skaudu kiekviena karta kai pasirodo tos mmm , ir taip jau senai ..
QUOTE(*KaraLinda* @ 2012 11 19, 01:18)
as irgi taip visada sakau , bet sirdyje skaudu kiekviena karta kai pasirodo tos mmm , ir taip jau senai ..
Mes dar tik antra cikla planuojam,bet jau db skauda,kai pagalvoji,kad ir vel nieko nebus iseje ..atrodo kas cia tik 2 ciklas,bet kai lb norisi leliaus tai beproto skaudina ,kai tu taip lauki ir tikies,o neiseina:verysad: ..Karalinda imk ..Laukiam geru naujienu ..
Sveikos, ar gali nugaros apacios (taip per strenas) skausmas buti nestumo pozymis?
Nors dar tik 5 dienos po ND
QUOTE(Kristincikas @ 2012 11 19, 20:31)
Sveikos, ar gali nugaros apacios (taip per strenas) skausmas buti nestumo pozymis?
man irgi skaudejo kaip ir tau 4-5 po ov nugaros apacia,bet taip gana stipriai ir visa diena tai nzn kaip cia uzskaityt kaip galima nestumo pozymi ar ne,man irgi butu idomu suzinot ?
Papildyta:
beje prisiminiau pas mane yra bendradarbe ir kaip tik snd ji skundes kad jai tai pat skauda nugaros apacia,per strenas kazkur .
Ka gi....
Rasiau, kad maude pilvo apacia, laikesi temperatura trisdesimt septyni. Buvo padidejusi krutine.
Is viso to gavosi, kad tai buvo pusles uzdegimas, taciau viduje dar vis tikejau, kad gal, gal si karta ......
o galutinis rezultatas - prasidejo mm....
Ir taip jau šešta cikla. Nusprendziau, kad registruosiuosi pas gineko. tegul apziuri, nes pradedu prisigalvoti visokiu nesamoniu .....
Rasiau, kad maude pilvo apacia, laikesi temperatura trisdesimt septyni. Buvo padidejusi krutine.
Is viso to gavosi, kad tai buvo pusles uzdegimas, taciau viduje dar vis tikejau, kad gal, gal si karta ......
o galutinis rezultatas - prasidejo mm....
Ir taip jau šešta cikla. Nusprendziau, kad registruosiuosi pas gineko. tegul apziuri, nes pradedu prisigalvoti visokiu nesamoniu .....
QUOTE(ramiii25 @ 2012 11 19, 18:48)
man irgi skaudejo kaip ir tau 4-5 po ov nugaros apacia,bet taip gana stipriai ir visa diena tai nzn kaip cia uzskaityt kaip galima nestumo pozymi ar ne,man irgi butu idomu suzinot ?
Papildyta:
beje prisiminiau pas mane yra bendradarbe ir kaip tik snd ji skundes kad jai tai pat skauda nugaros apacia,per strenas kazkur .
Papildyta:
Duok, Dieve, kad taip ir butu
Bet dar ankstoka NT daryti, teks lukteleti
QUOTE(Kristincikas @ 2012 11 19, 21:51)
na man irgi kantrybes nera ypac tokiu atveju .kokiu dar pozymiu atsirado ?
Papildyta:
Kristincikas ..Va ka radau ir nukopinau taip kad gal vilties ir yra buti nestuke ..
Pats pirmas neštumo požymis buvo nugaros skausmas vos po 5-6 dienų. Taip smarkiai skaudėjo, kad net "Fastum gel'iu" tepiausi, o paskui sužinojau, kad jau buvau pastojusi, beje ir gydytoja patvirtino, kad taip gali būti, nes labai jau man keistai tai atrodė.
QUOTE(ramiii25 @ 2012 11 19, 20:24)
na man irgi kantrybes nera ypac tokiu atveju .kokiu dar pozymiu atsirado ?
Papildyta:
Kristincikas ..Va ka radau ir nukopinau taip kad gal vilties ir yra buti nestuke ..
Pats pirmas neštumo požymis buvo nugaros skausmas vos po 5-6 dienų. Taip smarkiai skaudėjo, kad net "Fastum gel'iu" tepiausi, o paskui sužinojau, kad jau buvau pastojusi, beje ir gydytoja patvirtino, kad taip gali būti, nes labai jau man keistai tai atrodė.
Papildyta:
Jetau, kaip smagu butu, taip is pirmo ciklo jei pavyktu
O daugiau tik pilvo apacia pamaudzia, truputi pilvo sonus, manau ten kiausides Bet dar tik 5 DPO.
Ar butinai turi teplioti, kai vyksta implantacija?
QUOTE(Kristincikas @ 2012 11 19, 22:58)
O daugiau tik pilvo apacia pamaudzia, truputi pilvo sonus, manau ten kiausides Bet dar tik 5 DPO.
Sveika
užsukau paskaityti,todėl pasakysiu iš patirties man praėjusią savitę pora dienų tepliojo,galvojau,kad implantacija. O penktadienį pasidariau NT ir pamačiau II juosteles bet per implantaciją ne visoms teplioja
QUOTE(Kristincikas @ 2012 11 19, 22:58)
Man pirmom dienom po ND irgi skaudėjo nugarą...bet su pirmu nėštumu pamenu man žiauriai skaudėjo nugarą dar iki testuko darymo, aš jaučiausi tikra ligonė, jau galvojau kad man kas baisaus..o pasirodė nėštumas kaip tikiuosi, kad ir šįkart prasta savijauta bus dėl nėštumo
QUOTE(happy5 @ 2012 11 19, 23:03)
Man pirmom dienom po ND irgi skaudėjo nugarą...bet su pirmu nėštumu pamenu man žiauriai skaudėjo nugarą dar iki testuko darymo, aš jaučiausi tikra ligonė, jau galvojau kad man kas baisaus..o pasirodė nėštumas kaip tikiuosi, kad ir šįkart prasta savijauta bus dėl nėštumo
o man tik viena diena skaudejo nugara lb stipriai,o db jau nieko .bet uztat db pilvas kankina,toks jausmas,kad noreciau viduriuoti ir desini sona skauda:geda2: .ir krutine sestadieni bei sekmadieni lyg degtu toks jausmas ,bet irgi praejo db tik speneliai tokie jautrus ir krutine pabrinkus jauciu nieko gero cia man nebus:unsure: ..