Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(Miglužė @ 2012 11 17, 22:25)
linkiu, kad būtum  nestuke.gif  4u.gif
Mėgink NT, jau turėtų vaiduokliuoti

Ooh,tikiuosi labai,bet taip bijau vėl tą I pamatyti kad šakes.Ot galėtų Dievuliukas mum čia staigmena padaryti su MB jubiliejaus proga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 11 17, 22:30)
Ooh,tikiuosi labai,bet taip bijau vėl tą I pamatyti kad šakes.Ot galėtų Dievuliukas mum čia staigmena padaryti su MB jubiliejaus proga  wub.gif

Suprantu, bjaurus jausmas išvysti I verysad.gif Seniai planuojat?
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2012 11 17, 22:34)
Suprantu, bjaurus jausmas išvysti I  verysad.gif Seniai planuojat?

Na,jau 2 metus.Ir BT matavau,NT kaip saldainiukus lukštenau,OT irgi bandyta,viską buvau metus,mažiau galvojau sakau gal nors taip išeis ir va bac nėra mmm, (.)(.) jautrūs,tos išskyros,tai sakau gal jau. bigsmile.gif Reikia laukti.

O jūs kiek laiko planuojat?
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 11 17, 22:38)
Na,jau 2 metus.Ir BT matavau,NT kaip saldainiukus lukštenau,OT irgi bandyta,viską buvau metus,mažiau galvojau sakau gal nors taip išeis ir va bac nėra mmm, (.)(.) jautrūs,tos išskyros,tai sakau gal jau.  bigsmile.gif Reikia laukti.

O jūs kiek laiko planuojat?

Pagal tai ką rašai gali būti nestuke.gif Jei jau ir speneliai jautrūs, tai NT turėtų vaiduokliuoti mirksiukas.gif
Mes mėginam virš metų ir vis nesėkmingai verysad.gif Planuojam jau eiti pas daktarus dėl to unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2012 11 17, 22:50)
Pagal tai ką rašai gali būti  nestuke.gif Jei jau ir speneliai jautrūs, tai NT turėtų vaiduokliuoti  mirksiukas.gif
Mes mėginam virš metų ir vis nesėkmingai  verysad.gif Planuojam jau eiti pas daktarus dėl to  unsure.gif

Pas daktarus ir mes žadam bet vis tikimės kažkaip.Bet pas savo ginę lankausi reguliariai,sako viskas gerai,buvau kai buvo O sako matau formuojasi folikulai,vaisingos išskyros. Vyrą irgi tikrinom,tyrė savo turtą tai labai geras,sako gal jūs abu labai sveiki? ir nekimba tas žirniukas,nes moters organizmas gi priešiškai nusiteikęs prieš spermiukus biggrin.gif tai ir nežinau kame čia šaknys,gal iš to didelio noro nesigauna smile.gif Linkiu jums begalinės sėkmės kad greitai supuotumėt mažiuką 4u.gif

Beje turiu juostelinį NT ir vis kirba man dbr jį sugadint,bet kaži ar rodys,dar plius vakaras ne rytas,ech reikia kentėti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo San*: 17 lapkričio 2012 - 22:57
QUOTE(San* @ 2012 11 17, 22:56)
Beje turiu juostelinį NT ir vis kirba man dbr jį sugadint,bet kaži ar rodys,dar plius vakaras ne rytas,ech reikia kentėti  rolleyes.gif

Palauk ryto, nedaug liko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2012 11 18, 00:21)
Palauk ryto, nedaug liko  4u.gif

sMigluze,kaip tu? Testo snd nedarei? Laukiam geru naujienu 4u.gif ! San taip pat 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(ramiii25 @ 2012 11 18, 11:55)
sMigluze,kaip tu? Testo snd nedarei? Laukiam geru naujienu 4u.gif ! San taip pat 4u.gif !

Labas, merginos 4u.gif NT - neigiamas (12DPO) verysad.gif ir regis mm atėjo verysad.gif Iki kaulų smegenų pažįstamas tas nusivylimo jausmas, bet vis tiek kiekvieną kartą širdį labai skauda cray.gif

O jūs kaip šiandien? smile.gif
Atsakyti
Oj nebereikejo man ryto laukt,su skausmais naktį atėjo nelemtosios mmm verysad.gif

Norėčiau pasakyti naujas ciklas naujos viltys,bet jau 2 metus tą sau kartoju,ir jau tikrai nebetikiu.. Na nieko jai ką užsuksiu,sėkmės mergytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 11 18, 13:39)
Oj nebereikejo man ryto laukt,su skausmais naktį atėjo nelemtosios mmm  verysad.gif
Norėčiau pasakyti naujas ciklas naujos viltys,bet jau 2 metus tą sau kartoju,ir jau tikrai nebetikiu.. Na nieko jai ką užsuksiu,sėkmės mergytės  4u.gif

Tai va, tas ir skaudžiausia, kad ilgai planuojam ir vis nieko verysad.gif Nutariau eiti pas gydytoją jau šį mėnesį, nebegaliu tverti tos nežinios unsure.gif
Atsakyti
laikykitės mergytės 4u.gif mes ir pradėjom planuoti ir laukiame labai labai žirniuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(happy5 @ 2012 11 18, 15:34)
laikykitės mergytės  4u.gif mes ir pradėjom planuoti ir laukiame labai labai žirniuko  smile.gif

Ačiū 4u.gif Linkiu, kad žirniukas ilgai nelauktų ir užkibtų mirksiukas.gif
Atsakyti