Tai gal del to ir dare, kad lankausi tokioj pusiau privacioje klinikoje . Nezinau. Bet jau sirdutes plakima ir pati maciau, ir vyras super is tikro
sveikutes
man irgi iskart dare ultragarsa, kai buvo 5 savaites ir 1 diena
dabar jau kopiam i 8 savaitele o pas gine tik 25 diena, tada manau darys vel.
Tikiuos kad viskas puikiai klostosi, nors labai dideliu pojuciu nera, kartais pamaudzia pilvuka, krutine truputi jautri ir nuotaikos oi tos nuotaikos ir dar kaip cia viena mamyte rase ,nosis uzsikimsus rytais
Tikiuos kad viskas puikiai klostosi, nors labai dideliu pojuciu nera, kartais pamaudzia pilvuka, krutine truputi jautri ir nuotaikos oi tos nuotaikos ir dar kaip cia viena mamyte rase ,nosis uzsikimsus rytais
QUOTE(zenevje @ 2013 02 06, 14:31)
sveikutes
Sveikinu man cia ta nosi kemsa pasirodo gimdysim gal 2savaiciu skirtumu tik, jei tik viskas gerai....
QUOTE(Aurore_ @ 2013 02 06, 10:09)
Kaip įdomiai, kad ultragarso tyrimą iškart darė nes šiaip kaip suprantu daro daug vėliau?
Man šiandien darys. Nors ne daugiau šešios savaitės mažiui. Gydytojas pats taip nusprendė ir čia poliklinikoj taip
Sveikinimai visoms
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2013 02 06, 15:27)
Man šiandien darys. Nors ne daugiau šešios savaitės mažiui. Gydytojas pats taip nusprendė ir čia poliklinikoj taip
Sveikinimai visoms
Sveikinimai visoms
Tai, matyt, visur tvarka skirtinga. Man tai tiesiog paprasčiausia apžiūra buvo ir tyrimų išrašymas. Šaunu, kad yra čia ir daugiau nėštukių panašaus amžiaus pilvelio
QUOTE(Aurore_ @ 2013 02 06, 16:48)
Tai, matyt, visur tvarka skirtinga. Man tai tiesiog paprasčiausia apžiūra buvo ir tyrimų išrašymas. Šaunu, kad yra čia ir daugiau nėštukių panašaus amžiaus pilvelio
Kažkaip medikai skirtingai šiuo klausimu. Vieni sako, kad nereiki anksti echo daryt, kiti gi - atvirkščiai, esą būtina pažiūrėt ar įsitvirtinę ten, kur reikia.
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2013 02 06, 14:27)
Sveikinimai visoms
Sveikinimai visoms
o man poliklinikoj pasakė, kad echo priklauso tik 20 savaitę, tada nemokamai valstybinėse poliklinikose, manau, visur tvarka vienoda, nebūtų valstybinė
QUOTE(Vitulka @ 2013 02 07, 17:28)
o man poliklinikoj pasakė, kad echo priklauso tik 20 savaitę, tada nemokamai valstybinėse poliklinikose, manau, visur tvarka vienoda, nebūtų valstybinė
Jeigu gydytojas mato indikacijas kažkokias,skiria ir daugiau nemokamų echo Čia jau tik nuo gydytojų priklauso
QUOTE(Alekto @ 2013 02 07, 18:30)
Jeigu gydytojas mato indikacijas kažkokias,skiria ir daugiau nemokamų echo Čia jau tik nuo gydytojų priklauso
visiškai sutinku.
Aš per visą nėštumą turėjau gal gal aštuonias echo, bet tik todėl, kad buvo būtina. Daugiausiai teko nėštumo pradžioj, kai iš dviejų vaikučių, vienas iškeliavo. Stebėjo kaip viskas valos, kaip auga kitas.
mergaitės nugrybavote i pievas, tema ne apie echo ir norisi pasiskaityt apie pirmuosius nėštumo požymius..
Mane trecia diena lb pykina,krutine jautri, mmm turi ateit 11, tikiuosi tai pirmi pozymiai, butu puiki dovana MB Valentino d. proga