Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 02 05, 14:56)
Laba diena, planuotojos, noriu paklausti, ar ju spilvo apacioje nejauciat tempimo kazkokio? gal as per daug sureiksminu, bet tokia itempta pilvo apacia cool.gif del nuovargio kaltinu oro slegi, prie zemes traukia nors tu ka  doh.gif

Buvo tas tempimas ir kai nežinojau, kad laukiuosi. Tai jis praktiškai nuolat buvo. Dabar kokį kartą per dieną pajaučiu. Gimda didėja, plečiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2013 02 05, 15:00)
Buvo tas tempimas ir kai nežinojau, kad laukiuosi. Tai jis praktiškai nuolat buvo. Dabar kokį kartą per dieną pajaučiu. Gimda didėja, plečiasi smile.gif

Tempia ir dar kaip smile.gif ir kava pasidare bjauri, o nuovargis toks, kad atrodo maratona begai visa diena smile.gif
Atsakyti
Na tikiuosi.. cia tokie pozymiai gal truputi veliau atsiranda, mes dar tik svieziai pabande.. sakau gal man pasamonej cia viskas, dar per anksti pozymiams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 02 05, 15:37)
Na tikiuosi.. cia tokie pozymiai gal truputi veliau atsiranda, mes dar tik svieziai pabande.. sakau gal man pasamonej cia viskas, dar per anksti pozymiams  blush2.gif

gali buti pasamone, bet gali buti ir ne, kiekvienos kunas yra individualus, ir hormonai individualiai veikia smile.gif taip, kad linkiu, kad butu taip, kaip norisi, kad butu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriote @ 2013 02 05, 15:05)
Tempia ir dar kaip smile.gif ir kava pasidare bjauri, o nuovargis toks, kad atrodo maratona begai visa diena smile.gif

Man lygiai tas pats thumbup.gif Kavos negaliu gerti, nuvargusi nuolat jaučiuosi, kad ir kaip gerai išsimiegu. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Merginos, o kuri nors jaučiate kažką panašaus į užgultą nosį? Slogos lyg ir nėra, bet ryte pabundu su tarsi užsikimšusia nosimi...
Atsakyti
QUOTE(soula @ 2013 02 05, 10:22)
Oj mergaitės  4u.gif , smagu cia paskaitinesi Jusu istorijas smile.gif Prisidedu ir as. Vaikeli jau planavome apie pusmeti ir va, sausio 20-24 laukiau menesiniu, o ju kaip nera, taip nera... Tad sausio 30d. pasidariau NT - teigiamas, sausio 31 irgi teigiamas, taigi siandien jau keliausiu pas savo gydytoja, jog man jau tiksliai pasakytu kaip yra.

Jei tikrai laukiuosi, tai vienintelis pozymis kuri jauciu jau pora savaiciu - didelis didelis nuovargis. Atrodo galeciau istisai miegoti. Darbe save visaip bandau aktyvinti, kad tik snaudulys neapimtu smile.gif

Sveikinu 4u.gif
Mieguistumas vienas is nestumo pozymiu smile.gif
Ankstokai eini pas gydytoja, dar gali nematyti.
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 02 06, 11:44)
Sveikinu  4u.gif
Mieguistumas vienas is nestumo pozymiu  smile.gif
Ankstokai eini pas gydytoja, dar gali nematyti.

Ačiū už sveikinimą smile.gif gal ir ankstoka, bet turiu problemų su inkstais ir aukštu kraujospūdžiu, tad ir skubinuosai, kad tik nepavėluočiau konors padaryti laiku... Taigi vakar buvau, padarė ultragarso tyrimą smile.gif ir mano žirniukas jau matosi - vos 2mm smile.gif jam 5sav ir 5 dienos smile.gif Tad 26dieną šio mėnesio jau eisiu nuodugniai išsitirti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soula @ 2013 02 06, 09:08)
Labas rytas smile.gif

Merginos, o kuri nors jaučiate kažką panašaus į užgultą nosį? Slogos lyg ir nėra, bet ryte pabundu su tarsi užsikimšusia nosimi...

Būdavo tikrai man taip drinks_cheers.gif net tema kažkur SM apie tai yra.
Atsakyti
QUOTE(soula @ 2013 02 06, 10:19)
Ačiū už sveikinimą smile.gif gal ir ankstoka, bet turiu problemų su inkstais ir aukštu kraujospūdžiu, tad ir skubinuosai, kad tik nepavėluočiau konors padaryti laiku... Taigi vakar buvau, padarė ultragarso tyrimą smile.gif ir mano žirniukas jau matosi - vos 2mm smile.gif jam 5sav ir 5 dienos smile.gif Tad 26dieną šio mėnesio jau eisiu nuodugniai išsitirti smile.gif

Oi tada labai gerai, kad jau pamate smile.gif nes buna, kad praso veliau ateiti. O pas seimos tai gerai, kad eini- susitvarkysi viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soula @ 2013 02 06, 10:19)

Kaip įdomiai, kad ultragarso tyrimą iškart darė smile.gif nes šiaip kaip suprantu daro daug vėliau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2013 02 06, 11:09)
Kaip įdomiai, kad ultragarso tyrimą iškart darė smile.gif nes šiaip kaip suprantu daro daug vėliau? smile.gif

Privaciai jei lankaisi- daro iskart. Man mano klinikoje tik 20sav pirmas bus echo.
Atsakyti