Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(Pati meilė @ 2013 02 01, 11:28)
Sakykite, tos, kurioms kaip nėštumo požymis laikydavosi šiek tiek pakilusi temperatūra, koks jausmas? Ar nieko nejaučiate, tiesiog pamatavus rodo, kad didesnė, ar jaučiasi tas temperatūros pakilimas taip, kaip jaučiasi prieš sergant, peršalus... t.y. galva tokia kaip daužta lengvai ir pan. .. ?

Kai pastojau, tai tempa buvo kažkur 37,2,3, tai aš realiai jos visiškai nejaučiau. Bet jei nors kiek peršalus būna tokia tempa, tai jaučiu pilnumoj, kad nesveika, galvą skauda ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chanel1: 01 vasario 2013 - 11:38
Ačiū už atsakymus merginos. Tai reiškia nuo peršalimo man ta temperatūra. Taip chrienovai jaučiuosi. Fui smile.gif
Kulturininke, o jūs dar palaukite, dar taip iškart nespjaukite, kad jau nieko nebus smile.gif esu skaičius, kad kitoms nėštumo pradžioje būna tokie pamaudimai kaip prieš mmm.
Tik įdomu, jei esant pačiai nėštumo užuomazgai ( kaip kad pas jus gali būti) ir nestipriai peršalus, ar nepakenkia tai mažytei kruopytei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pati meilė: 01 vasario 2013 - 12:07
QUOTE(Pati meilė @ 2013 02 01, 13:02)
Ačiū už atsakymus merginos. Tai reiškia nuo peršalimo man ta temperatūra. Taip chrienovai jaučiuosi. Fui smile.gif
Kulturininke, o jūs dar palaukite, dar taip iškart nespjaukite, kad jau nieko nebus smile.gif esu skaičius, kad kitoms nėštumo pradžioje būna tokie pamaudimai kaip prieš mmm. 
Tik įdomu, jei esant pačiai nėštumo užuomazgai ( kaip kad pas jus gali būti) ir nestipriai peršalus, ar nepakenkia tai mažytei kruopytei?

Na jei nestiprus peršalimas, tai gal nieko nekenkia g.gif . Su tuom neteko susidurti, bet esu skaičiusi, kad jei jau kokį rimtą virusą pasigauna, tai net išaukia persileidimą.
Atsakyti
Butu gerai, bet testukai vis neigiami... Na prisipirkau ovuliacijos testu. blush2.gif speju laukia dar vienas "siusiojimo i indukus" menuo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Didelis nuovargis ir vadinama nėštuminė sloga - pirmieji mano nėštumo svečiai smile.gif
Nuvargus šiap sau negalėjau būt, nes pas mane energijos kaip pas gerą veislinė arklė, taip pat buvau po gerų atostogų...
O užgulta nosis man nebūdinga vasaros metu smile.gif
be to, laabai smarkiai strėnas maudė cool.gif
Kai nėštumas pasiekė 2 mėnesius, pasidariau jautri kvapams smile.gif Žiauriausias požymis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pati meilė @ 2013 02 01, 12:02)

jeigu peršalai nestipriai - baimintis nėra ko wink.gif aš nėštumo metu buvau apsirgus - gėriau paracetamolį nuo aukštos temperatūros ir daug daug skysčių smile.gif
Atsakyti
mano pirmi pozymiai tai tik ziauriai jautri krutine ir lengvas nuovargis, o siaip tai dar net nesitiki kad nestuke.gif , nors testukas II. smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif vel rasau gal patarsit ka, kazkaip keistai man si men su mmm. jos turejo pasirodyt tik vasario 3 o pasirode 01.31 bet ne tokios kaip visada. pirma diena budavo beproto gausios antra jau normoliau ir mazyn taip 4-5d. o dabar pamaniau kad gal anksciau prasdiejo bet kad nera beveik to kraujavimo, tiksliau isvis kaip tepimas tok nieko nebesuprantu, va antra diena jau, ar tai gali but mmm sutrikusios ar implanticja? g.gif bet pastarajai atrodo jau veloka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deiritta: 01 vasario 2013 - 23:26
Gal kas tiksliai žinot,visgi TEORIŠKAI, kada gali prasidėt tie pirmieji požymiai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 02 03, 17:03)
Gal kas tiksliai žinot,visgi TEORIŠKAI, kada gali prasidėt tie pirmieji požymiai? 4u.gif

kas teoriškai vyksta su moters organizmu, galima pasiskaityt mokslinėj literatūroj :-) MAN nėštumo simtomai pasireiškė 1 savaitė iki turėjusių būti mm :-)
Atsakyti
QUOTE(Sechmeta @ 2013 02 04, 21:52)
kas teoriškai vyksta su moters organizmu, galima pasiskaityt mokslinėj literatūroj :-) MAN nėštumo simtomai pasireiškė 1 savaitė iki turėjusių būti mm :-)

Jau išsiaiškinau, kad teoriškai pojūčiai turėtų atsirasti nuo maždaug 4 nėštumo savaitės.

Žinau,kad būna kitaip. Pati jaučiau kažkada anksčiau negu turėčiau jaust. Bet dabar galvoju,gal tai buvo tiesiog tik norėjimas kažką pajaust g.gif ? Kažkaip bandau įkalt sau,jog anksčiau laiko nieko nejausiu blush2.gif
Atsakyti
Oj mergaitės 4u.gif , smagu cia paskaitinesi Jusu istorijas smile.gif Prisidedu ir as. Vaikeli jau planavome apie pusmeti ir va, sausio 20-24 laukiau menesiniu, o ju kaip nera, taip nera... Tad sausio 30d. pasidariau NT - teigiamas, sausio 31 irgi teigiamas, taigi siandien jau keliausiu pas savo gydytoja, jog man jau tiksliai pasakytu kaip yra.

Jei tikrai laukiuosi, tai vienintelis pozymis kuri jauciu jau pora savaiciu - didelis didelis nuovargis. Atrodo galeciau istisai miegoti. Darbe save visaip bandau aktyvinti, kad tik snaudulys neapimtu smile.gif
Atsakyti
Laba diena, planuotojos, noriu paklausti, ar ju spilvo apacioje nejauciat tempimo kazkokio? gal as per daug sureiksminu, bet tokia itempta pilvo apacia cool.gif del nuovargio kaltinu oro slegi, prie zemes traukia nors tu ka doh.gif
Atsakyti