Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(Smiltele99 @ 2013 01 29, 21:30)
Manyčiau, kad čia tas variantas, kai mergystės plėvė plyšo vėliau, ne per pirmą kartą mirksiukas.gif  nes mergina sirgo mėnesinėmis, tai pagal idėja, neturėjo būti pastojusi nuo mylėjimos prieš mėnesines, nes jos atėjo. Nu nebent mėnesinės buvo neįprastos, labai trumpos ir tai buvo panašiau į tepliojimą, o ne į gausų kraujavimą, tada tai galėjo būti implantacinis kraujavimas, kuris įvyksta kai kurioms moterims po pastojimo. ir tas dabartinis krajas galėjo būti tiek mergystės plėvės plyšimas, tiek gal kitos problemos dėl neštumo. Nu čia tokie mano pasvarstymai, tikiuosi pagelbėjau mirksiukas.gif
1
na menesines buvo iprastos, atitiko tiek pagal laika, tiek pagal trukme
Atsakyti
Sveikinimai, dar nebūsi tėtis thumbup.gif , bet gali būti tikras, kad merginai tų "požymių" atsiras dažnai, taigi, apsišarvuok kantrybe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WannaBeWithYou: 30 sausio 2013 - 00:27
QUOTE(Rimančiukas:) @ 2013 01 25, 08:51)
Labas rytas smile.gif
Noriu jūsų konsultacijos smile.gif
Tris mėnesius vartojau KT. Nuo sausio 6 d. nebenaudoju, nes nusprendėme  susilaukti mažylio smile.gif MMM buvo vos kelias dienas. ND atlikome 3cd 6cd 7cd 10cd 14cd 15cd 17cd. Kažkodėl manau kad galėjau pastoti iškart po mmm. Sausio 22d pasirodė kraujingų gleivių, bet labai nedaug (įtariu kad implantacija vyko). Dabar pastoviai pykina, greitai pavargstu, ketvirta diena žiauriai miego noriu visą dieną, pilva tempia jau virš savaitės. Šiandien ryte dariau OT tai buvo du ryškūs brūkšniukai. Aišku tai dar nereiškia kad jie teigiami tiesiog turėjau OT ir pabandžiau. NT kažkaip dar nedrystu daryti, nes dar kaip ir per anksti, mmm turėtų būti gal kokia vasario 3d (nors po kontraceptikų tai neaišku kada gali būti).
Jeigu būčiau pastojusi iškart po mmm ar NT jau rodytų  nestuke.gif ? Nors esu kantri ir lauksiu iki paskutinės dienos smile.gif
Merginos kaip manot ar tikrai manot kad tai  nestuke.gif požymiai?

As pastojau iskart po mmmm ir NT vaiduokliaut,bet labai labai neryskiai pradejo nuo 4-tos dienos iki turejusiu buti mmmm. Bet as turejau labai jautriu NT.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2013 01 30, 00:54)
Man ir taip pačiai. Ciklas 28d. Bet aš jau ryt vėl testą darysiu, nes šeštadienį jis manęs neįtikino. Bet jaučiu ir kitokius požymius, pilvą abelekur skauda lengvai, temperatura,... o kiap pas jumi?
Papildyta:
Su testu sutinku, o kraujo- bijau. Extra atveju nebent darytis  blush2.gif Bet jei Nt vėl nieko gero neparodys, manau teks ir kraują tirt  cray.gif  lotuliukas.gif

Labs rytas, keliuosi ir einu rytinio NT daryti.Nes mmm dar nera. NT darausi kasdien doh.gif , jau net nusibodo matyti 1 bruksneli verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2013 01 30, 00:54)
Man ir taip pačiai. Ciklas 28d. Bet aš jau ryt vėl testą darysiu, nes šeštadienį jis manęs neįtikino. Bet jaučiu ir kitokius požymius, pilvą abelekur skauda lengvai, temperatura,... o kiap pas jumi?
Papildyta:
Su testu sutinku, o kraujo- bijau. Extra atveju nebent darytis  blush2.gif Bet jei Nt vėl nieko gero neparodys, manau teks ir kraują tirt  cray.gif  lotuliukas.gif

A ko tą kraują tirt taip bijot? ax.gif
Atsakyti
Negaliu žiūrėt kai puse litro nučiulpia, nemanau, kad jo tiek reikia, o man vien žiūrint silpna darosi doh.gif , bet gal su šiuo tyrimu kitaip, tiek daug nenuleidžia?
Atsakyti
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2013 01 30, 14:21)
Negaliu žiūrėt kai puse litro nučiulpia, nemanau, kad jo tiek reikia, o man vien žiūrint silpna darosi  doh.gif , bet gal su šiuo tyrimu kitaip, tiek daug nenuleidžia?

Oi ne, labai mažai to kraujo paima kaip įprastiniame kraujo kokybės tikrinime. Bijau pameluoti, bet gal 10 ml ten paima.
Atsakyti
Dėl to kraujo,netragedizuokit, jo ten paima labai nedaug. Tik va, jei atsakymas neigiamas, abydna gali būti dėl išleistų pinigų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2013 01 30, 02:43)
As pastojau iskart po mmmm ir NT vaiduokliaut,bet labai labai neryskiai pradejo nuo 4-tos dienos iki turejusiu buti mmmm. Bet as turejau labai jautriu NT.... mirksiukas.gif

Sveikos smile.gif
Vis dar kantriai laukiu mmm dienos smile.gif turėtų būti kokią vasario 3d. Anksčiau laiko bijau daryti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif Gal iš patirties patarsit, ar gali būti nėštumo požymis tai, kad paspaudus spenelius išteka kažkoks gelsvas skystis? Pradedu prisigalvoti apie nėštumą dėl nuotaikų kaitų, to skysčio, kitų smulkmenų, o labiausiai dar ir dėl to, kad praeitos mėnesinės buvo lengvesnės ir trumpesnės (3-4 d. su viskuo, taip niekada nėra buvę), tačiau tai nebuvo tik tepliojimas, kraujavau gan normaliai, tik žymiai mažiau nei įprastai (tiesa, prieš tai kaip tyčia buvo neįprastai gausios - tai gal čia dėl to?..)

Būsiu dėkinga už nuomones ir pasidalinimus patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo legacy: 31 sausio 2013 - 15:08
Sakykite, tos, kurioms kaip nėštumo požymis laikydavosi šiek tiek pakilusi temperatūra, koks jausmas? Ar nieko nejaučiate, tiesiog pamatavus rodo, kad didesnė, ar jaučiasi tas temperatūros pakilimas taip, kaip jaučiasi prieš sergant, peršalus... t.y. galva tokia kaip daužta lengvai ir pan. .. ?
Atsakyti
PATI MEILE, zinok ir as panasiai pries savaite jauciausi. Dabar menesines uz keliu dienu turetu buti,maudziau pilvuka kaip pries menesines jau trecia diena. Bet va temperatura siandien smarkiai nukrito iki 36,4.... Tai speju nepavyko mums si menesi su brangiuoju.... verysad.gif
Atsakyti