Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

Sveikutės,gal klausimėlis pasirodys kvailokas, bet neduoda man įkyri mintis ramybės ir viskas blink.gif kaip galvojate ar įmanoma pastoti 19CD..ciklas 28d., O 14-15..tai kaip ir nevaisinga diena išeina arne? blush2.gif aš tik neseniai pradėjau sekti savo ciklą ir domėtis savo kūnu daugiau..tai vat ką man, mergaitės galit pasakyti? blush2.gif ir šiaip..turbūt lb retai būna, kad iš pirmo karto jau ir nestuke.gif 4u.gif
tiesa...jaučiu aš jau daug ką..ir nugarą skauda ir lyg pykinti nori ir jegų nėra..bet tikrai žinau, kad čia psichologiniai dalykai..aš tokiems jautri..aš iš tų, kurios tikrai jaučia, net svetimą skausmą..o ką jau ir čia bekalbėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KrissTina*: 21 sausio 2013 - 14:24
QUOTE(*KrissTina* @ 2013 01 21, 15:22)
Sveikutės,gal klausimėlis pasirodys kvailokas, bet neduoda man įkyri mintis ramybės ir viskas  blink.gif kaip galvojate ar įmanoma pastoti 19CD..ciklas 28d., O 14-15..tai kaip ir nevaisinga diena išeina arne? blush2.gif aš tik neseniai pradėjau sekti savo ciklą ir domėtis savo kūnu daugiau..tai vat ką man, mergaitės galit pasakyti?  blush2.gif ir šiaip..turbūt lb retai būna, kad iš pirmo karto jau ir  nestuke.gif  4u.gif
tiesa...jaučiu aš jau daug ką..ir nugarą skauda ir lyg pykinti nori ir jegų nėra..bet tikrai žinau, kad čia psichologiniai dalykai..aš tokiems jautri..aš iš tų, kurios tikrai jaučia, net svetimą skausmą..o ką jau ir čia bekalbėt  lotuliukas.gif

Nesvarbu kokios trukmės yra ciklas, bet jeigu tiklsiai žinote, kad 19 CD jau buvote po O, tai tikrai buvo nebevaisingos dienos. Tiesiog dažnai moteriai, pradėjusiai planuoti leliuką, tai jau nutinka, kad pirmais planavimo mėnesiais stipriai jaučiama didžioji dalis nėštumo požymių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 01 21, 15:29)
Nesvarbu kokios trukmės yra ciklas, bet jeigu tiklsiai žinote, kad 19 CD jau buvote po O, tai tikrai buvo nebevaisingos dienos. Tiesiog dažnai moteriai, pradėjusiai planuoti leliuką, tai jau nutinka, kad pirmais planavimo mėnesiais stipriai jaučiama didžioji dalis nėštumo požymių smile.gif

dėl visų požymių tai tikrai sutinku, kad visiška nesamonė doh.gif
bet aš nerimauju iš tikrųjų ne dėl to..mes dar nesame aktyvūs planuotojai..todėl jeigu vat taip būčiau nestuke.gif būtų truputi ir netikėta..nes buvau isitikinusi, kad 19CD yra nevaisinga...bet dabar daugiau paskaitinėjus suprantau, kad čia dar neaišku blush2.gif aš savo O nusistačiau pagal elektroninį kalendorių..pas mane mm lb reguliarios, visad 28d., tai vat man ir išskaičiavo ta 14dieną...bet ar tikrai taip yra?db skaitau, kad kiekvienai skirtingai ax.gif nieko nebesuprantu....
Atsakyti
QUOTE(*KrissTina* @ 2013 01 21, 15:34)
dėl visų požymių tai tikrai sutinku, kad visiška nesamonė  doh.gif
bet aš nerimauju iš tikrųjų ne dėl to..mes dar nesame aktyvūs planuotojai..todėl jeigu vat taip būčiau  nestuke.gif būtų truputi ir netikėta..nes buvau isitikinusi, kad 19CD yra nevaisinga...bet dabar daugiau paskaitinėjus suprantau, kad čia dar neaišku  blush2.gif aš savo O nusistačiau pagal elektroninį kalendorių..pas mane mm lb reguliarios, visad 28d., tai vat man ir išskaičiavo ta 14dieną...bet ar tikrai taip yra?db skaitau, kad kiekvienai skirtingai  ax.gif nieko nebesuprantu....

Na taip. Jeigu ciklas yra 28 dienos, ovuliacija vėliausiai pas sveiką moterį galėtų būti.. būtent 19 CD biggrin.gif nes antroji fazė turėtų būti ne trumpesnė nei 8-9 dienos. Tiesiog pradžioje supratau, jog jūs tiksliai žinote, kada jums buvo O. Taip kad vis tik O gali būti 19 CD. Taigi tikimybė pastoti yra smile.gif
bent kokiu atveju siūlyčiau palaukti mm dienos ir jeigu jos nepasirodys, pasidaryti NT.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 01 21, 15:40)
Na taip. Jeigu ciklas yra 28 dienos, ovuliacija vėliausiai pas sveiką moterį galėtų būti.. būtent 19 CD  biggrin.gif  nes antroji fazė turėtų būti ne trumpesnė nei 8-9 dienos. Tiesiog pradžioje supratau, jog jūs tiksliai žinote, kada jums buvo O. Taip kad vis tik O gali būti 19 CD. Taigi tikimybė pastoti yra smile.gif
bent kokiu atveju siūlyčiau palaukti mm dienos ir jeigu jos nepasirodys, pasidaryti NT.

OMG...būsiu ir save ir savo vyrą apgavusi blush2.gif na lieka laukti db..o taip nekantru, net nežinau ko labiau noriu būti nestuke.gif ar ne...ai ką čia apgaudinėju..aišku, kad būtų nerealu nestuke.gif thumbup.gif tik šiuo atveju tikrai neįtikėtina kažkaip....ne viskas pagal tubolą planą..bet juk gyvenimas tuom ir įdomus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*KrissTina* @ 2013 01 21, 15:23)
Sveikutės,gal klausimėlis pasirodys kvailokas, bet neduoda man įkyri mintis ramybės ir viskas  blink.gif kaip galvojate ar įmanoma pastoti 19CD..ciklas 28d., O 14-15..tai kaip ir nevaisinga diena išeina arne? blush2.gif aš tik neseniai pradėjau sekti savo ciklą ir domėtis savo kūnu daugiau..tai vat ką man, mergaitės galit pasakyti?  blush2.gif ir šiaip..turbūt lb retai būna, kad iš pirmo karto jau ir  nestuke.gif  4u.gif
tiesa...jaučiu aš jau daug ką..ir nugarą skauda ir lyg pykinti nori ir jegų nėra..bet tikrai žinau, kad čia psichologiniai dalykai..aš tokiems jautri..aš iš tų, kurios tikrai jaučia, net svetimą skausmą..o ką jau ir čia bekalbėt  lotuliukas.gif

is esmes galejote pastoti. moteris vaisingas gi ne tik O diena, o 2 dienas iki jos, per O, pora-trejeta dienu po O. isskaiciavo jums kalendorius, bet kalendorius neziurejo kiek jus turejote foliu ir kokio jie buvo dydzio. O gal turejote 2 ir vienas subrendo ir ovuliavo tik kokia 15-17 c.d. kai kurios sugeba ir per mmm pastoti, tai ka cia kalbeti apie 19 c.d. Is esmes nevaisinga, na, techniskai turetu buti nevaisinga, taciau pritaikus zemutines normas, jus visai graziai telpate i visus pastojimo remus. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 01 22, 18:36)
is esmes galejote pastoti. moteris vaisingas gi ne tik O diena, o 2 dienas iki jos, per O, pora-trejeta dienu po O.

Atsiprašau, bet kaip porą-trejetą dienų po O moteris gali būti vaisinga? ax.gif
Atsakyti
Laba diena,

Norėčiau paklausti jeigu pastojama iškart po mmm kada nėštumo testas parodytų II? Arba kada po implantacijos testas rodo teigiamą?
Atsakyti
QUOTE(Rimančiukas:) @ 2013 01 23, 14:25)
Laba diena,

Norėčiau paklausti jeigu pastojama iškart po mmm kada nėštumo testas parodytų II? Arba kada po implantacijos testas rodo teigiamą?

Praejus 4-6 dienoms po implantacijos kraujyje pradeda dideti HCG 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(McVie @ 2013 01 23, 16:46)
Praejus 4-6 dienoms po implantacijos kraujyje pradeda dideti HCG  4u.gif

ačiū už atsakymą smile.gif vakar pasirodė kraujingų išskyrų truputis, tai manau kad vyko implantacija smile.gif bent jau aš čia taip susigalvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimančiukas:) @ 2013 01 23, 17:00)
ačiū už atsakymą smile.gif vakar pasirodė kraujingų išskyrų truputis, tai manau kad vyko implantacija smile.gif bent jau aš čia taip susigalvojau smile.gif

Linkiu, kad tai ir būtų implantacija wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 01 23, 09:19)
Atsiprašau, bet kaip porą-trejetą dienų po O moteris gali būti vaisinga?  ax.gif

Spermatozoidas, priešingai nei kiaušialąstė, gali gyvuoti žymiai ilgiau - ji išlieka gyvybingas 2-3 dienas ir gali sulaukti kiaušialąstės išsilaisvinimo, tuomet - ir apvaisinti ją (t.y). PO ovuliacijos. Tad negalima tiksliai nusakyti pastojimo momento. jeigu moteris nebutu vaisinga pora-trejeta dienu iki ir po ovuliacijos, ji butu vaisinga 12-24 valandu per menesi.

QUOTE(Rimančiukas:) @ 2013 01 23, 15:25)
Laba diena,

testas 10 miu/ml parodo uz keliu valandu po implantacijos vaiduokli. Jau po 24-48 valandų po apvaisinimo pradžios nėštumo faktą galima patvirtinti, motinos kraujyje radus hormoną, vadinamą "ankstyvuoju nėštumo veiksiu" (HCG).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 23 sausio 2013 - 17:11