man tai per daug nieko ypatingo nebuvo, pries naujus pasidariau testa, buvo mazdaug savaite po O, baltas baltas, tai naujus atsvenciau taip rimtai, galvoju, vistiek neuzkibo
mmm turėjo būti sausio 4 d., pozymiai iprasti kaip pries mmm, maude pilvo apacia, krutine padidejo ir pajautrejo ir ta diena neprasidejo mmm, vakare pasidariau nt, po kokiu 7 min. vaiduokliukas. ant rytojaus ryto dar viena darau, po kokiu 5-7 min. maziau ryskus vaiduokliukas. keista. vakare vel darau
ryskesnis vaiduokliukas. nu tada kita diena pasidariau, isryskejo jau per pirmas minutes. tada jau supratau, kad uzkibo. per mmm dienas siek tiek tepliojo tamsiai rudai. bet po to buvau pas gydytoja, nestuma patvirtino, sake viskas ok
tikiuosi, kad viskas ok ir bus
cia musu antras ciklas kai planavom, man uzteko jau ir pirmo, kai nepavyko, labai psichologiskai prastai jauciausi, todel merginos, kurios ilgiau nepastoja, didziausia palaikyma ir supratima siunciu
o kai per antra cikla dareme ND, tai kazkaip nezinau, man pavyko labai atsipalaiduoti, nors ir kas antra diena darem namu darbus vaisingu periodu, bet tikrai megavausi. linkiu, kuo daugiau II