Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(skin2013 @ 2013 01 16, 16:01)
Sveikos 
<...>
P.S. Pati nėštumo sau neiššaukiu, mąstau logiškai, be visokių fantazijų. Bet kažkaip gal pergreit visa tai būtų? Ką manote?

Radikalūs nuotaikos pokyčiai gali būti susiję su PMS, o skausmas - natūralus dalykas - jeigu dėl PMS sujautrėjo nervinė sistema, vadinasi stipriau jaučiate ir skausmą.
Bet tikimybė pastoti per vaisingas dienas praktikuojant NLA išlieka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skin2013 @ 2013 01 16, 15:01)
Sveikos 
noriu Jūsų pasidomėti;) Taigi su draugu turėjome LNA būtent per vaisingas dienas, praėjo 4-6 dienos, ar gali būti, kad aš  ?? Labai pasireiškė tik tas, kad anksčiau pati visada sau depiliacijas dariausi ir bikini ir kitų vietų, bet šiandien norėjau save susitvarkyti, nu šakės  skauda, negaliu nuplėšti, verkiu, nesuprantu kas vyksta, su draugu kažkodėl negaliu kalbėtis, nes ką šnekam viskas nervina, po to vėl pasikeičia, vėl juokiuos, juokauju, kalbamės, po to vėl nervina, nors santykiai tikrai labai geri, gyvenam kartu, tad vaikiukas būtų tikrai laukiamas ir gerai gyvenantis:)
P.S. Pati nėštumo sau neiššaukiu, mąstau logiškai, be visokių fantazijų. Bet kažkaip gal pergreit visa tai būtų? Ką manote?

o as manau, kad labai bijai ir pradedi viska jausti ir galvoti. as irgi jau puse metu taip prisigalvoju, tik priesingai nei tu, as labai noriu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 16, 15:33)
o as manau, kad labai bijai ir pradedi viska jausti ir galvoti. as irgi jau puse metu taip prisigalvoju, tik priesingai nei tu, as labai noriu nestuke.gif

Bijoti tai nebijau, kaip tik labai džiaugtumėmės smile.gif)) Ir jau dažnai pakalbam apie vaikiukus, kad jau visai norėtume:)
PMS man net nesijaučia, nei su nerviukais nėra problemų nei valgyt labai noris, tik krūtinę maudžia per PMS ir tiek, o dabar kažkaip įdomiai smile.gif
Bazinę temperatūrą matavausi 37,1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skin2013: 16 sausio 2013 - 15:42
QUOTE(skin2013 @ 2013 01 16, 16:37)
Bijoti tai nebijau, kaip tik labai džiaugtumėmės smile.gif)) Ir jau dažnai pakalbam apie vaikiukus, kad jau visai norėtume:)
PMS man net nesijaučia, nei su nerviukais nėra problemų nei valgyt labai noris, tik krūtinę maudžia per PMS ir tiek, o dabar kažkaip įdomiai smile.gif
Bazinę temperatūrą matavausi 37,1

Jautrumas depiliacijoms prieš artėjančias mmm yra labai normalus dalykas - tikrai nereikėtų to priimti kaip nėštumo požymio. Nes prieš mm visos moterys tampa irzlesnės, jautresnės , todėl tai atsiliepė šiaip procedūrai. Be to mano kosmetologė,pas kurią darausi depiliacijas irgi minėjo,kad geriau jas atlikti pirmoje ciklo pusėje, tiesiog tada mažiau skauda. Ir esu tuo įsitikinusi savo kailiu.
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2013 01 16, 16:11)
Jautrumas depiliacijoms prieš artėjančias mmm yra labai normalus dalykas - tikrai nereikėtų to priimti kaip nėštumo požymio. Nes prieš mm visos moterys tampa irzlesnės, jautresnės , todėl tai atsiliepė šiaip procedūrai. Be to mano kosmetologė,pas kurią darausi depiliacijas irgi minėjo,kad geriau jas atlikti pirmoje ciklo pusėje, tiesiog tada mažiau skauda. Ir esu tuo įsitikinusi savo kailiu.

Na, man tai visvien kažko keista, 2 metus dariausi visose vietose depiliacijas įvairiais ciklais - nieko, bet dabar..
Na sulauksiu mm ir tada matysiu.
Ačiū.smile.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausima: Mmm buvo gruodzio 24 d, sausio 4 pora lasiuku raudono kraujo radau su isskyromis (pamaniau ovuliacinis tepimas), ciklas apie 30d. Vakar (17 sausio) pradejo teplioti rudai, siandien taip pat.. mmm kaip ir ankstoka, kazin ar cia gali buti implantacinis tepimas??? Ar kas cia gali buti? Jei mmm neateis iki 26d, darysiu testa. Gal kas su tuo susiduret?
Atsakyti
man tai per daug nieko ypatingo nebuvo, pries naujus pasidariau testa, buvo mazdaug savaite po O, baltas baltas, tai naujus atsvenciau taip rimtai, galvoju, vistiek neuzkibo doh.gif biggrin.gif mmm turėjo būti sausio 4 d., pozymiai iprasti kaip pries mmm, maude pilvo apacia, krutine padidejo ir pajautrejo ir ta diena neprasidejo mmm, vakare pasidariau nt, po kokiu 7 min. vaiduokliukas. ant rytojaus ryto dar viena darau, po kokiu 5-7 min. maziau ryskus vaiduokliukas. keista. vakare vel darau lotuliukas.gif ryskesnis vaiduokliukas. nu tada kita diena pasidariau, isryskejo jau per pirmas minutes. tada jau supratau, kad uzkibo. per mmm dienas siek tiek tepliojo tamsiai rudai. bet po to buvau pas gydytoja, nestuma patvirtino, sake viskas ok smile.gif tikiuosi, kad viskas ok ir bus smile.gif cia musu antras ciklas kai planavom, man uzteko jau ir pirmo, kai nepavyko, labai psichologiskai prastai jauciausi, todel merginos, kurios ilgiau nepastoja, didziausia palaikyma ir supratima siunciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif o kai per antra cikla dareme ND, tai kazkaip nezinau, man pavyko labai atsipalaiduoti, nors ir kas antra diena darem namu darbus vaisingu periodu, bet tikrai megavausi. linkiu, kuo daugiau II 4u.gif smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristincikas @ 2013 01 18, 22:30)
Sveikos, turiu klausima: Mmm buvo gruodzio 24 d, sausio 4 pora lasiuku raudono kraujo radau su isskyromis (pamaniau ovuliacinis tepimas), ciklas apie 30d. Vakar (17 sausio) pradejo teplioti rudai, siandien taip pat.. mmm kaip ir ankstoka, kazin ar cia gali buti implantacinis tepimas??? Ar kas cia gali buti? Jei mmm neateis iki 26d, darysiu testa. Gal kas su tuo susiduret?

Manau gali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2013 01 19, 14:42)
Manau gali  4u.gif

Sveikos,
parejo nelauktosios... nesuprantu ko taip anksti... verysad.gif
Atsakyti
Man pirmasis pozymis - naktinis vaiksciojimas i wc po kokius 4 kartus smile.gif prasidejo kokia 23-24 ciklo diena smile.gif tesesi kokia savaite, dabar jau sumazejo iki 2 kartu smile.gif
Atsakyti
gal zinot kokia bazine temperatura turi buti tik pastojus? ar imanoma vietoj nestumo testuku bazine temperatura pamatavus suzinot nestuke.gif ar nea? nesinori pinigeliu metyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 20, 14:56)
gal zinot kokia bazine temperatura turi buti tik pastojus? ar imanoma vietoj nestumo testuku bazine temperatura pamatavus suzinot  nestuke.gif ar nea? nesinori pinigeliu metyti rolleyes.gif

Reiktu zinoti tavo BT iki OV, tada jau galima kazka butu spresti pagal BT po OV, ar auskta, ar ne ir ar galima itarti nestuke.gif , nes kiekvienai gali buti skirtingai
Atsakyti