Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(Miglužė @ 2013 01 11, 20:59)
Man speneliai tampa skausmingi maždaug savaitę po O, visada pagalvoju, kad čia jau žirniukas užkibo, bet kaskart tenka nusivilti  unsure.gif
Sveikinu  4u.gif

Man niekad jų neskaudėdavo...tiksliau - kartą smile.gif kai pastojau su pirmagime. Tad dabar kūnu šiurpuliukai laksto nuo minties, kad GAL.
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2013 01 11, 19:59)
Man speneliai tampa skausmingi maždaug savaitę po O, visada pagalvoju, kad čia jau žirniukas užkibo, bet kaskart tenka nusivilti  unsure.gif

Man taip pastoviai būdavo, ir atleisdavo įpusėjus mėnesinėms.
Atsakyti
O man tik pastojus pradejo skaudet spenelius ir tapo jautrus. Kai pastojau nesupratau kodel man taip,nes anksciau taip nebuvo 4u.gif . Kol NT neparode teigiamo ax.gif nestuke.gif .
Atsakyti
Sveikos planuojančios 4u.gif Kažkada buvau šio skyrelio senbuvė, vaikutį planavom apie metus.. Kai suplanavom, pamenu nėštumo požymiai buvo skausminga krūtinė, pilvas kaip prieš mmm ir teigiamas NT biggrin.gif Beje per visą nėštumą kibirais gėriau kakavą biggrin.gif Antro vaikelio neplanuojam, nes nuo pirmadienio grįžtu į darbą, prisipirkom kelionių ir t.t. rolleyes.gif ir pagavau save trečią dieną maukiančią kakavą, paskui toptelėjo mintis, kad mmm vėluoja
3 d blink.gif jokių požymiu neieškau ir nejaučiu, bet labai bijau išvysti teigiamą NT unsure.gif
Atsakyti
su pirmu kai pastojau tai visai nieko nejutau iki tol kol mm velavo kokias 5d tada pirmas keistas dalykas buvo, kad darbe per pietus prie sniceliuko labai uzsinorejau garstyciu, na taaaip uzsinorejau, kad begau pirkti. iki to niekada ne minties nera buve apie garstycias schmoll.gif tiesa, net nesitikejau kad esu nescia nes pastoviai mm veluodavo o tada buvo 1 planavimo menuo, nesitikejau taip greit nestuke.gif
o dabar planuojam nuo rugpjucio ir vis nesekmingai. kiekviena menesi jauciu nestumo pojucius doh.gif prisigalvoju tikriausia nes labai noriu doh.gif dabar bandau nuvyti mintis. vel kazkas keisto, uzsimaniau garstyciu. vakar nusipirkau biggrin.gif ziuresim ar tos garstycios ka reiskia ar vel prisigalvoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 15, 15:53)
su pirmu kai pastojau tai visai nieko nejutau iki tol kol mm velavo kokias 5d tada pirmas keistas dalykas buvo, kad darbe per pietus prie sniceliuko labai uzsinorejau garstyciu, na taaaip uzsinorejau, kad begau pirkti. iki to niekada ne minties nera buve apie garstycias schmoll.gif  tiesa, net nesitikejau kad esu nescia nes pastoviai mm veluodavo o tada buvo 1 planavimo menuo, nesitikejau taip greit nestuke.gif
o dabar planuojam nuo rugpjucio ir vis nesekmingai. kiekviena menesi jauciu nestumo pojucius doh.gif  prisigalvoju tikriausia nes labai noriu doh.gif  dabar bandau nuvyti mintis. vel kazkas keisto, uzsimaniau garstyciu. vakar nusipirkau biggrin.gif  ziuresim ar tos garstycios ka reiskia ar vel prisigalvoju unsure.gif

Reikšmingų garstyčių.
Aš galvoju, reik kažkaip savęs neužprogramuot ir gal tada kibs?
Jau trečias mėn. bandom ir kaskart kai sugulam į lovą man mintis - vaikaaaas smile.gif
Reikia jaučiu atsiduot malonumui ir negalvot apie rezultatą.
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 01 15, 15:20)
Reikia jaučiu atsiduot malonumui ir negalvot apie rezultatą.

Lengva pasakyti.. hihihi.gif Turbūt visos save prigaunam tuo metu pagalvojant apie nestuke.gif ..
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2013 01 15, 16:46)
Lengva pasakyti.. hihihi.gif Turbūt visos save prigaunam tuo metu pagalvojant apie  nestuke.gif ..

Greičiausiai, jei jau galvoji apie nėštumą, tai kiekvieno "žaidimo" metu, tos mintys - neišvengiamos. O jei ne "žaidimo" metu, tai bent po jo, kai atrėmus kojas į sieną žvakę darai, kad viskas subėgtų kur reik lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 01 15, 16:01)
Greičiausiai, jei jau galvoji apie nėštumą, tai kiekvieno "žaidimo" metu, tos mintys - neišvengiamos. O jei ne "žaidimo" metu, tai bent po jo, kai atrėmus kojas į sieną žvakę darai, kad viskas subėgtų kur reik  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as tai nedarau jokiu zvakiu. jei jau kibs, kibs ir taip biggrin.gif nors su pirmu, tai pagalve po dubeniu buvau pakisus. rezultatas - II bruksniukai per pirmaji cikla bigsmile.gif o dabar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 16, 11:54)
as tai nedarau jokiu zvakiu. jei jau kibs, kibs ir taip biggrin.gif  nors su pirmu, tai pagalve po dubeniu buvau pakisus. rezultatas - II bruksniukai per pirmaji cikla bigsmile.gif o dabar verysad.gif

Aš dariau, bet... irgi nieko. Pasidariau šiandien NT, o jis toks mirtinai baltas su vienu brūkšniu.
Taip noriu pastot, taip noriu antro vaikelio - brolio ar sesės dukrytei...
O tų nelemtų mmm nėr. Nežinau ką daryt: ar traukt maitinimą, ar bandyti vaisingų dienų testus, ar kas antrą dieną smileysex.gif (nors neįmanoma tai). Žodžiu, NEŽINAU.
Atsakyti
Sveikos
noriu Jūsų pasidomėti;) Taigi su draugu turėjome LNA būtent per vaisingas dienas, praėjo 4-6 dienos, ar gali būti, kad aš ?? Labai pasireiškė tik tas, kad anksčiau pati visada sau depiliacijas dariausi ir bikini ir kitų vietų, bet šiandien norėjau save susitvarkyti, nu šakės skauda, negaliu nuplėšti, verkiu, nesuprantu kas vyksta, su draugu kažkodėl negaliu kalbėtis, nes ką šnekam viskas nervina, po to vėl pasikeičia, vėl juokiuos, juokauju, kalbamės, po to vėl nervina, nors santykiai tikrai labai geri, gyvenam kartu, tad vaikiukas būtų tikrai laukiamas ir gerai gyvenantis:)
P.S. Pati nėštumo sau neiššaukiu, mąstau logiškai, be visokių fantazijų. Bet kažkaip gal pergreit visa tai būtų? Ką manote?
Atsakyti
QUOTE(skin2013 @ 2013 01 16, 15:01)
Sveikos 
noriu Jūsų pasidomėti;) Taigi su draugu turėjome LNA būtent per vaisingas dienas, praėjo 4-6 dienos, ar gali būti, kad aš  ?? Labai pasireiškė tik tas, kad anksčiau pati visada sau depiliacijas dariausi ir bikini ir kitų vietų, bet šiandien norėjau save susitvarkyti, nu šakės  skauda, negaliu nuplėšti, verkiu, nesuprantu kas vyksta, su draugu kažkodėl negaliu kalbėtis, nes ką šnekam viskas nervina, po to vėl pasikeičia, vėl juokiuos, juokauju, kalbamės, po to vėl nervina, nors santykiai tikrai labai geri, gyvenam kartu, tad vaikiukas būtų tikrai laukiamas ir gerai gyvenantis:)
P.S. Pati nėštumo sau neiššaukiu, mąstau logiškai, be visokių fantazijų. Bet kažkaip gal pergreit visa tai būtų? Ką manote?

is siu pozymiu nestumo nematau g.gif , bet belieka laukti mmm, jei nebus darykites testa. 4u.gif
Atsakyti