Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(Aurore_ @ 2013 01 10, 11:19)
O ar labai jus ėmė miegas nėštumo pradžioje? Mane visą savaitę labai ima, žiovauju nuolat, nors jaučiuosi ryte išsimiegojusi.  g.gif

mane jau ir visa savaite ir daugiau ima miegas , net baisu biggrin.gif o nescia tai kogerio nesu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 01 10, 15:45)
mane jau ir visa savaite ir daugiau ima miegas , net baisu biggrin.gif o nescia tai kogerio nesu biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O aš dabar esu pasimetus.
Žodžiu, labai noriu antro....pirmai - metai ir trys mėnesiai. Mmm buvo atėjusios kartą - prieš tris mėnesius ir vėl dingo, nes dar maitinu. Bet bandyt mes nenustojam. Ir ką???? Nuo vakar krūtų speneliai toooookie jautrūs. Negaliu paliest - skauda. Galėčiau galvot, kad nuo maitinimo, nu bet metai su virš maitinu ir nė kart neskaudėjo g.gif Kita vertus ar realu, kad prėjus savaitei po smileysex.gif , gali pradėt skaudėt juos????
Atsakyti
gal kuri susidūrė su panašioms problemomis,planuojame ir laukiame gandrų jau antri metai ir kažkaip neatskrenda jie verysad.gif dariausi ir Lap ir Histeroskopija rado 4 stadiją endo ir lyg problemos su pratekamumu yra, bet dabar dilema turiu nes eilinį kartą laukiau mmm ir sulaukiau pagal ciklą bet kraujavo normaliai 1 dieną kitą dieną kažkas pasirodė ir vsio tik tepliojimai ir labai antrą ciklo dieną vieną šoną maudžia ir mastau kad niekada taip nėra buvę gal pasipasakosite nes nežinau ar verta sunerimti ar ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 01 11, 10:50)
gal kuri susidūrė su panašioms problemomis,planuojame ir laukiame gandrų jau antri metai ir kažkaip neatskrenda jie  verysad.gif dariausi ir Lap ir Histeroskopija rado 4 stadiją endo ir lyg problemos su pratekamumu yra, bet dabar dilema turiu nes eilinį kartą laukiau mmm ir sulaukiau pagal ciklą bet kraujavo normaliai 1 dieną kitą dieną kažkas pasirodė ir vsio tik tepliojimai ir labai antrą ciklo dieną vieną šoną maudžia ir mastau kad niekada taip nėra buvę gal pasipasakosite nes nežinau ar verta sunerimti ar ne  verysad.gif

Sunku ką pasakyti, mes irgi laukiam gandrų, man maudžia irgi šoną, bet kol kas nepaaiškėjo dar kad laukiuosi, nors mmm vėluoja 3-ia diena.
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2013 01 11, 10:43)
Sunku ką pasakyti, mes irgi laukiam gandrų, man maudžia irgi šoną, bet kol kas nepaaiškėjo dar kad laukiuosi, nors mmm vėluoja 3-ia diena.

gal ir nebūtų taip baisu jei vėluotų mmm o pas mane jo atėjo bet ir staigiai pradingo nors nevisai tepliot teplioja ir toliau doh.gif
Atsakyti
Planavom keturis mėnesius ir visus ciklus, išskyrus šį, vis jausdavau įvairius požymius, bet testai vis nuvildavo ir atkeliaudavo mm. O šį kartą prisipažinsiu, kad nejaučiau visai nieko. Buvau jau ir testą neigiamą išvydus (per anksti dariausi). Buvau tikra, kad tikrai nepavyko ir vėl. Ir vieną dieną sugalvojau dar pagadinti testuką iki mm likus 2 dienom ir ką - vaiduokliukas. Po to sekė daug testų darymųsi - visi su vaiduokliukais. O vakar jau pamačiau ryškias juosteles. O požymius jausti pradėjau tik nuo vakar vakaro. Ir tai labai labai mažučius - vos vos ima jautrėti krūtys. Taip kad nebūtinai tie požymiai turi būti... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2013 01 11, 11:54)
Planavom keturis mėnesius ir visus ciklus, išskyrus šį, vis jausdavau įvairius požymius, bet testai vis nuvildavo ir atkeliaudavo mm. O šį kartą prisipažinsiu, kad nejaučiau visai nieko. Buvau jau ir testą neigiamą išvydus (per anksti dariausi). Buvau tikra, kad tikrai nepavyko ir vėl. Ir vieną dieną sugalvojau dar pagadinti testuką iki mm likus 2 dienom ir ką - vaiduokliukas. Po to sekė daug testų darymųsi - visi su vaiduokliukais. O vakar jau pamačiau ryškias juosteles. O požymius jausti pradėjau tik nuo vakar vakaro. Ir tai labai labai mažučius - vos vos ima jautrėti krūtys. Taip kad nebūtinai tie požymiai turi būti... nestuke.gif

Tokie žodžiai guodžia ir ramina, suteikia vilties 4u.gif Ačiū už juos.
Atsakyti
As ir nieko nejaciau, apart pilvo maudima,bet jis mane lydejo nuo pat ovuliacijos, o daugiau tai nieko. Pozymiai pasireiske kazkur pirmadieni, pradejo pykint, bet nevemiu, skauda galva, noriu miego pastoviai. Siandien atvedziau 3 pamokas iki 11, parejau ir ismiegojau iki 15.val biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 01 11, 16:45)
As ir nieko nejaciau, apart pilvo maudima,bet jis mane lydejo nuo pat ovuliacijos, o daugiau tai nieko. Pozymiai pasireiske kazkur pirmadieni, pradejo pykint, bet nevemiu, skauda galva, noriu miego pastoviai. Siandien atvedziau 3 pamokas iki 11, parejau ir ismiegojau iki 15.val biggrin.gif

Valio, dar viena kolegė mokytoja, belaukianti gandrų smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikros šaunuolės,merginos mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 01 11, 08:50)
gal kuri susidūrė su panašioms problemomis,planuojame ir laukiame gandrų jau antri metai ir kažkaip neatskrenda jie  verysad.gif dariausi ir Lap ir Histeroskopija rado 4 stadiją endo ir lyg problemos su pratekamumu yra, bet dabar dilema turiu nes eilinį kartą laukiau mmm ir sulaukiau pagal ciklą bet kraujavo normaliai 1 dieną kitą dieną kažkas pasirodė ir vsio tik tepliojimai ir labai antrą ciklo dieną vieną šoną maudžia ir mastau kad niekada taip nėra buvę gal pasipasakosite nes nežinau ar verta sunerimti ar ne  verysad.gif

man paskutiniu metu visos mmm tokios po viena diena , ir kitas dienas tik bikuti teplioja .. Manau cia nieko blogo .
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 01 10, 16:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kita vertus ar realu, kad prėjus savaitei po  smileysex.gif , gali pradėt skaudėt juos????

Man speneliai tampa skausmingi maždaug savaitę po O, visada pagalvoju, kad čia jau žirniukas užkibo, bet kaskart tenka nusivilti unsure.gif

QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2013 01 11, 10:54)
O požymius jausti pradėjau tik nuo vakar vakaro. Ir tai labai labai mažučius - vos vos ima jautrėti krūtys. Taip kad nebūtinai tie požymiai turi būti... nestuke.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti