Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(Detra @ 2013 01 08, 19:20)
Ko jus cia uzsipuolet ta Maidenana, na suklydo zmogus ir tiek, turetumet zinoti, kad forumuose yra ne tik TIESA kaip dauguma nori galvoti, bet ir ivairiu nuomoniu ir neatitikimu :-)  jei taip jautriai reaguojat i tokius dalykus tai ir nesedekit tuose forumuose, ziniu neziurekit, laikrasciu neskaitykit ir atsiribokit nuo viso pasaulio, nes mat pastoti ruosiates :-) visi mes zmones, visi mes turime teise issakyti savo nuomone, bet uzsipuolat viena zmogu/post'a ir kapojat kol nukraujuos :-D kam to reikia, ismokit atsirinkti informacija ir visiems nuo to bus tik sauniau socialiniuose tinkluose :-D ir jusu kaip tuoj tuoj pastosianciu nervai bus sveiki  mirksiukas.gif

o aš manau, kad žmogus kitą kart pagalvos prieš rašydamas niekus, jei jums tinka viskas, tai jūs ir tenkinkitės ir nemokinkit kam ką reikia atsirinkti. Kad ji lyg neminėjo, kad suklydo, paklausus iš kur informacija, ignoravo, todėl pakartojom klausimą, niekas nekapoja ir jokio kraujo čia nėra, tereikia bendrauti normaliai išmokti smile.gif
Atsakyti
Pirmiausia bukit mielis ir dar karta paskaitykit, as radu tik prasyma paaiskinti statistika wink.gif
Atsakyti
Na kaip as suprantu prasyma, tai buna zodelis prasau :-) o jus cia visos su ivairiausiom replikom, nesamone, ar suprantat ka kalbat ir t.t tai zmogus ir nutilo, gal isvis cia nebesugris, o ji gal turi daug patirties ir ziniu, kurios gali buti naudingos ne vienai merginai cool.gif gerai cia toms kurios po sekancio ciklo ir pamato tuos ll bruksnelius, o gal Maidenana turi ka pasakyti toms kurioms buna nesivystantys nestumai ir kaip ji tai sprendzia ir pan. Ziurekit i viska placiau :-P
Atsakyti
Atsiprasau, bet siuo klausimu tikrai nematau i ka placiau ziureti.
Jokio puolimo as nematau, o jei forumiete cia sugrizo ir atsake i kitus klausimus, tad mes pakartojom ir savaji. O tai jau labai aktualus klausimas!
Atsakyti

as tai manau, kad cia buvo kalbama ne apie tai kad krauja nuleisi del HCG ir persileisi, o apie tai, kad dauguma nekantrauja, pasidaro HCG nesulaukus mmm dienos. tyrimas rodo maziuka skaiciuka (galbut galima nestuma), o ateina mmm. jei nebutum dares HCG iki mmm, net nebutum suzinojes apie galejusi buti nestuma.

ir tokiu atveju cia forume buvo tikrai nemazai. planavimuose jau 7 metus, tad skaityta N temu

statistikos cia neisvesiu
Atsakyti
Pas mane keista situacija tokia ax.gif Mano ciklas 31d. +-1d. Šiandien yra 26 CD ir maudžia pilvą, lyg jau atėjusios mm. Jau vakar iš vakaro pradėjo maudyti, šiandien ryte atsikeliu-maudžia, galvoju, na, ankstokai man čia prasidėjo, bet nueinu į tualetą ir nieko nepamatau ant popieriaus biggrin.gif taip dabar sėdžiu ir laukiu, maudžia kaip visada prieš mm, bet labiau vieną šoną. Kitų simptomų jokių. Pasidariau testą, tai neigiamas. Lauksim, žiūrėsim. ax.gif
Atsakyti
Aš irgi laukime. Kol kas mmm nėra, nors turėjo vakar būti. Aišku, nėra mano organizmas kaip laikrodis, todėl dar niekas neaišku. Jau šį mėnesį sugadinau 3 NT, daugiau namie po ranka jų neturiu, tai lauksiu kol vėluos dar ilgiau...
Atsakyti
Linkiu visoms greitu rezultatu ;-) bigsmile.gif
Atsakyti
Aš ir sėkmytės jumis linkiu wink.gif
Pati ir su nekantrumu laukiu bus kas ar ne biggrin.gif Iki mmm dar trys d. pilvo neskauda kaip ankščiau. Už tai po O kelioms d prabėgus vis pasmazmuodavo šonus (ir taip kelias d), ko niekad gyvenime nebuvo(na, tik prieš apendiksą) blink.gif , tai truputį vilčių, kad nestuke.gif turiu, plius, jokio PMS kol kas nematyt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WannaBeWithYou: 09 sausio 2013 - 23:15
O ar labai jus ėmė miegas nėštumo pradžioje? Mane visą savaitę labai ima, žiovauju nuolat, nors jaučiuosi ryte išsimiegojusi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 01 05, 22:12)
Nzn kuo galiu pagristi, bet statistika tokia, kad kas daro hcg anksti tas persileidzia

labai jau teigiat užtikrintai... rolleyes.gif galiu paneigt tokį faktą jūsų išgalvotą... biggrin.gif nesidariau HCG ir nesivystė, o va po persileidimo iškart vėl puolėm planuot ir skaičiukai buvo 6,48 .. tongue.gif ir dabar tie 6,48 rausia stalčius... tongue.gif

Atsiprašau,kad įsiveržiau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 10, 12:25)
tongue.gif  ir dabar tie 6,48 rausia stalčius... tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti