Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(Gi.ja @ 2013 01 06, 15:54)
Antras menesiukas buvo sekmingas  ax.gif  krutine buvo kitokia. Pradzioj lb skaudejo ir kieta,o pries mmm atleido. O del pilvuko tai lygiai toks pat kaip maudimas pries mmm,nei kiek ne kitoks  smile.gif siaip jei neveluotu net ir nesuprastum:)
Tyliai dbr dziaugiuosi ir tikiuosi tvirtai isitvirtins tas mano mazylis  4u.gif

Jetau, man šiaip lygiai tas pats - jau prieš mmm lyg ir atleido tą krūtinę. Na mes irgi antras mėnuo planuojam smile.gif Dideliausios sėkmės mažyliui, kad rastų saugius namelius pilvuke thumbup.gif
Atsakyti
Dabar susimąsčiau, jei mm vėluotų ir pasirodytų jog aš laukiuosi (mm turi pasirodyti kitą savaitę), ar nieko tokio, kad išlekiu slidinėti? Ta prasme, jei į mane kažkas atsitrenktų, ar aš pargriūčiau, ar būtų kažkoks realus pavojus vaisiui? g.gif tik įdomu
Atsakyti
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 01 06, 22:29)
Dabar susimąsčiau, jei mm vėluotų ir pasirodytų jog aš laukiuosi (mm turi pasirodyti kitą savaitę), ar nieko tokio, kad išlekiu slidinėti? Ta prasme, jei į mane kažkas atsitrenktų, ar aš pargriūčiau, ar būtų kažkoks realus pavojus vaisiui?    g.gif tik įdomu

žinoma, kad pavojus butų, net jei į jus niekas neatsitrenktu. Jei itariate kad galite būti nėščia pasidarykite nt arba hcg tyrimą pries pat kelione - zinosite kaip elgtis. Jei būsite nestuke siūlyčiau pačioje pradžioje nėštumo ilsėtis pasyviai. Jei planuojate skristi lėktuvuvertetu pasitarti su gyd. Nes skrydžiai pirmame ir trečiame trimestre nerekomenduojami
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 01 05, 22:12)
Nzn kuo galiu pagristi, bet statistika tokia, kad kas daro hcg anksti tas persileidzia

blink.gif Kur čia tokia statistika yra? Jaučiat ką čia rašot? Kliedit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokšt @ 2013 01 06, 21:56)
blink.gif Kur čia tokia statistika yra? Jaučiat ką čia rašot? Kliedit  blink.gif

prie ko kraujo emimas , ir persileidimas, tikrai neturi nieko bendro ! smile.gif
Atsakyti
Sveikos vaiduokliuku ieskotojos mirksiukas.gif Jungiuosi ir as i jusu gretas... kuo daugiau skaiciau sia tema, tuo labiau neramu daresi... unsure.gif pas mane situacija tokia komplikuota sakyciau, bijau, kad nebutumem nei tycia nei netycia "papuole" biggrin.gif silpnumo akimirka leidau saviskiui daugiau nei visada ir iskart po smileysex.gif pirma mintis buvo, o kelinta mano ciklo diena???.. doh.gif Paskaiciavau, kad kaip tik ta diena mano ovuliacija, o dabar jau panikuoju ir laukiu 10 DPO cool.gif Musu seimoje jau auga viena atzala ir MB jau seniai nori antros, bet man vis netinkamas laikas buna, tai taip ir tempiu guma.. Bet dabar panikuoju (o MB aisku dziugauja), nes kazkaip ne taip jauciuosi, jau kelios dienos vis maudena pilvo apacia, pro reta sudilgcioja desini sona, pamaudzia nugara ir krutu speneliai pasidare jautrus... su pirmu, nors ir planuotu, bet jokiu ryskiu pojuciu nepamenu, o dabar galvoju ar cia tikrai kazkas ne taip ar tik fantazijos padariniai reiskiasi biggrin.gif siandien 7 DPO blush2.gif ar tik negausiu naujametinio siurprizo? rolleyes.gif nepasiruosus as dar naujam nestumui ir paniskai jo bijau, vis dar ne laikas atrodo, nors is tikruju pirmajam jau 4,5 metu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<Rebecca> @ 2013 01 07, 20:09)
Sveikos vaiduokliuku ieskotojos mirksiukas.gif  Jungiuosi ir as i jusu gretas... kuo daugiau skaiciau sia tema, tuo labiau neramu daresi... unsure.gif pas mane situacija tokia komplikuota sakyciau, bijau, kad nebutumem nei tycia nei netycia "papuole" biggrin.gif silpnumo akimirka leidau saviskiui daugiau nei visada ir iskart po smileysex.gif pirma mintis buvo, o kelinta mano ciklo diena???.. doh.gif Paskaiciavau, kad kaip tik ta diena mano ovuliacija, o dabar jau panikuoju ir laukiu 10 DPO cool.gif Musu seimoje jau auga viena atzala ir MB jau seniai nori antros, bet man vis netinkamas laikas buna, tai taip ir tempiu guma.. Bet dabar panikuoju (o MB aisku dziugauja), nes kazkaip ne taip jauciuosi, jau kelios dienos vis maudena pilvo apacia, pro reta sudilgcioja desini sona, pamaudzia nugara ir krutu speneliai pasidare jautrus... su pirmu, nors ir planuotu, bet jokiu ryskiu pojuciu nepamenu, o dabar galvoju ar cia tikrai kazkas ne taip ar tik fantazijos padariniai reiskiasi  biggrin.gif siandien 7 DPO  blush2.gif ar tik negausiu naujametinio siurprizo? rolleyes.gif nepasiruosus as dar naujam nestumui ir paniskai jo bijau, vis dar ne laikas atrodo, nors is tikruju pirmajam jau 4,5 metu wub.gif

7 dpo anksti panikuoti. prisigalvojate pozymius. tik nuo 7 dpo implantuotis gali..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 01 05, 22:12)

Nzn kuo galiu pagristi, bet statistika tokia, kad kas daro hcg anksti tas persileidzia

Na cia yra laukianciu atsakymu apie jusu "statistika", prasau paaiskinkite, bet tiesa, minejote, kad neturite kuo pagristi sios savo "statistikos". Tad gal bukite miela ir neklaidinkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(McVie @ 2013 01 08, 12:36)
Na cia yra laukianciu atsakymu apie jusu "statistika", prasau paaiskinkite, bet  tiesa, minejote, kad neturite kuo pagristi sios savo "statistikos". Tad gal bukite miela ir neklaidinkite  mirksiukas.gif

Aha aš irgi laukiu laukiu nesulaukiu rolleyes.gif
Kam tokius dalykus apskritai rašyti, gąsdinti moteris, juk yra jautrių žmonių, ypač tam tikru laikotarpiu, tai kam šitokį briedą skleisti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokšt @ 2013 01 08, 15:09)
Aha aš irgi laukiu laukiu nesulaukiu  rolleyes.gif
Kam tokius dalykus apskritai rašyti, gąsdinti moteris, juk yra jautrių žmonių, ypač tam tikru laikotarpiu, tai kam šitokį briedą skleisti  schmoll.gif

Nesirisa su logika isvis!! Kaip keliu lasu kraujo nuleidimas gali pakenkt nestumui biggrin.gif
Atsakyti
Ko jus cia uzsipuolet ta Maidenana, na suklydo zmogus ir tiek, turetumet zinoti, kad forumuose yra ne tik TIESA kaip dauguma nori galvoti, bet ir ivairiu nuomoniu ir neatitikimu :-) jei taip jautriai reaguojat i tokius dalykus tai ir nesedekit tuose forumuose, ziniu neziurekit, laikrasciu neskaitykit ir atsiribokit nuo viso pasaulio, nes mat pastoti ruosiates :-) visi mes zmones, visi mes turime teise issakyti savo nuomone, bet uzsipuolat viena zmogu/post'a ir kapojat kol nukraujuos :-D kam to reikia, ismokit atsirinkti informacija ir visiems nuo to bus tik sauniau socialiniuose tinkluose :-D ir jusu kaip tuoj tuoj pastosianciu nervai bus sveiki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Detra @ 2013 01 08, 20:20)
Ko jus cia uzsipuolet ta Maidenana, na suklydo zmogus ir tiek, turetumet zinoti, kad forumuose yra ne tik TIESA kaip dauguma nori galvoti, bet ir ivairiu nuomoniu ir neatitikimu :-)  jei taip jautriai reaguojat i tokius dalykus tai ir nesedekit tuose forumuose, ziniu neziurekit, laikrasciu neskaitykit ir atsiribokit nuo viso pasaulio, nes mat pastoti ruosiates :-) visi mes zmones, visi mes turime teise issakyti savo nuomone, bet uzsipuolat viena zmogu/post'a ir kapojat kol nukraujuos :-D kam to reikia, ismokit atsirinkti informacija ir visiems nuo to bus tik sauniau socialiniuose tinkluose :-D ir jusu kaip tuoj tuoj pastosianciu nervai bus sveiki  mirksiukas.gif

Labai pritariu, kaip tik panašiai ir norėjau rašyti smile.gif thumbup.gif
Atsakyti