Na ka pasidariau ryte NT neigiamas, o mmm dar nera, gal ir ankstokai as pagadinau NT
QUOTE(dileira* @ 2013 01 05, 16:52)
Na ka pasidariau ryte NT neigiamas, o mmm dar nera, gal ir ankstokai as pagadinau NT
O kuri dabar jums ovuliacijos diena? Aš irgi vis tikinu save, gal laukiuosi, kai gaunu neigiamą NT atsakymą ir teisinuosi, gal per anksti padariau testą Du kartus jau šį mėn. sugadinau...
QUOTE(Aurore_ @ 2013 01 05, 17:52)
O kuri dabar jums ovuliacijos diena? Aš irgi vis tikinu save, gal laukiuosi, kai gaunu neigiamą NT atsakymą ir teisinuosi, gal per anksti padariau testą Du kartus jau šį mėn. sugadinau...
Na siandien man turejo prasidet mm , bet kol kas nera ju. Siaip esu is tu kurios serga kaip laikrodis, bet rugseji buvo taip, kad savaite velavo, tai gyd paaiskino, kad tai klimato pasikeitimas itakojo. O dabar lyg nepasikeite klimatas na palauksiu iki kokio antradienio ir jei nesusirgsiu kartosiu NT
QUOTE(pusku @ 2013 01 05, 12:09)
Ar tikėtina kad po 4-5 dienų jau prasideda pykinimas ryte dėl neštumo ir ar ne per anksti naudoti neštumo testa?
Netiketina. Bet kas tas 4-5 diena? Po menamu mmm pradzios ar dpo? Po mmm imanoma, o jwigu dpo tai nebent jus genetiskai giminej i nestumo pykinima reaguojat.
QUOTE(McVie @ 2013 01 05, 12:20)
Bijau kad testas nieko nerodytu, gal tikslingiau butu hcg kraujo tyrimas po keliu dienu?
Nzn kuo galiu pagristi, bet statistika tokia, kad kas daro hcg anksti tas persileidzia
. Kadangi jau 5 nesivystantys anamnezej, tai as tik nr pasikluaunu.
QUOTE(dileira* @ 2013 01 05, 22:34)
Na siandien man turejo prasidet mm , bet kol kas nera ju. Siaip esu is tu kurios serga kaip laikrodis, bet rugseji buvo taip, kad savaite velavo, tai gyd paaiskino, kad tai klimato pasikeitimas itakojo. O dabar lyg nepasikeite klimatas na palauksiu iki kokio antradienio ir jei nesusirgsiu kartosiu NT
gal tiesiog pasikeite ciklas . Man buna 28 arba 21 diena. Kazkaip sviruojaQUOTE(Maidenana @ 2013 01 05, 22:12)
Nzn kuo galiu pagristi, bet statistika tokia, kad kas daro hcg anksti tas persileidzia
gal tiesiog pasikeite ciklas . Man buna 28 arba 21 diena. Kazkaip sviruoja
ka jus tuom norite pasakyti?
man tai nieko bendro neturintys dalykai atrodo o jei kazkam ivyksta tokie sutapimai vargu ar tai galima traktuoti kaip statistika. zinoma jei teisingai jus supratau.
QUOTE(Maidenana @ 2013 01 05, 22:12)
Netiketina. Bet kas tas 4-5 diena? Po menamu mmm pradzios ar dpo? Po mmm imanoma, o jwigu dpo tai nebent jus genetiskai giminej i nestumo pykinima reaguojat.
Na mano siand 28cd diena , niekad ilgiau nebuna na dar lauksiu kas daugiau belieka
QUOTE(Maidenana @ 2013 01 05, 22:12)
Na tikrai taip negali but, nebent tik tiesiog kazkokius tyrimus paprastai moterys darosi dazniausiai kai jaucia intuityviai kazka negero, bet tikrai kraujo tyrimas negali itakot persileidimo.
QUOTE(pusku @ 2013 01 06, 00:30)
Man paprastais žodžiais ;D 4-5 dienos praėjo po akto. Tai ar imanoma kad iškart, nei savaitei nepraėjus prasidėtu pykinimas ir jau pora rytų ar neverta pergyventi?
Manau kad tikrai net teoriskai neimanoma. Nervai cia tik
Sveikos,
Na va merginos grizau cia su gerom ziniom! Pamaciau vaiduokliuka siandiena! Velavo mmm 3 dienas ir va rezultatas o visi pojuciai tiesiog buvo kaip pries menesines. Tad merginos linkiu Jums kuo greiciau
Na va merginos grizau cia su gerom ziniom! Pamaciau vaiduokliuka siandiena! Velavo mmm 3 dienas ir va rezultatas o visi pojuciai tiesiog buvo kaip pries menesines. Tad merginos linkiu Jums kuo greiciau
QUOTE(Gi.ja @ 2013 01 06, 12:09)
Sveikos,
Sveikinu!
QUOTE(Gi.ja @ 2013 01 06, 13:09)
Sveikos,
Labai labai džiaugiuosi Kiek laiko planavot, jeigu ne paslaptis?
Man irgi dabar simptomai kaip prieš mmm, tik krūtinė tokia keistoka, lyg kitoks jausmas nei anksčiau, bet bijau suklysti. O koks pilvo skausmas jums buvo? nes man tai labai panašus kaip prieš mmm, tai gal ir ateis man jos, nors taip nenoriu...
Antras menesiukas buvo sekmingas krutine buvo kitokia. Pradzioj lb skaudejo ir kieta,o pries mmm atleido. O del pilvuko tai lygiai toks pat kaip maudimas pries mmm,nei kiek ne kitoks siaip jei neveluotu net ir nesuprastum:)
Tyliai dbr dziaugiuosi ir tikiuosi tvirtai isitvirtins tas mano mazylis
Tyliai dbr dziaugiuosi ir tikiuosi tvirtai isitvirtins tas mano mazylis