Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

Vau, bet tikrai gana ryškus vaiduokliukas thumbup.gif man kaip neišmanėlei paaiškinkit, ką reiškia tas DPO? Iš kur sužinot, koks jis?
Atsakyti
Dienos po ovuliacijos. Suzinom naudodamos ovuliacijos testus arba matuodamos bazine tempertura, apytiksliai galima nustatyti skaiciavimo metodu, pagal tai kuri ciklo diena
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 01 02, 22:50)
Dienos po ovuliacijos. Suzinom naudodamos ovuliacijos testus arba matuodamos bazine tempertura, apytiksliai galima nustatyti skaiciavimo metodu, pagal tai kuri ciklo diena

Labai ačiū smile.gif Jau kai parašėt, kad žymi ovuliacijos dieną, tada žinau visą skaičiavimą, tiesiog kartais man trumpinimai neįkertami smile.gif Na mano dabar 10-ta ovuliacijos diena, per anksti tikrinausi...
Atsakyti
Mane irgi pradzioj uzknisdavo tie trumpinimai biggrin.gif. Puse temos skaitai ir nesupranti apie ka kalba, kaip i kokia slapta bendruomene jautiesi patekes, kur kodais sneka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2013 01 02, 22:53)
Labai ačiū smile.gif Jau kai parašėt, kad žymi ovuliacijos dieną, tada žinau visą skaičiavimą, tiesiog kartais man trumpinimai neįkertami smile.gif Na mano dabar 10-ta ovuliacijos diena, per anksti tikrinausi...

as vakar pirmakart tikrinaus kai 11dpo buvo, tai labai jau imatomas buvo, manau ir 10 diiena butu parodes
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 01 02, 22:24)
user posted image Ikeliu:) 12DPO

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aš tai čia jau nebevaiduoklį matau bigsmile.gif biggrin.gif čia jau tikras teigiamas thumbup.gif sveikinimai nestuke.gif thumbup.gif man ryt ir bus 12DPO, tai ir aš pabandysiu.... ax.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
gerai jums, kad žinot kada mmm vėluoja. Pas mane ciklas super nereguliarus (mm būna kas 3-4 mėn) tai baigiu paranojikė pasidaryt, nes vis atrodo, kad tai vieną tai kitą nėštumo požymį jaučiu... doh.gif
Atsakyti
Och testas padarytas, neigiamas atsakymas gautas...
o bet taciau tie pilvo mauduliai niekur nedingsta ir apspangimas nedinsta ir krutine toliau sekmingai skauda. tai gal pasirodys raudonoji armija...
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 01 02, 21:08)
Mane irgi pradzioj uzknisdavo tie trumpinimai biggrin.gif. Puse temos skaitai ir nesupranti apie ka kalba, kaip i kokia slapta bendruomene jautiesi patekes, kur kodais sneka. biggrin.gif

man ir tas pats buvo , bet dbr jau perpratau visus trumpinimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2013 01 02, 22:53)
Na mano dabar 10-ta ovuliacijos diena, per anksti tikrinausi...

implantacija ivyksta 7-10 dpo. ta pacia sekunde kai kleckas implantuojasi, pradeda sparciai gamintis HCG, kuris butent ir yra ta antroji laukiama juostele. pats jautriausias NT, 10 miu, jau parodytu vos vos iziurima vaiduokli. o 11 dpo parodytu jau ir paprastas is vaistines, ten jie nera tokie jautrus, 20-25 miu/ml. Tad, gali siandien drasiai gadintis. as visada pradedu 10 dpo ir niekada NT nera apgaves.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 01 03, 11:55)
implantacija ivyksta 7-10 dpo. ta pacia sekunde kai kleckas implantuojasi, pradeda sparciai gamintis HCG, kuris butent ir yra ta antroji laukiama juostele. pats jautriausias NT, 10 miu, jau parodytu vos vos iziurima vaiduokli. o 11 dpo parodytu jau ir paprastas is vaistines, ten jie nera tokie jautrus, 20-25 miu/ml. Tad, gali siandien drasiai gadintis. as visada pradedu 10 dpo ir niekada NT nera apgaves.

Labai ačiū už atsakymą. O geriausia rytinis šlapimas? Labai jis skiriasi nuo dieninio? Nes kažkaip vis per pietus tikrinuosi blush2.gif
Atsakyti
Pas mane is BT aiskiai matesi kada implantacija ivyko, tai 10 jautrumo testas labai labai blanku vaiduokliuka parode trecia diena po implantacijos, tai buvo 11DPO. Man vaiduokli rode ir rytinis ir vakarinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 03 sausio 2013 - 11:21