Na anereguliarios menesines ir ilgi ciklai daug kam pasitaiko, bet manau tikrai vertetu testa pasidaryt
QUOTE(starrgirl @ 2013 01 01, 21:44)
Nesijaudink,nėra dėl ko Mes su MB kartu jau 7 metus, visą laiką saugojomės,o lapkritį pastojau per pirmąjį planavimo ciklą Tik aš nenaudojau nei KT nei KŽ ir t t.
Smagu girdėti tokias istorijas, jos dažnai įkvepia, kad viskas bus gerai Mes irgi 7 metus kartu, planuojam dar tik antras ciklas. Na kol kas krūtinėje tik labai keistas jausmas, ne toks kaip būdavo prieš mėnesines - tokia papilnėjusi, kietoka ji atrodo ir tempimas nemažas atsirado. Bet reikia išlaukti, kada mėnesinės turėtų prasidėti - žiūrėsiu ar vėluoja ar ne
QUOTE(Aurore_ @ 2013 01 02, 12:50)
Smagu girdėti tokias istorijas, jos dažnai įkvepia, kad viskas bus gerai Mes irgi 7 metus kartu, planuojam dar tik antras ciklas. Na kol kas krūtinėje tik labai keistas jausmas, ne toks kaip būdavo prieš mėnesines - tokia papilnėjusi, kietoka ji atrodo ir tempimas nemažas atsirado. Bet reikia išlaukti, kada mėnesinės turėtų prasidėti - žiūrėsiu ar vėluoja ar ne
Nuoširdžiai linkiu mmm nesulaukti Deja mūsų istorija baigėsi liūdnai,nesivystė.. Greitai planuosim vėl
Noriu pasigirti. Ne, ne teigiamu NT... Ką tik iš Eurovaistinės Nusipirkau mandrą NT, instrukcijoj rašo ,,kadangi testas yra labai jautrus, jis gali parodyti net ir labai nedidelį hCG kiekį, per kelias pirmąsias nėštumo dienas" Nusipirkau, kad turėčiau... Bet manau kad jau iš ryto užeis užtemimas ir bus suvartotas
Sveikutes jau senai skaitineju ir vis nedrystu parasyti mes jau 6men kaip bandom bet vis nusiviliam nes nt nuolat vienas ir labai ryskus bruksniukas. Si men jau labai vyliausi geru naujienu nes ir pozymiai rodos visi bet vel ta ryski viena juostele. siandien ar ryt jau turetu pasirodyti mmm bet labai nelaukiu. niekad nesimatavau bt bet siandien nesusilaikiau ji buvo 36.8 ar neperauksta jei mmm jau ant nosies? beje niekada nejausdavau tu dienu kai ov si men tos dienos buvo tragiskos skaudejo pilvo apacia pykino net valgyt negalejau, tai pirma kart supratau kas yra ov bet juk taip norisi
Sveikos, mano NT vakar parode gana rysku vaiduokli:) Nieko nejauciu apart pilvo maudimo
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 01 02, 14:38)
Sveikos, mano NT vakar parode gana rysku vaiduokli:) Nieko nejauciu apart pilvo maudimo
ikelk ivertinsim kada mm turi buti ?
O kažin ar visada po implantacijos pasirodo kraujo/tepliojimo?..
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 01 02, 16:42)
O kažin ar visada po implantacijos pasirodo kraujo/tepliojimo?..
Ne visada, man nebuvo nieko panasaus i krauja, nors is BT tai aiskiai maciau kada implantacija ivyko. O testuku tai netikiu, vis tiek man atrodo nestumo hormonas tik po implantacijos gamintis pradeda, ar ne? O ir kiti testai po implantacijos jau po keliu dienu parodo vaiduokli.
O del BT, tai reikia lyginimo budu ziuret is vienos temperaturos neimanoma nieko pasakyt. 36,8 butent tokia per viduri temperatura, kuri gali but ir nestumo metu (man laikes 36.9-36,8 kai pirmus vaiduoklius pamaciau) ir gali jau but bekrentanti, nes kitom ir virs 37 uzkyla
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 01 02, 16:03)
Noriu pasigirti. Ne, ne teigiamu NT... Ką tik iš Eurovaistinės Nusipirkau mandrą NT, instrukcijoj rašo ,,kadangi testas yra labai jautrus, jis gali parodyti net ir labai nedidelį hCG kiekį, per kelias pirmąsias nėštumo dienas" Nusipirkau, kad turėčiau... Bet manau kad jau iš ryto užeis užtemimas ir bus suvartotas
Labai pažįstamas jausmas
Papildyta:
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 01 02, 16:38)
Svajoju aš bent apie vaiduokliuką
QUOTE(Aurore_ @ 2013 01 02, 20:25)
Aš prisidedu prie svajojančių, bet deja jokių išskirtinių nėštumo požymių nejaučiu...
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 01 02, 17:08)
ikelk ivertinsim kada mm turi buti ?
Ikeliu:) 12DPO