Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(*KaraLinda* @ 2012 12 16, 22:17)
tai jai mmm buvo , labai abejociau kad laukiese ..
Papildyta:

mazai tiketina kad tokia bus , bet kai kurie dalykai neramina , pykinimas penktadieni ir gan stiprus , jai jau begau i tulika ziaugcioti.. snd nakty puikiai isi miegojau bet diena vel luzau .. doh.gif krutine jautri kazkiek . bt nematuoju sy menesi .. smile.gif

Pirmiausia linkiu kantrybės 4u.gif Ir kad ji būtų apvainikuotų kuo geriausiais rezultatais 4u.gif O pykinti, skaičiau, kai kurias gali net nuo pastojimo dienos smile.gif
Atsakyti
Norejau ir as jungtis prie jusu pasiskusti mm pozymiais ir vel nusivylimu, kad teks laukti kito ciklo, bet stirpiai persalau ir reikejo vaistu, tai nusprendziau kazkodel pasidaryti nt, kad butu ramiau... ir ka jus manot, aiskiausios dvi juosteles!!!!! tai dabar sedziu sirgdama ir laiminga, nes daktare uzdraude bet kokius vaistukus nestumo pradzioje. siunciu visoms kaledini virusiuka nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(mimyte85 @ 2012 12 17, 18:56)
Norejau ir as jungtis prie jusu pasiskusti mm pozymiais ir vel nusivylimu, kad teks laukti kito ciklo, bet stirpiai persalau ir reikejo vaistu, tai nusprendziau kazkodel pasidaryti nt, kad butu ramiau... ir ka jus manot, aiskiausios dvi juosteles!!!!! tai dabar sedziu sirgdama ir laiminga, nes daktare uzdraude bet kokius vaistukus nestumo pradzioje. siunciu visoms kaledini virusiuka nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

sveikinimai dideliausi ir sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimyte85 @ 2012 12 17, 19:56)
Norejau ir as jungtis prie jusu pasiskusti mm pozymiais ir vel nusivylimu, kad teks laukti kito ciklo, bet stirpiai persalau ir reikejo vaistu, tai nusprendziau kazkodel pasidaryti nt, kad butu ramiau... ir ka jus manot, aiskiausios dvi juosteles!!!!! tai dabar sedziu sirgdama ir laiminga, nes daktare uzdraude bet kokius vaistukus nestumo pradzioje. siunciu visoms kaledini virusiuka nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Sveikinu,aukit sveiki 4u.gif
Atsakyti

Vat, koks netikėtas stebuklas tave aplankė thumbup.gif thumbup.gif nestuke.gif thumbup.gif ačiū už virusiuką ax.gif gaudau bigsmile.gif
Atsakyti

wow thumbup.gif Kokios fantastiškos naujienos!!! thumbup.gif Didžiausi sveikinimai 4u.gif Aukit ir stiprėkit drinks_cheers.gif P.S. Virusiuką tai pagriebsiu vieną blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,mano situacija: paskutinius kelis men. mm budavo 24CD,o va siandien 28 o dar nesulaukiu,vakar staiga sukilo temperatura,gerkle skauda,kaulus lauzo,BT siandien ryte buvo 37.5(keistai didele gal..),siaip reguliariai nematuoju.Siaip noriu iskelti toki klausima: kiek dienu po O turi praeiti iki mm ? Kiek teko skaityti tai 14,ar gali ir daugiau..? NT daryti nenoriu dar,bijau neigiamo atsakymo..Krutine nejautri,bet sunki.
Atsakyti
QUOTE(geguze10 @ 2012 12 19, 20:23)
Sveikos,mano situacija: paskutinius kelis men. mm budavo 24CD,o va siandien 28 o dar nesulaukiu,vakar staiga sukilo temperatura,gerkle skauda,kaulus lauzo,BT siandien ryte buvo 37.5(keistai didele gal..),siaip reguliariai nematuoju.Siaip noriu iskelti toki klausima: kiek dienu po O turi praeiti iki mm ? Kiek teko skaityti tai 14,ar gali ir daugiau..? NT daryti nenoriu dar,bijau neigiamo atsakymo..Krutine nejautri,bet sunki.

Po O mm ateina po 10-16 dienų. Bet dėl įvairių sutrikimų gali užtrukti ilgiau, arba jei tas sutrikimas yra nėštumas, tai jos gali ir visai nepasirodyti gana ilgą laiką biggrin.gif O kada jau nebijosit daryti NT siūlyčiau pasidaryti, jau tikrai turėtų rodyti smile.gif
Keistai aukšta BT temperatūra gali būti dėl nėštumo arba dėl ligos, jei įtariat, kad tai liga ir progresuotų, ketintumėt gerti vaistus- būtinai turite pasidaryti NT smile.gif Manau geriau bet kokia tiesa negu nežinomybė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokšt: 19 gruodžio 2012 - 20:33
Sveikos mamytės/merginos 4u.gif

Ovuliacija man buvo šio mėnesio 2-3 dieną,spėjau pagal gleives nes buvo labai tąsios ir jų daug,ir pilvuką maudė. Mėnesinėmis visada susirgdavau kiekvieno mėnesio 15-16 dieną,o dabar jau 22 diena. NIEKADA dar man taip nebuvo,NIEKADA nebuvo vėlavusios tiek laiko,jau beveik savaitė. Iš pradžių kaltinau žvakutes nuo pienligės,bet visiuose forumuose merginos tikino kad nuo negali nei vėluoti nei dingti.

NT dariausi trečiadienį -neigiamas.Ir va šiandien dariausi taip pat - neigiamas. verysad.gif

Požymių nežinau gal ir keli yra,bet čia jie kaip ir prieš mėnesines gali būti,bet parašysiu vistiek : mieguistumas,jau senai nemiegu pietų,o dabar tiesiog sujima miegas labai. Noriu labai daug arbatos,ne kitų skysčių o arbatos,kažkoks nesveikas noras.Dėl maisto tai noriu tai to tai ano,marinuoto agurkėlio ant šokolado kaip sakoma. biggrin.gif Kartais galva sukasi.Ir krūtinė nežinau prieš tas dieneles kai turėjo būti mmm buvo jautrūs speneliai ir pati krūtinė,dabar speneliai jautrūs bet nebe taip ir krūtinė tokia pilna.

Ar gali būti dar per anksti testui? Jai ne,tai kur mano mmm. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 12 22, 12:15)
Sveikos mamytės/merginos  4u.gif

Ovuliacija man buvo šio mėnesio 2-3 dieną,spėjau pagal gleives nes buvo labai tąsios ir jų daug,ir pilvuką maudė. Mėnesinėmis visada susirgdavau kiekvieno mėnesio 15-16 dieną,o dabar jau 22 diena. NIEKADA dar man taip nebuvo,NIEKADA nebuvo vėlavusios tiek laiko,jau beveik savaitė. Iš pradžių kaltinau žvakutes nuo pienligės,bet visiuose forumuose merginos tikino kad nuo negali nei vėluoti nei dingti.

NT dariausi trečiadienį -neigiamas.Ir va šiandien dariausi taip pat - neigiamas.  verysad.gif

Požymių nežinau gal ir keli yra,bet čia jie kaip ir prieš mėnesines gali būti,bet parašysiu vistiek : mieguistumas,jau senai nemiegu pietų,o dabar tiesiog sujima miegas labai. Noriu labai daug arbatos,ne kitų skysčių o arbatos,kažkoks nesveikas noras.Dėl maisto tai noriu tai to tai ano,marinuoto agurkėlio ant šokolado kaip sakoma.  biggrin.gif Kartais galva sukasi.Ir krūtinė nežinau prieš tas dieneles kai turėjo būti mmm buvo jautrūs speneliai ir pati krūtinė,dabar speneliai jautrūs bet nebe taip ir krūtinė tokia pilna.

Ar gali būti dar per anksti testui? Jai ne,tai kur mano mmm.  verysad.gif

O nenori HCG tyrimo pasidaryti? smile.gif Ramu bus smile.gif LInkiu buti nestuke.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 12 22, 11:27)
O nenori HCG tyrimo pasidaryti? smile.gif Ramu bus smile.gif LInkiu buti  nestuke.gif  wink.gif

Tai vat kad aš ne lietuvoje gyvenu,buvau nuėjusi vieną kartą pas daktarus čia,sakau gal galit man kraujo tyrimą padaryti (nes mmm buvo tik 3 dienas,tokios atrodo tik tepė,prisiskaičiau kad gali būti nėštumas kad yra ) tai man sako mes tokių nedarom,davė nėštumo testą,sako nueik į wc padarysi ir atneši,žodžiu.

Į lietuvą gryšiu tik sausio 4-5 dienom,jai iki to laiko nebus mmm,tada darysiuos HCG.
Atsakyti
As keistokai jauciuosi si menesi. Kokia savaite strenas gele (ir dabar siek tiek), anksciau tap budavo max viena dvi dienas po O. Taip gele, kad galvojau jog jau perpute. Tempia pilva, nemlonu razytis, gulet issitiesus stipriai, garbanojausi uzvakar plaukus rankas pakelus, tai taip silpna pasidare, kad vos nenualpau. Keisciausia, kad siandien ir vakar visi dantys iskelti, skauda kramtyt. Dabar 10-11 diena po O. Siandien darytuose testuose matosi vos iziurimas seselis, bijau net dar galvot kad tai vaiduokliukas, nes testai 10 jautrumo ir tas seseliukas vos vos iziurimas, nt neaisku ar tikrai yra ar vaidenasi. Laukiu greiciau kol suzinosiu. Neramina kad ima jausmas grynai kaip pries mmm, kruti skauda tik viena kaip ir visada pries mmm ir gal net maziau. Pora pasktiniu menesiu liuteinine faze truko tik 12 dienu, tai gal jau greit paaiskes viskas, bijau neigiamo rezultato, nes labai daug vilcu ideta i si menesi
Atsakyti