QUOTE(ramiii25 @ 2012 11 15, 20:18)
Suzibejo ..
taip visada buna kai lb lauki ir be galo nori ir neiseina..pradedi jausti visus pozymius ir se parsivelka mmm,kad jas kur velniai nunestu ..o kiek laiko jau bandai pastoti ?mes dar tik antra cikla bandom,tikiuos pasiseks si karta..man dar tik kelios dienos po ovuliacijos ir nuolatos galvoju ar pavyks si karta ar ne,lb bijau prisisvajoti,kad poto netektu skaudziai nusivilti ..
taip visada buna kai lb lauki ir be galo nori ir neiseina..pradedi jausti visus pozymius ir se parsivelka mmm,kad jas kur velniai nunestu ..o kiek laiko jau bandai pastoti ?mes dar tik antra cikla bandom,tikiuos pasiseks si karta..man dar tik kelios dienos po ovuliacijos ir nuolatos galvoju ar pavyks si karta ar ne,lb bijau prisisvajoti,kad poto netektu skaudziai nusivilti ..
jau planuojam 6 menesius is eiles. Pirmus kartus prisigalvodavau, bet neimdavau i galva. Galvodavau juk neisejo tik pirma ar antra karta. O kai dabar pagalvoju kad neisejo jau 6 karta, tai norisi verkti krokodilo asaromis...... apima konkreti neviltis. Toks jausmas kad niekada nesusilauksiu.
Kitai savaitei uzsirasiau pas gine., gal ka nors patars. Pamenu pries kokius 6 metus buvau pas viena ginek. apziurejusi mane pasake ,,esi tikra moteris" ji turejo omeny, kad man tik reikia panoreti ir pastosiu.