Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(starrgirl @ 2012 12 16, 20:49)
o aš manau,kad tau buvo implantacija  4u.gif

4u.gif tikiuosi, labai tikiuosi ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2012 12 16, 21:50)
4u.gif tikiuosi, labai tikiuosi  ax.gif Ačiū  4u.gif

Belieka laukt gerų naujienų blush2.gif Iš visos širdies to linkiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2012 12 16, 20:50)
as irgi taip pamaniau .  smile.gif na reikia tiketis geriausio .. mirksiukas.gif

Ačiū, mergaitės! 4u.gif Ačiū, kad padedate neužgesti vilčiai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(starrgirl @ 2012 12 16, 20:51)
Belieka laukt gerų naujienų  blush2.gif Iš visos širdies to linkiu  thumbup.gif

Gal vis tiek bus Kalėdinis stebuklas, jei ne šį ciklą, tai kitą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2012 12 16, 21:04)
Nebandžiau, nes turiu nuojautą, kad greit ateis mm  unsure.gif Praeitą ciklą iššvaisčiau beveik visus savo NT  biggrin.gif Liko tik vienas, tai palauksiu dar keletą dienelių ir jei mm neateis tada darysiu.

Migluže, tikiuosi, kad tavo nuojauta dėl mmm tave labai apgaus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2012 12 16, 21:06)
as lygiai ta paty padariau praita menesi , visus saunaudojau speceliai kad nebetureciau ir nesidaryciau anksciau laiko .. biggrin.gif dbr turiu tik viena , brangu . Tai lauksiu mm dienos , kuri bus treciadieni biggrin.gif lb jau knieti man .. biggrin.gif

Laikau kumščius, kad trečiadienis būtų pati įsimintiniausia ir džiaugsmingiausia diena drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 16, 21:07)
Migluže, tikiuosi, kad tavo nuojauta dėl mmm tave labai apgaus  thumbup.gif
Laikau kumščius, kad trečiadienis būtų pati įsimintiniausia ir džiaugsmingiausia diena  drinks_cheers.gif

Būčiau labai laiminga, jei nuojauta apgautų blush2.gif
KaraLinda, jungiuosi prie jurgituxg ir laikau kumščius dėl trečiadienio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2012 12 16, 20:24)
Kaip suprantu mm nėra? Kelinta dabar ciklo diena?

mm buvo lapkričio 4d ir gruodžio 6. Krūtinės neskauda, nepykina. Bet savijauta kažkokia kvaila, todėl ir abejoju.
Atsakyti
QUOTE(versaciuks @ 2012 12 16, 20:13)
mm buvo lapkričio 4d ir gruodžio 6. Krūtinės neskauda, nepykina. Bet savijauta kažkokia kvaila, todėl ir abejoju.

tai jai mmm buvo , labai abejociau kad laukiese ..
Papildyta:
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 16, 20:07)
Migluže, tikiuosi, kad tavo nuojauta dėl mmm tave labai apgaus  thumbup.gif
Papildyta:

Laikau kumščius, kad trečiadienis būtų pati įsimintiniausia ir džiaugsmingiausia diena  drinks_cheers.gif

mazai tiketina kad tokia bus , bet kai kurie dalykai neramina , pykinimas penktadieni ir gan stiprus , jai jau begau i tulika ziaugcioti.. snd nakty puikiai isi miegojau bet diena vel luzau .. doh.gif krutine jautri kazkiek . bt nematuoju sy menesi .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(versaciuks @ 2012 12 16, 21:13)

Na, jei buvo mm, tai ir aš nemanau, kad laukiesi. Reikėtų kreiptis į gydytoją, gal kokios kitos problemos tą keistą savijautą sukelia.
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2012 12 16, 21:17)
pykinimas penktadieni ir gan stiprus , jai jau begau i tulika ziaugcioti.. snd nakty puikiai isi miegojau bet diena vel luzau .. doh.gif krutine jautri kazkiek . bt nematuoju sy menesi .. smile.gif

Gal pykinimas nuo tų antibiotikų g.gif nors turbūt jų jau nebegeri. Jei mm trečiadienį, tai gal pykinimas penktadienį būtų kiek ankstokas g.gif Nors esu skaičiusi, kad pykinti gali pradėti labai anksti. Gausi apsišarvuoti kantrybe ir laukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2012 12 16, 20:23)
Na, jei buvo mm, tai ir aš nemanau, kad laukiesi. Reikėtų kreiptis į gydytoją, gal kokios kitos problemos tą keistą savijautą sukelia.
Papildyta:

Gal pykinimas nuo tų antibiotikų  g.gif nors turbūt jų jau nebegeri. Jei mm trečiadienį, tai gal pykinimas penktadienį būtų kiek ankstokas  g.gif Nors esu skaičiusi, kad pykinti gali pradėti labai anksti. Gausi apsišarvuoti kantrybe ir laukti  biggrin.gif

o kas daugiau ir belieka ..
Nebesureiksminu sito is tikruju lb . Ne pirmas ir ne antras menesis laukimo , jau ipratau . prie nusivylimo .
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2012 12 16, 21:35)
Nebesureiksminu sito is tikruju lb . Ne pirmas ir ne antras menesis laukimo , jau ipratau . prie nusivylimo .

Ir aš įpratusi prie nusivylimo verysad.gif Bet vis tiek sunku verysad.gif Nė pati nesuprantu iš kur dar turiu vilties, kai tiek nesėkmingų ciklų buvo doh.gif
O kiek laiko jūs planuojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglužė: 16 gruodžio 2012 - 21:58
QUOTE(Miglužė @ 2012 12 16, 20:55)
Ir aš įpratusi prie nusivylimo  verysad.gif Bet vis tiek sunku  verysad.gif Nė pati nesuprantu iš kur dar turiu vilties, kai tiek nesėkmingų ciklų buvo  doh.gif
O kiek laiko jūs planuojat?

jau du metai sad.gif bet per tus du metus , turejau negimdini nestuma, pasalino kiausintaki viena , paskui pastojau greit , bet ivyko ankstyvas persileidimas .. o dbr nieko .. verysad.gif dar cistu atsirado aplink kiausides.. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2012 12 16, 22:13)
jau du metai sad.gif bet per tus du metus , turejau negimdini nestuma, pasalino kiausintaki viena , paskui pastojau greit , bet ivyko ankstyvas persileidimas .. o dbr nieko ..  verysad.gif dar cistu atsirado aplink kiausides.. doh.gif  verysad.gif

Sulauksit savo stebukliuko, pamatysit 4u.gif
Ir mes beveik 2 m. bandom, visai nieko nebuvo užkibę. Dabar pradėjom maratoną tyrimų unsure.gif
Šitas ciklas vėl nesėkmingas, sulaukiau mm verysad.gif Bent jau NT šį mėnesį nesugadinau biggrin.gif
Atsakyti