Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(Mufa @ 2012 12 14, 09:27)
Sveikos mergaites  4u.gif Pasidalinsiu savo dziaugsmais. Ogi  pasidariau siandien NT ir ziuriu II ryskus ryskus pagaliukai, negaliu patiket kad as  nestuke.gif. Po 11men. bandymo sulaukem  blush2.gif Toks dziaugsmas, linkiu visoms sio Kaledinio stebuklo mergaites  4u.gif

labia džiugios žinios thumbup.gif 4u.gif sveikinimai dideliausi thumbup.gif kad kuo daugiau tokių naujienų šiame forume thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufa @ 2012 12 14, 06:27)
Sveikos mergaites  4u.gif

Oi kokios grazios naujienos wub.gif wub.gif wub.gif Ir koks didelis stebukliukas Jums atiteko dovanu nuo Kaledu Senelio nestuke.gif wub.gif wub.gif
Siuskit ir mums virusiuka ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites  4u.gif Pasidalinsiu savo dziaugsmais. Ogi  pasidariau siandien NT ir ziuriu II ryskus ryskus pagaliukai, negaliu patiket kad as  nestuke.gif. Po 11men. bandymo sulaukem  blush2.gif Toks dziaugsmas, linkiu visoms sio Kaledinio stebuklo mergaites  4u.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pati geriausia Kalėdinė dovana wub.gif
Atsakyti
Siunčiu virusiuka Jums visoms Kalėdų proga 4u.gif Geriausia mano Kaledine dovana nestuke.gif Visoms tokiu dovaneliu Mergaites Linkiu 4u.gif
Atsakyti

woohoo! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufa @ 2012 12 14, 16:27)
Siunčiu virusiuka Jums visoms Kalėdų proga  4u.gif  Geriausia mano Kaledine dovana  nestuke.gif  Visoms tokiu dovaneliu Mergaites Linkiu 4u.gif

Griebiu vieną virusiuką 4u.gif Kadangi man O nusimato per pačias Kūčias, gal stebuklingos šventės atneš laimę ax.gif
Atsakyti
Sveikutės!!!
Sveikinu visas sulaukusias kalėdinio stebuklo!!! bigsmile.gif nestuke.gif
Būtų šaunu, jei ir aš suspėčiau į šį traukinį ax.gif
O, jei netyčia ir nespėčiau, labai tikrai nenusiminsiu schmoll.gif
Planuosime su likusiomis mergaitėmis toliau bigsmile.gif

Dabar prie reikalo...
Gal žinotė, kiek laiko gali trukti implantacinis tepliojimas? g.gif

Atsakyti
QUOTE(mamukas84 @ 2012 12 15, 17:24)
Gal žinotė, kiek laiko gali trukti implantacinis tepliojimas?  g.gif

nei kiek. man netruko nei kiek. lasas sviezaus kraujo isbego ir tuom visi tie implantaciniai kraujavimai pasibaige. vienas lasas viena karta ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(mamukas84 @ 2012 12 15, 17:24)
Dabar prie reikalo...
Gal žinotė, kiek laiko gali trukti implantacinis tepliojimas?  g.gif

Man dvi dienas šiek tiek rusvai patepliojo ir viskas smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaip manot ar nėštumo testas praėjus 7sav. po galimo pastojimo dar gali nerodyti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(versaciuks @ 2012 12 16, 17:57)
Sveikutės, kaip manot ar nėštumo testas praėjus 7sav. po galimo pastojimo dar gali nerodyti ? smile.gif

tikrai jau turetu rodyti .. jai veluoja mmm, nueik pas gine , ir tada viskas bus aisq mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(versaciuks @ 2012 12 16, 18:57)

Gali JAU nerodyti, nes jei nuo pastojimo praėjo 7 savaitės, tai tikėtina, kad HCG kiekis per didelis ir testas neberodo. Manau reikėtų keliauti pas gydytoją.
Atsakyti