QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 13, 00:00)
Sutinku, kad per pati procesa jau ne tas galvoje. Tik, manau, svarbu, kad ND paskatintu ne pirma mintis "o, man vaisingos dienos", bet "o, as noriu savo vyro... beje, kaip tik ir vaisingos dienos"
Na, tikiuosi mano minti supratote
Turbut ne veltui sakoma, kad daug poru pastoja, kai maziausiai to tikisi ar apie tai negalvoja. Aisku, cia ne taisykle, kad ir kiek galvotum ar ne, biologija yra biologija. Bet atsipalaidavimas nepakenks
Mintis kontroliuoti yra sunku. Ir jeigu pora natūraliai pripratusi mylėtis, tarkime, savaitgaliais, žaidimai šiokią dieną bus, žinoma, išprovokuoti ne spontaniško geismo, o skaidrių gleivių ar kitų ovuliacijos požymių. Bet kol tas geismas neužtrunka atsirasti, lydėdamas "grafiką" - tol problemos nematyčiau tame.
Man asmeniškai visi raginimai atsipalaiduoti kėlė tik dar didesnę įtampą, nes atsipalaidavimo paštu neužsisakysi. Ir kai šnekama, kad pastojimui reikia atsipalaidavimo - tai įsitempusiai ir pavargusiai porai skamba kaip nuosprendis.
Atsipalaidavimas, aišku, nepakenkia, bet ir įsitempimas bei galvojimas apie vaisingas dienas - taip pat nepakenkia. Kaip kas moka - taip šoka. svarbiausia, kad vienaip ar kitaip dauguma porų pasiekia tikslo - kas atsipūtę, kas atvirkščiai, per kruopštų planavimą.
Beje, pasakysiu, kad post-factum, jau pastojus, ima atrodyti, kad štai būtent tą ciklą visai neberūpėjo pastojimas... Ja ja, 14 mėn. prieš tai rūpėjo, ir štai tą vienintelį ciklą - nebe. Tačiau save apgauti labai lengva, kai kalbama ape praeities išgyvenimus.