Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 12, 20:28)
Tik teko girdėti ne vieną atvejį, kai gydytojai neduoda siuntimų tyrimams be metų ar net dviejų nesėkmingo planavimo. Va čia tai nesąmonė...  schmoll.gif

Man irgi teko girdėti, kad be metų netiria, nors kažkodėl manau, kad bent kažkiek tyrimų padarys, turint galvoje, kad visi jie mokami biggrin.gif (net poliklinikoje). Aš pati pradėjau šį mėnesį tirtis, pinigai tirpsta greitai, nu bet mums jau būtinai reikia, nes ilgai planuojam
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2012 12 12, 21:48)
Man irgi teko girdėti, kad be metų netiria, nors kažkodėl manau, kad bent kažkiek tyrimų padarys, turint galvoje, kad visi jie mokami  biggrin.gif (net poliklinikoje). Aš pati pradėjau šį mėnesį tirtis, pinigai tirpsta greitai, nu bet mums jau būtinai reikia, nes ilgai planuojam

Visada galima truputį pagudrauti. Juk kas ten žino, kiek iš tikrųjų planuojama smile.gif O jums linkiu, kad viskas greitai baigtųsi II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 12, 20:52)
Visada galima truputį pagudrauti. Juk kas ten žino, kiek iš tikrųjų planuojama  smile.gif O jums linkiu, kad viskas greitai baigtųsi II  4u.gif

Būtent, pagudrauti tikrai galima biggrin.gif Ačiū, už palinkėjimą 4u.gif labai norisi II ax.gif
Atsakyti
Saunuoles mergaites, kad judate tikslo link bigsmile.gif 4u.gif
siaip man nei vienas daktaras nepasake, kad kazko nedarys ar neduos siuntimo mirksiukas.gif as moku pinigus, tai mano ir taisykles lotuliukas.gif atejau prisiskaiciusi ir emiau tirtis pradedant nuo savo hormonu, skydliaukes. Gine paziures kaip auga foliukai, ar vyksta ovuliacija ir pan., vyro turtas tiriamas be jokiu siuntimu, tad pradzia nebus sudetinga :-) o beje, galima pasakyti jog planuojate jau pusmeti ar metus, juk jie nezino kaip yra is tiesu :-) as viska tyriausi grybo g. Su savo sveikatos draudimu, nu nerealus ten gydytojai ta prasme, kad prigalvoja simptomu tokiu, kad apmoketu draudimas, iranga naujausia, viskas greitai ir kokybiskai - daug pinigeliu sutaupiau mirksiukas.gif kartais apsimesti durneliu labai apsimoka, ypac kai kainos uz nevaisigumo tyrimus ir gydyma yra zveriskos! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 12, 21:47)
Jūs mane ne taip supratote. Pati ir matuoju, ir skaičiuoju. Ir tai labai gerai, daug apie save sužinojau. Tiesiog norėjau pasakyti, kad susitelkiant tik į skaičiavimus, O sekimus, BT matavimus, vaikelio laukimas tampa darbu. Mylėtis reikia todėl, kad mylite vienas kitą, o ne todėl, kad OT parodė teigiamą. Tą norėjau pasakyti smile.gif Ir atsiprašau, jeigu jums trukdo, kad skaitau forumą  4u.gif  Be to, nepradėjau aš tik dabar mylėtis be apsaugos. Ne pirmą ciklą bandome susilaukti vaikelio. Nepavyksta. Linkiu visoms, kad džiaugsmas aplankytų kuo greičiau.  4u.gif

Pritariu, bet ar tikrai manote, kad kažkam tas planavimas pavirsta darbu konkrečiai mylėjimosi metu? Juk mylimo žmogaus glėby vienaip ar kitaip užvaldo visiškai kitos emocijos, ir galvoti apie savo BT,OT,ND ir TA sekso metu tiesiog techniškai neįmanoma. Jeigu pora gali mylėtis mechaniškai - čia jau santykių, o ne planavimo problema.

Man pavyko pastoti tris kartus būtent per metodišką mylėjimąsi vaisinomis dienomis, ir ta "metodika" intymų gyvenimą tik praturtino. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 12 12, 22:38)
Pritariu, bet ar tikrai manote, kad kažkam tas planavimas pavirsta darbu konkrečiai mylėjimosi metu? Juk mylimo žmogaus glėby vienaip ar kitaip užvaldo visiškai kitos emocijos, ir galvoti apie savo BT,OT,ND ir TA sekso metu tiesiog techniškai neįmanoma. Jeigu pora gali mylėtis mechaniškai - čia jau santykių, o ne planavimo problema.

Man pavyko pastoti tris kartus būtent per metodišką mylėjimąsi vaisinomis dienomis, ir ta "metodika" intymų gyvenimą tik praturtino.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Sutinku, kad per pati procesa jau ne tas galvoje. Tik, manau, svarbu, kad ND paskatintu ne pirma mintis "o, man vaisingos dienos", bet "o, as noriu savo vyro... beje, kaip tik ir vaisingos dienos" biggrin.gif Na, tikiuosi mano minti supratote mirksiukas.gif Turbut ne veltui sakoma, kad daug poru pastoja, kai maziausiai to tikisi ar apie tai negalvoja. Aisku, cia ne taisykle, kad ir kiek galvotum ar ne, biologija yra biologija. Bet atsipalaidavimas nepakenks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 12, 21:52)
Visada galima truputį pagudrauti. Juk kas ten žino, kiek iš tikrųjų planuojama  smile.gif O jums linkiu, kad viskas greitai baigtųsi II  4u.gif

As irgi pagudravau:) dabar tik echoskopija padare, o sake jei iki pavasario nepastosiu sius jau toliau tirtis del nevaisingumo
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2012 12 13, 11:13)
As irgi pagudravau:) dabar tik echoskopija padare, o sake jei iki pavasario nepastosiu sius jau toliau tirtis del nevaisingumo

Na, aš dar galvoju, ar gudrauti g.gif Paklausiu, kokius dabar tyrimus gali padaryti, kokius reiktų vėliau, jei dar nepavyktų pastoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 13, 00:00)
drinks_cheers.gif Sutinku, kad per pati procesa jau ne tas galvoje. Tik, manau, svarbu, kad ND paskatintu ne pirma mintis "o, man vaisingos dienos", bet "o, as noriu savo vyro... beje, kaip tik ir vaisingos dienos"  biggrin.gif Na, tikiuosi mano minti supratote  mirksiukas.gif Turbut ne veltui sakoma, kad daug poru pastoja, kai maziausiai to tikisi ar apie tai negalvoja. Aisku, cia ne taisykle, kad ir kiek galvotum ar ne, biologija yra biologija. Bet atsipalaidavimas nepakenks  4u.gif

Mintis kontroliuoti yra sunku. Ir jeigu pora natūraliai pripratusi mylėtis, tarkime, savaitgaliais, žaidimai šiokią dieną bus, žinoma, išprovokuoti ne spontaniško geismo, o skaidrių gleivių ar kitų ovuliacijos požymių. Bet kol tas geismas neužtrunka atsirasti, lydėdamas "grafiką" - tol problemos nematyčiau tame.

Man asmeniškai visi raginimai atsipalaiduoti kėlė tik dar didesnę įtampą, nes atsipalaidavimo paštu neužsisakysi. Ir kai šnekama, kad pastojimui reikia atsipalaidavimo - tai įsitempusiai ir pavargusiai porai skamba kaip nuosprendis.

Atsipalaidavimas, aišku, nepakenkia, bet ir įsitempimas bei galvojimas apie vaisingas dienas - taip pat nepakenkia. Kaip kas moka - taip šoka. svarbiausia, kad vienaip ar kitaip dauguma porų pasiekia tikslo - kas atsipūtę, kas atvirkščiai, per kruopštų planavimą.

Beje, pasakysiu, kad post-factum, jau pastojus, ima atrodyti, kad štai būtent tą ciklą visai neberūpėjo pastojimas... Ja ja, 14 mėn. prieš tai rūpėjo, ir štai tą vienintelį ciklą - nebe. Tačiau save apgauti labai lengva, kai kalbama ape praeities išgyvenimus.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Pasidalinsiu savo dziaugsmais. Ogi pasidariau siandien NT ir ziuriu II ryskus ryskus pagaliukai, negaliu patiket kad as nestuke.gif. Po 11men. bandymo sulaukem blush2.gif Toks dziaugsmas, linkiu visoms sio Kaledinio stebuklo mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufa @ 2012 12 14, 09:27)
Sveikos mergaites  4u.gif Pasidalinsiu savo dziaugsmais. Ogi  pasidariau siandien NT ir ziuriu II ryskus ryskus pagaliukai, negaliu patiket kad as  nestuke.gif. Po 11men. bandymo sulaukem  blush2.gif Toks dziaugsmas, linkiu visoms sio Kaledinio stebuklo mergaites  4u.gif

Sveikinimai!! Bek i rugpjucio pilveliai psl ir junkis prie musu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 12 14, 01:00)
Mintis kontroliuoti yra sunku. Ir jeigu pora natūraliai pripratusi mylėtis, tarkime, savaitgaliais, žaidimai šiokią dieną bus, žinoma, išprovokuoti ne spontaniško geismo, o skaidrių gleivių ar kitų ovuliacijos požymių. Bet kol tas geismas neužtrunka atsirasti, lydėdamas "grafiką" - tol problemos nematyčiau tame.

Man asmeniškai visi raginimai atsipalaiduoti kėlė tik dar didesnę įtampą, nes atsipalaidavimo paštu neužsisakysi. Ir kai šnekama, kad pastojimui reikia atsipalaidavimo - tai įsitempusiai ir pavargusiai porai skamba kaip nuosprendis.

Atsipalaidavimas, aišku, nepakenkia, bet ir įsitempimas bei galvojimas apie vaisingas dienas - taip pat nepakenkia. Kaip kas moka - taip šoka. svarbiausia, kad vienaip ar kitaip dauguma porų pasiekia tikslo - kas atsipūtę, kas atvirkščiai, per kruopštų planavimą.

Beje, pasakysiu, kad post-factum, jau pastojus, ima atrodyti, kad štai būtent tą ciklą visai neberūpėjo pastojimas... Ja ja, 14 mėn. prieš tai rūpėjo, ir štai tą vienintelį ciklą - nebe. Tačiau save apgauti labai lengva, kai kalbama ape praeities išgyvenimus.

Dabar su tavimi visiškai sutinku drinks_cheers.gif Post factum labai lengva kalbėti. Ir tikrai, planuojant vaikelį, laukiant jo, neįsivaizduoju, kaip staiga galima imti ir negalvoti. Na, nebent jau taip darbai ir veikla užgriūva, kad visas mintis atitraukia. Bet čia turbūt retai taip būna. Galima mažiau, galima daugiau apie tai galvoti, bet vis tiek artėjant mmm visada kirbės mintis: "o gal šį kartą jos nepasirodys?" smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Mufa @ 2012 12 14, 09:27)
Sveikos mergaites  4u.gif Pasidalinsiu savo dziaugsmais. Ogi  pasidariau siandien NT ir ziuriu II ryskus ryskus pagaliukai, negaliu patiket kad as  nestuke.gif. Po 11men. bandymo sulaukem  blush2.gif Toks dziaugsmas, linkiu visoms sio Kaledinio stebuklo mergaites  4u.gif

Didžiausi sveikinimai!!! 4u.gif Kokios nuostabios šventės laukia mirksiukas.gif Aukit ir stiprėkit 4u.gif
Atsakyti