Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(dovidu @ 2012 12 08, 11:49)
6 testai nemelavo - as  nestuke.gif !

sveikinu su tokia laime, kiek HCG parodė?
Atsakyti
4ta savaite 283 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovidu @ 2012 12 08, 14:08)
4ta savaite 283  ax.gif

norejau pasiklausti, o kokios kainos geromedoje? po kiek laiko atsakymas buna? smile.gif)
Atsakyti
dovidu, sveikinu ir as. tik dabart del temeraturos ziurek. kai gulejau su kraujavimu ligoninej, tai ligoninej sake, kad iki 37,3-37,5 tempa nestumo pradzioj gali buti. jei tempa didesne, reikia ieskoti priezasties ir gydyti
Atsakyti
sveikinu 4u.gif ir prasom cia paskleisti virusiuka nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovidu @ 2012 12 08, 12:49)
6 testai nemelavo - as  nestuke.gif !

Nuostabi zinia ax.gif wub.gif Didziausi sveikinimai ir aisku laukiam virusiuku wink.gif
Atsakyti
Sveikutes esu naujoke pas jus . Norejua pasiklausti gal kam taip buvo nutike kaip man ,nebezinau ka galvoti.Taigi mes nesisaugojom ir po kiek laikop man pradejo skaudeti spenelius kuriu niekad neskaudedavo ir atsirado vivi nestuke.gif pozimiai, bet padariau NT rode neigiama. ir po 2 d atejo mmm. gal kam taip buvo
Atsakyti
QUOTE(aija25 @ 2012 12 08, 18:09)
Sveikutes esu naujoke pas jus . Norejua pasiklausti gal kam taip buvo  nutike kaip man ,nebezinau ka galvoti.Taigi mes nesisaugojom ir po kiek laikop man pradejo skaudeti spenelius kuriu niekad neskaudedavo ir atsirado vivi  nestuke.gif pozimiai, bet padariau NT rode neigiama. ir po 2 d atejo mmm. gal kam taip buvo

Tiesiog PMS toks.
Atsakyti
aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif dabar labai tikiuosi lialiuko nebepaleisti... nestuke.gif blush2.gif

Geromedoje HCG tyrimas kainavo 33 lt. siandien ~10 pridaviau, ~12 jau buvo rezultatai.

Del temp, tai vakar ji man buvo uzkilus, snd jauciu kad kunas karstesnis, bet daugiau 37,2 nekyla. nors ir tokios temp as nelabai pakeliu doh.gif

jeigu tik viskas gerai, tai atnesiu ir atnesiu as Jums cia virusiuku bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif O pradziai bent tokie paprastuciai: nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! 4u.gif
Norėjau pasiteirauti tų, kurioms buvo implantacinis kraujavimas. Vakar man buvo 10 DPO, vakare pasirodė šiek tiek šviesiai rausvų išskyrų. Jų buvo visai nedaug. Šiandien jau nieko. Ar tai galėjo būti implantacinis tepimas. Šiaip kol kas daugiau jokių požymių nejaučiu, NT kol kas neigiami (šiandien 11 DPO) smile.gif Tiesa, tik jau nuo kokios 5 DPO krūtinė padidėjusi. blush2.gif
Turiu dar mažą klausimuką: jeigu tai galėjo būti implantacinis tepimas, ar NT jau turėtų rodyti nėštumą, ar reikia palaukti kelias dienas? ax.gif Galvoju, kad jeigu implantacija vėlyvesnė, gal ir požymiai gali kiek vėliau atsirasti? blush2.gif
Ačiū už pagalbą, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovidu @ 2012 12 08, 19:49)
aciu visoms uz sveikinimus  4u.gif dabar labai tikiuosi lialiuko nebepaleisti...  nestuke.gif  blush2.gif

Geromedoje HCG tyrimas kainavo 33 lt. siandien ~10 pridaviau, ~12 jau buvo rezultatai.

Del temp, tai vakar ji man buvo uzkilus, snd jauciu kad kunas karstesnis, bet daugiau 37,2 nekyla. nors ir tokios temp as nelabai pakeliu  doh.gif

jeigu tik viskas gerai, tai atnesiu ir atnesiu as Jums cia virusiuku  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif O pradziai bent tokie paprastuciai:  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

prisidedu ir as prie sveikinimu-kokia tobula zinia Kaledoms-linkiu lengvo nesiojimo nestuke.gif wub.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
na ka, as vel sulaukiau savuju mm verysad.gif bet tikiu gruodziu, stebuklu menesiu, tad darbuosimes per ji thumbup.gif sitas menuo greit prabegs ir kurios dabar nesulauke dvieju juosteliu, jau kitais metais to linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti